- Hét színben kerül piacra az Apple M1 SoC köré épített iMac
- Nem szűnik a Biostar B550-es vezérlőhíd iránt tanúsított lelkesedése
- Befékezi az ARM felvásárlását az Egyesült Királyság
- 20 TB-os, MLC-s Novachips SSD tolatott be a 2,5 hüvelykes vágányra
- A felhasználói élményt helyezi a középpontba a 2021-es Radeon Software
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- [Re:] Hét színben kerül piacra az Apple M1 SoC köré épített iMac
- Milyen széket vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- [Re:] Egy időre lelőtte a Cinebench R23 világrekordjának hajkurászását az új EPYC
- [Re:] Megkapta az M1 chipet az iPad Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Hozzászólok Aktív témák
-
2o1i
senior tag
-
cort
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudtak valami appot, amivel a pc képét (ablak, monitor, tökmindegy) tudnám megjeleníteni a G2 kijelzőjén teljes méretben (inkább wifi)? Próbálkoztam messzebbről megközelíteni, remote desktopokkal, de abban elég nagy a lag, jó lenne valami közvetlenebb kapcs. Az idisplayt próbáltam, de az nem akart működni win8.1gyel.
Igazából egy kis ócó oculust akarok csinálni, van egy ócó kínai vr szemcsi, a pc-n kettébontom a képet, trideffel, aztán ráküldöm a képet a telóra valahogy. Majd csak a teló-egér vezérlést kell kitalálni, de anélkül meg 3d megvan.
-
kromatika
veterán
válasz
Kölyök1990 #54502 üzenetére
Itt a fórumon írták többen. Mondjuk már nagyon ideje lenne,ahhoz képest hogy novemberben ki szivárgott hogy a G2 megkapja.
-
dannyl
addikt
-
petipetya
nagyúr
-
batai15
nagyúr
Na meg érett a telefon rom cserére. Folyamat bekapcsolja a BT_t
"A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******
-
petipetya
nagyúr
válasz
dannyl #54515 üzenetére
Kolléga.
A Nexus 4 megvan és tökéletesen üzemel, nincs vele baj. Ellenben velem van, mivel már vágyom egy kicsivel nagyobb kijelzőre és aksira, plusz az LTE is jobb a ténél, mint a jelenlegi HSDPA/3G.
Túlvagyok már egy Redmi Note 4G-n (nagy és lassú) meg egy Honor 6-on (szoftveresen nem az igazi), melyeket egy-két napig nyomkodtam és vittem is vissza őket. Ezért így döntöttem, hogy kell egy G2, mivel hardveresen biztosan ugyanolyan megbízható, mint a mostani LG Nexus 4.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Zsolto
őstag
válasz
petipetya #54520 üzenetére
Jaja, én is N4-ről váltottam, és nem bántam meg, bár az N4-re se tudok semmi rosszat mondani azon kívül talán, hogy a fényképezője nagyon vacak a G2-höz képes, és nyilván a G2 kijelzője is szebb. Jó még a sok extra vacakság, az infra és a KnockCode is. De az N4 egy olyan teló, amilyet alanyi jogon adnék mindenkinek, annál rosszabbat senki nem érdemel.
Ez vagyok én: https://sites.google.com/site/kaldoszsolt/ Minden, ami navi és GPS: www.navigyurci.hu / www.gpsfrissites.hu
-
Danny365
őstag
Ahogy olvasom a Verizonos g2-re is elérhető az 5.0.2.
-
DCI_market
tag
válasz
petipetya #54520 üzenetére
én is N4ről jöttem, hugomé lett a nexus. Én nekem pedig azóta ez az ELSŐ olyan készülék amit tudok egyáltalán használni
. Nem fogod bánni. Amiért nem N5 lett az az hogy ezen van infra és elég jopofa hogy mindenem állítja.
Aki játszik, tanul. Aki tanul, fejlődik. Aki fejlődik, sikeres.
-
tompyka
csendes tag
Nexus5 ről váltottam g2-re.
Egyetlenegy gondom van ami viszont szét idegel.
Sokszor nincs adatkapcsolatom. térerő van csak adatforgalom nincs. Adatforgalom ki-be kapcsolás után jó.
A másik, hogy nem a leggyorsabbat részesíti előnyben, állandóan edge -n áll, pedig van hsdpa és 4g is.
Aztán pár perc böngészés után vagy átáll hsdpa ra vagy nem.
A menüben nincs lte lehetőség, csak a rejtett menüből tudom beállítani.
Ez másnál is így van? -
cs-pisti
tag
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki hogy a "snd_soc_msm_Taiko"-ban mit kellene átírnom hogy ha headset-el beszélek jobban halljanak a másik oldalon? A gyári headset-et használom és a mikrofont a számhoz kell tartsam hogy halljanak.
P
-
samir
tag
válasz
tompyka #54527 üzenetére
Ilyet csinált nekem is, hogy egyszer volt, egyszer nem, adatforgalom. De ez szolgáltatói hiba volt, mert mostanában már nem csinálja. Ja és még annyit erről a 4g-ről (vodafone),hogy nekem azt mondták a vodafonnál hogy csak red-es előfizetéssel van 4g, és csak nagyobb városokban(budapest,miskolc,stb)A többi szolgáltatónál nem tudom hogy működik a dolog.
[ Szerkesztve ]
A Privát előny.
-
batai15
nagyúr
csecse lesz az m9!
"A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******
-
válasz
kocsij #54519 üzenetére
Pedig mint látszik, amikor hátrahajtva az előlapot használod, majd lerakod, akkor felfele emelkedik, s percek kellenek, míg visszaáll. Minél több ideig van kézben, annál inkább felfele fityeg utána - s addig a kijelzőt sem kapcsolja ki.
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
stul87
tag
válasz
firemanus82 #54427 üzenetére
Nos a térerő problémára reagálva. Már épp úgy voltam eladom, mert egyfolytában eldobálja a netet a teló. Erre szombaton suliban voltam (eddig nem tűnt fel,igaz azóta sim-et cseréltem) és olyan fullos 4g térerőm volt,hogy kilógott a kijelzőről a csík! Tunéziai romot cseréltem le emiatt,de nem történt változás,sőt a hidden menüben sem tudtam bekapcsolni az LTE-t...sőőőőt még csak szerintem olyan csomagom sincs, amiben 4g van (legalapabb "még" djuice)...úgyhogy megállapítás,ennyit arról, hogy ez teló hiba, és ennyit a szolgáltatóról, mikor én isugyan annyit fizetek, mint egy nagyvárosban élő, akinek simán jó, én meg örülök, ha edge-n lóghatok...
"csak a pubg!" by Sz
-
Ezért van úton a mágneses oldalt lezárós változata, az ott egyből patentül fogja.
[ Szerkesztve ]
-
Mike81
aktív tag
válasz
dannyl #54511 üzenetére
Egy fórumban szokás olvasni meg keresni is. Ha nincs találat vagy nem kielégítő az eredmény akkor kérdezünk. De sok olyan van mint te is hogy lusta vagy kb 1 oldalt vissza lapozni és végig olvasni. Mivel ez a kérdés napjában kb négyszer elhangzik. Azt hiszitek ez a tudakozó+?És itt csak mindenki arra vár, hogy napi szinten 5-10 alkalommal leírja, hogy milyen tok meg fólia ajánlott a telefonra.
De részemről ennyi👍 -
Mike81
aktív tag
válasz
bgergely #54535 üzenetére
Érdekes viszont hogy a gyári Lg flip toknak nincs ilyen baja. Akár mennyire is hátra van hajtva és utána becsukod akkor normálisan rá simul a kijelzőre. Nem tartva ébren azt. Biztos valami más anyagból csinálták a bal oldali puha részt ami összeköti a fedelet a tokkal.
Az elöző hsz Batai 15. ment volna nem neked. Bocsi :-)
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Mike81 #54538 üzenetére
Vagy a benne lévő merevítés erősebb. Én az első Nillkin Fresh tokom kimostam, s szétázott kartonpapír volt csak elől pl. benne. Szóval a gyári LG tokról nem tudok nyilatkozni, még nem szedtem szét, de elképzelem, hogy jobb anyaghasználattal rendelkezik.
-
ropogós
tag
Sziasztok!
Ha pendrive-ot szeretnék csatlakoztatni a telefonhoz, és arról filmet nézni, annak mi a menete? Milyen beállítások kellenek hozzá?
Előre is köszönöm!
-
-
válasz
Mike81 #54538 üzenetére
Na, készítettem egy videót, mennyire rossz döntés tud lenni a NEM MÁGNESES oldalú Nillkin tok. Persze lehet én fogom ki a második olyan eredeti tokot, mely így rakoncátlankodik.
Hozzászólok Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- [Re:] Kívül Mercedes, belül űrhajó: megjött az EQS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Path of Exile (ARPG)
- Politika
- iPhone topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- [Re:] Olcsó konfig SSD-vel!!
- További aktív témák...
Állásajánlatok