Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabenn4241

    tag

    Sziasztok nemrég vettem használtan a telót! Szeretem és kész, mindent tud amit tudnia kell. 16gigás, eleinte féltem tőle, de a sokféle beépített felhős lehetőség miatt egyáltalán nincs gondom a tárhellyel. Nagyon pörög, nem lassul, nem fagy, nem laggol soha. A kamerája gyönyörű képeket lő, mondjuk ezek igazak voltak a G2minire is ami előtte volt. Amiben nagyon megveri az a hangminőség. Gyönyörűen szól a gyári headsettel is de a sennheiser fejhallgatómmal meg egyenesen elképesztő a hangja. (elég érzékeny vagyok e téren)

    Amit kérdeznék mert nem nagyon vagyok benne biztos, hogy okés. Az akku időm nagyon változó, bár sejtettem azért hogy nem fogja addig bírni mint a G2 mini. Most 48%on van, 19 óra használat után, 3,5 óra kijelzőhasználat mellett, 40%os fényerőn, folyamatos Wifin, és szinkronizálva, de minden általam nem használt szinkronizálás (pl play filmek, plaz zene, play könyvek...) kikapcsolva, minden általam nem használt google-s és lg-s alkalmazás törölve és letiltva (pl. MLT, smartworld, email, cellaüzenet, meg ilyesmi) Facebook pedig böngészőböl, dolphint használva, chrome letiltva. Szóval ez így jónak számít, vagy már kezd az akkukapacitás csökkenni??

    A másik érdekesség, hogy alul ugye két hangszóró van, de az egyik nekem halkabban szól mint a másik. Ez nálam van csak így vagy mindenkinek??

    A harmadik, hogy a alkalmazás frissítő sok alkalmazás frissítését jelzi nekem, ezek közül van valami ami ténylegesen hasznos, vagy mind csak felesleges (gondolok itt olyanra, life square, safety care) Ezek mire valók??

    Köszi a segítséget előre is!!!! :D Jó kis teló.

Új hozzászólás Aktív témák