Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szabo.norbi

    tag

    válasz -conrad- #23409 üzenetére

    Gyárilag 4.2.2-vel vehetted, mivel a 4.4.2 még csak most jelent meg, és tudomásom szerint a magyar régióra még nincs is.

    Egyébként ezt a mobilnetes problémádat okozhatja az is, hogy a 10a-s szoftver van rajta, azon nálam is előfordult rendszeresen, hogy bekapcsoltam az adatkapcsolatot, mutatta is,hogy be van kapcsolva de a statusbaron nem jelent meg a kis ikon, hogy munkálkodna. 10e-s szoftvernél már nincs ilyen problémám! Próbáld ki, hogy bekapcsolod a repülős üzemmódot majd vissza, és utána bekapcsolni a mobilnetet, ha nem segítene akkor restart, így működnie kell. :)

    Mindegy pár napig még megnézem mit alkot,amúgy is kell neki legalább 5 lemerülés-töltés kombó, hogy normálisan beálljon a rendszer. Akkumulátor idejével nincs gond 2-napot megint simán elmegy amit a KitKat-re nem mondhattam el, ugyanis ott a felére csökkent az üzemidőm.

    [ Szerkesztve ]

    Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6

Új hozzászólás Aktív témák