-
PROHARDVER!
LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Most hozta el az egyik barátom a Letv 1s készülékét, amit hónapokkal ezelőtt rendeltem neki. Még a gyári rendszer van rajta, tele kínai szeméttel. Ma megcsinálom az összefoglalóban lévő azonosítást, hogy tényleg x500 verzió e....
A kérdésem melyik ROM-ot érdemes felrakni neki? Hölgy lévén csak ilyen apró játékokkal játszik, viszont a böngészéséi élmény és a facebook lenne neki fontos
Illetve van valakinek tapasztalata kijelzőcserével kapcsolatban? Kicsit megnyomták a kijelző szélét ahol a ház nyomja a kijelzőt és teljesen elszíneződött, valószínűleg cserés lenne...
Köszi az összefoglalót és a segítséget!
-
huliganboy
addikt
-
huliganboy
addikt
válasz Lifeforce #6700 üzenetére
Én felraktam a 13 meg 18-at is a 19 előtt de mindig csak eui feliratig jut......kb 50 perc várakozás után is... most ment fel MIUI. Teljesen jónak tűnik, most teszteli a gazdája. Az újlenyomat olvasó nem megy, más hibát nem találtam.. Pedig nagyon szerettem volna ezt a kitakarított tibcsi0407 féle ROM-ot!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5 Pro teszt
- Politika
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok