- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dell notebook topic
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
És a Link2SD?
Valamit nagyon hülyén csináltak a Lenovonál a memória kezelés terén. A TotalCommander is működik az6 SD írás Lolipopon, de a ezen a Tabon nem. (Fentebb írtam róla). Christian Ghisler -nek több levélváltás után sikerült kitalálnia mi a hiba oka. Most nekem van egy teszt példányom ami jó, csak folyamatosan írja a log fájlt.
Nem tudom mikor kerül fel egy újabb javítás Play-re.
Lehet hasonló ok miatt nem tudja melyik az SD. Root nélkül több programmal is próbálkoztam, már nem tudom melyik volt. Azt írta ki, nem szükséges áthelyezni a programot, mert minden az SD-n vanElőtte azért kellene mentés. Ezt olvastam más telónál: Bár lehet ez gyári Loliporól szól. [link]
[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
Neked milyen verzió töltődött le? Nekem egy
NewKingrootV4.50_C120_B220_office_release_2015_08_03_nokm_105003.apk
Mérete 2.8 MFeltelepítettem, de nem úgy néz ki mint a videóm
Az neten találtam ezt. vajon ez lehet a jó?
NewKingrootV4.50_C120_B220_xda_release_2015_09_02_105243.apk
Mérete 5 522 875Egyébként most be sem enged arra az oldal sem a pc, sem a tab.
-
ORCA58
addikt
Az xda-s programmal root-oltam. Semmit nem kellet csinálni a root indítás utána, minden ment magától.
Ugyan úgy néz ki Root után, mint a RootGenius-szal Root-olt Huwei telefonom. Nincs külön SuperSu.
Nálam az alapértelmezett memória az SD. Azokat az appokat, melyeket alapból nem engedett SD-re áttenni a Lolipop, a Link2SD szépen áttette. Majd még kísérletezek vele, mi van ha fordítva van az alapértelmezés.
Sajna az *.obb fájlokat csak a megvásárolt teszi át.
Volt olyan program amihez kérte a 2 elsődleges partíciót. Egyelőre ezt nem ismerem, nem tudom hogy, s mint kell csinálni.[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
Innen. [link] nem kell leírás. Telepítettem, elindítottam az alján a gombra kattintottam. Elindult, majd a piros körre rákattintottam.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy kifizettem az 500 Ft a Link2SD -ért, mert pont a legfontosabb funkciók nem mennek ingyen.
Nem kell másodlagos EXT2 partíció ahhoz, hogy sok mindent át tudjon tenni az ember. Az Obb fájlokat tettem át az SD-re, és az össze programot visszatettem a belső memóriába. Így maradt 1,8 GB szabad. Ilyen boldog vagyokMegnéztem ext2 particiós SD-vel is, de nem tudta csatolni. Talán a Lenovo a ludas, de mindegy is, így most nem is kell.
Azért az vicces, hogy egy pici Alcatel Pop C1 KitKat-tal ezt minden hókusz-pókusz nélkül alapból tudja.
[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
Nekem ez a játékgép itthon. Lolli 150801-es.
Root nélkül nem sok mindent lehet rátelepíteni az OBB fájlok miatt.
Root Kingroottal innen.[link]
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy kifizettem az 500 Ft-ot a Link2SD -ért, mert pont a legfontosabb funkciók nem mennek ingyen.
Az Obb fájlokat is és a programokat is (már azt a részét amit lehet) tettem át az SD-re.
Megpróbáltam ext2 particiós SD-vel is, de nem tudta csatolni. Talán kicsi volt a 4GB-os kártya, vagy a Lenovo a ludas, nem tudom, de mindegy is, így is jó most.
Amit nem tud a lolli alatt, nem írja ki, hogy az egyes komponensek mennyi ideig mennek. A szöveg ott van, csak mellőle hiányzik a szám, vagy kiírja, csak fehér betűkkel fehér alapon. A Lenovo Magyarország természetesen hülyeséget írt erre vissza , szerinte ez a lolli sajátossága.
Alapértelmezett az SD kártya van beállítva tárhelynek.Azért az vicces, hogy egy pici Alcatel Pop C1 KitKat-tal ezt minden hókusz-pókusz nélkül alapból tudja.
mckangi
Nem tudom mi volt a lolli előtti verzióm. talán a S000040_150106_ROW[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Projektor topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Linux Mint
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Onyx Boox Page E-ink kijelzős Android Tablet + gyári tok
- Microsoft Surface Go 2 10.5" FullHD Windows 4G/LTE , intel m3-8100Y 8G 256GB- Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra X900 128GB
- IPAD 9 (2021) 64GB WIFI, NAGYON SZÉP, FÓLIÁS A KIJELZŐN, ÜZLETBŐL
- Apple IPad Air 4 - Wi-fi+Cellular (AJÁNDÉK Pencil)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest