-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz ZOLO791006 #1052 üzenetére
Így lehet.
Negy egyszerű, elismerem...[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
Helló.
Bocs, hogy csak most, de belenéztem az update-be.A hiba az, hogy csak az alábbi aláírású ROM-ra megy fel:
"Lenovo/A820/A820:4.1.2/JZO54K/A820_S138_130419:user/release-keys"
"Lenovo/A820/A820:4.1.2/JZO54K/A820_S139_130422:user/release-keys"Ezt az infót a telefon
/system/build.prop fájl "ro.build.fingerprint" része tartalmazza.Ha nem a fentieknek megfelelő a build.prop ide vágó része, akkor megáll a telepítés.
-
nagyúr
válasz BaginZe #1090 üzenetére
Tovább nézegetve:
"ro.product.device" == "A820"
"ro.build.product" == "A820" <-- ez nincs benne a recovery-ben, de ha jól láttam, akkor vagy kapcsolatos, product.device pedig jó.Még ez fura:
mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/mmcblk0p3", "/system")
hiszen a partíciókiosztásnál egyértelműen a /dev/block/mmcblk0p5 a /system pertíció, így a CWM-ben ez van.Akár módosíthatom az ellenőzréseket, és a csatolási pontot, és megpróbálhatod úgy feltenni.
De!
Lecseréli a recovery-t (szerk.: a gyári <3e>-re), azzal kezdi...újabb szerk:
Magyarított rom van fent? (Legalább linerty-féle?)
Mert akkor visszakapod a kínai/angol LenovoSystemUI-t...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Dexxter182 #1101 üzenetére
A moderátort keresek topikban lehet kérni az összefoglaló módosítását, ha valaki újítani szeretne rajta
Természetesen nem csak a topiknyitó teheti ezt meg, hanem bárki.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz BaginZe #1098 üzenetére
Érdemes vajon frissíteni, ha már a frissítővel is ennyi baj van?
De ha gondolod - mint mondottam - az ellenőrzéseket kivehetem belőle, illetve a csatolási pontot is mdódosíthatom- és kipróbálhatod.(hopp, elfeledtem a szerkesztés gombot )
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz pocok1970 #1656 üzenetére
A CP5 sorozat kísérleti fázisú, csak bátraknak...
Viszont az képes az átparticionálást érzékelni (ha cwm szkriptet használt valaki) és beállítja a szükséges módosításokat.Mivel nincs telefonom tesztelni, ezért a 4.2-t javaslom.
-
nagyúr
válasz joiner007 #1714 üzenetére
CameraMX használata felvételkor, vagy a gyári kamera app felvétele esetén lejátszáshoz MXplayer a gyári helyett.
Vagy pedig - xda-n olvastam - közepes minőségben kell felvenni a kamera app-pal.
Ezek egyike sem a legjobb "megoldás". A megoldás még várat magára.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz minderbinder #1770 üzenetére
Természetesen igen.
-
nagyúr
-
nagyúr
3 hónap alatt született ~3500 bejegyzés a telefont illetően, ami egy Mo-n nem kapható készülékre vonatkozóan egészen szép adat. Ez pesze felöleli az indításkor fabrikált blogot, aztán az abból kicsírázott előző fórumtémát és a jelenlegi aktív témát is.
Csak így tovább!B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
Nem egészen, de az elgondolás jó.
Több lépcsős a berakása a megfelelő jogok beállítása miatt.A fájlt tedd a /system könyvtárba (nem ez a végleges helye)
Add meg neki az rw-r--r-- jogokat:
Ezke után mozgasd át a /system/etc könyvtárba.
Reboot.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz kovacsz07szt #2016 üzenetére
Ha régebbi CWM-met tettél fel, akkor az S135-ös megjelölésűt tedd fel, az való az újabb telefonokra.
-
nagyúr
Nem is régen voltam külföldön.
Volt, hogy elveszett a GPS jel a v970-es telefonomon, asszonyka LG P500 (optimus one) telefonja pedig megmondta, hol vagyunk.
Szóval lehet, hogy azért a mi telefonjainkba (kínaisokra gondolok) picit gyengébb a GPS, mint a Quallcom esetén (nem tudom, lehet-e általánosítani, de ez valahogy sejthető)Ettől persze nem vagyok lelombozódva, és nem fogok venni hűségnyilatkozatos telefont 4x-es áron.
-
nagyúr
válasz magicbox #2047 üzenetére
Hm... lehet, hogy célszerű a CWM-met újraindítani. Van egy ilyen menüpont az advanced-ben, hogy reboot recovery.
Már én is jártam úgy, hogy sokat mókoltam a CWM-ben, és ROM telepítése meg nem ment.
Tehát, ha nem indulna el a telepítés, akkor CWM-ből indítsd újra a CWM-met.
Most jobb ötletem nincs.Még egy: átparticionált telefonról van szó?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Kicsi sok dógoznyi, ma keveste olvastam itt.
Mindenkinek köszönöm az elsmerő szavakat (nem csak a mai "akcióra" gondolok, hanem úgy ebégyként is.
Nagyon jólesik.
Azért közben gondolom a tmall-osok elolvasták a bög listát is, és úgy döntöttek, hozzáértőbb ember munkáját árulják. (Vagy a cég szólt nekik, nem illő nem Lenovo sw-rel árulni...)
Igyekszek kiküszöbölni az eddig fellelt hibákat - ha tudom, meg ha lesz min próbálni.Hogy egy kis ON is legyen, a kamera nem csak az app-tól függ, hanem van neki lib-je is, ami különbözik a gyári Lenovo-s és "stock" Google app-ok esetén. Próbálkoztam párosítani őket, de nem ment.
Megint más:
Lenovo A830 CWM recovery
md5sum: 9d2044f33c250cad6abfac10b281e796
Ez korrekt termékmegnevezést tartalmaz.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz ekrisztian #2115 üzenetére
Ettől madjnem dobtam egy hátast... Da, étá sto. On napiszal dlja tmall...
-
nagyúr
Szerintem mindkettővel.
Mondom, gyanítom, hogy a telefonon belül nincs bekötve az egyik láb, így tökmindegy, hogy milyen kernelmodult próbálsz meg insmod-dal betenni, nem fog menni.
Valahogy így gondolom: (pl. az 5-ös lábnál szakadt az áramkör)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Az nem jó, hogy a tapasztalat ellentmond az elméletnek.
Azért próbáltam hangsúlyozni, hogy a _felrakásnak_, mivel felrakni lehet.
Az, hogy nem boot-ol be, az már nagyon fura, mivel ekkor neki mindegy, hogy mekkora a /data és a /sdcard
(Letiltás nélkül ugyanis marad egy 14MB-os "cafat", tehát van belső SD is.
Lehet, hogy az a rom, ami nem megy ilyenkor "belső sd letiltást" követően, az más módosítást is igényel. Ez ROM-függő lehet.@(#2197) beg
A külső sd "nem látása" már nem az alap rom "szériatartozéka", ez már módosítást igényel, és jelek szerint nem teljesen egységes ez egyes romok esetén. (?)
Lásd az előző bekezdést:
És nem mondasz hülyeséget: ha ilyen felmerül, akkor tisztázni kell, hogy akkor merre hány méter. Így jutunk el a végére.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz vegyszer #2206 üzenetére
Pont ez az, én csak az alap-rom-ról beszéltem a _telepítés_ esetén.
Az már rom-függő ezek szerint (de még ide is elfér egy ), hogy a letiltók közül melyik megy...
Ez azért annyira nem jó hír... de pl. bővíthető vele majdan az 1. hsz. (vagy ha ez tényleg így van, akkor majd csinálunk egy táblázatot, hogy melyik rom-hoz melyik szkriptek jók - ezt most viccen kívül gondolom)Az pedig megint furcsa, hogy a letiltás nélkül valakinek ne legyen külső sd-je.
Pont azért, mert akkor a belső sd 14MB, és a külsőnek meg az alap-rom kellene, hogy biztosítsa a csatolódást.Így akkor mégsem egzakt minden.
-
nagyúr
-
nagyúr
Komplett ROM mentésre: [link]
Ha flashtool-lal teszel fel rá egy CWM recovery-t, akkor azzal is tudsz egy root-mentes mentsét csinálni.
Ha előbb root-olod, akkor MTKDroidTools-szal lehet menteni, illetve root-olt telefonra egyszerűen lehet feltenni CWM vagy TWRP recovery-ket, aztán onnan menteni.
Lehetőség több is van, mint látható
szerk:
Csak nehogy A820-as fájlokat próbálgass az A830-on![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Kedves Felhasználók!
Felmerült az igény, hogy legyen egy kicsit emberközelibb összefoglaló.
Nos, lehet nézegetni ezt, igazából még csontváz (nem a szekrényből...), együtt kéne felöltöztetni.
Gondolom pontokba szedve kellene (1.1, 1.2; 2.1, 2.2 stb...), így lehetne hivatkozni rá később.
Ötleteket várom. [link]B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
Eh... már megint lemaradtam valami "izgalmasról". (kellett nekem G4-gyel foglalkozni ma reggel...)
Ha gyári szoftver akar frissülni, akkor az csak gyári reocvery-vel hajlandó együttműködni.
Ha gyári szoftver akar frissülni, akkor az módosított recovery-vel nem hajlandó települni, és átmenetileg nyekk a telefonnak, bootloopban ragadhat, vagy megáll a bejelenkező logo-nál, vagy csak recovery-droid képet ad. Ilyenkor jön jól a mentés visszaállítása CWM/TWRP recoveryből. Már ha van.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- OLED TV topic
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek