Új hozzászólás Aktív témák
-
Tituka
senior tag
tetszik nagyon!
Skizofrén vagyok, és én is...
-
Góliát
őstag
Ámulok és bámulok!
Ilyet akkor éreztem, mikor megjelent a Max Payne első része.Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
Tomazoe
tag
Huh, ez nagyon komoly lesz! Nagyon durván kivan dolgozva az arcmimika! Nagyon úgy néz ki hogy a Rockstar megint egy évjátéka game-el fog jönni!
[ Szerkesztve ]
-
wikings2
őstag
Hát ha nem is nyomja le, de végre nem egy unalmas gangos játékot kapunk Biztos hogy benevezek rá!
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Dano58
tag
PC-re megfog jelenni?
-
EczkE
veterán
Félelmetes ez az arcmimika.
Ez nagyon nagyot fog ütni, ha megjelenik!
Asszem mindenféleképpen!
-
Gude
senior tag
Nagyon kidolgozott.Tetszik
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
impalaman
aktív tag
Elég komolynak látszik, ha másért nem is, ezért lehet fejleszteni fogom a gépemet. Természetesen amennyiben megjelenik PC-re.
-
pzstm
titán
Egyre jobban musthave-gyanús
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
julius666
addikt
Maga a játék valami mocsok ocsmány, DE ILYEN GYÖNYÖRŰ ARCMIMIKÁT NEM HOGY JÁTÉKBAN, JÓFORMÁN ANIMÁCIÓS FILMBEN SEM LÁTTAM.
Ha ez ilyen lesz tényleg a játékban, akkor kedves Rockstar 10/10, ez bizony kimeríti a "forradalmi" kifejezést. Akár szar/jó lesz maga a játék, ez bizony kiemelt szócikként fog bekerülni a játéktörténelembe.
-
Vazallus
tag
Azta az atyaúristenit
"Mr. Salieri sends his regards"
-
speed3456
aktív tag
Na ilyen grafikát várok el minden játéktól 2011-ben. Ami ezt megközelíti talán a crysisben az a pár másodperces jelenet amikor látszódik az emberek arca és dumálnak de csak megközelíti. Ez tényleg kegyetlen. PC-RE IS!!!!
PS 1-2-3-4-5, PSP, PS Vita :) PS ID: speed3456789
-
Pöttön
őstag
Ez nagyon igéretesnek tűnik
A Rockstar nagyon felteszi már a lécet...
Először GTA 4 aztán Red Dead Most meg ez[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Stiky
senior tag
válasz julius666 #15 üzenetére
Mivel soktíz kamerával rögzítették a színészek arcát és eljátszották a szerepeket gyakorlatilag. Itt van pl Aaron Staton össze lehet hasonlítani a játékbeli arcával
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
Mappa
addikt
ez nagyon durva ....
nem kötelező megadni
-
Gude
senior tag
A mércét tényleg magasra teszik
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
finkelstein
tag
Ez a Rockstar valami félelmetes. Olyan játékokat ad ki, hogy csak ámulok és bámulok. Egyszerűen zseniálisak. Az arcmimika? Á, ezt nem hiszem el. Csodálatos!!
-
Neoteric
addikt
Először érzem azt egy játéknál, hogy tényleg 'élnek' az emberek.
PSN: ne0teric_sAN
-
Beri78
őstag
nagyon király ez, szép munka
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Psychonaut
veterán
Bár én is csak azt tudom mondani, mint mindenki más, azért leírom: döbbenetes ez a mimika, tényleg teljesen valóságosnak hat. Hihetetlen.
Remélem a grafikán azért csiszolnak még egy kicsit... -
Воланд
titán
válasz Psychonaut #26 üzenetére
+1
Csak jöjjön pc-re is!
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest