- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz geprombolo #23550 üzenetére
Ez tetszik.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz geprombolo #23552 üzenetére
Még csak 4-e van, ráadásul hétvége. Meg fog lódulni a fantázia, úgy gondolom.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
netpeti98
addikt
Bárki linkelhet be képet vagy van valamilyen sorrend?
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
válasz geprombolo #23555 üzenetére
Na akkor mindjárt keresek egy képet az eladandó valamihez.
Üdv netpeti98
-
geprombolo
őstag
Na jó, akkor feldobom a Jupiter negyedik holdját, az Európát! Felszínén mínusz 160 fok van, jó vastag jégréteggel, de állítólag alatta hatalmas óceán van olvadt állapotban, ami körbefogja a szilárd magot. Minden infót megtaláltok a Wikipédiában.
Bazi nagy hógolyó![ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Csakénvagyok
őstag
válasz geprombolo #23557 üzenetére
Ezt azért a Neanderthali ember is nehezen élné túl
Amúgy sziasztok.
-
geprombolo
őstag
válasz Csakénvagyok #23558 üzenetére
Hali! Jó hogy itt vagy. De nem túlélni kell, hanem egy őrült porszívóügynök-szöveggel eladni. Aztán mindenki azt csinál vele, amit akar. Például fagylaltgyárat csinál.
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
geprombolo
őstag
E havi játékunk szabályán picit pontosítottam, lényegtelen. Meg számoltam, jelentem ez így nem jó, mert én vezetek! Kérem szépen mindenki szedje össze magát és ne hagyjon nyerni! Lássam azt a küzdő szellemet!
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
válasz geprombolo #23557 üzenetére
Ez a nagy hold most az öné lehet, kérem álljon meg! Elég hasznos tud lenni az ilyesmi hold hisz ez egy természetes fagyasztó és nem is fogyaszt áramot (-160 fok)
Ha most veszi meg adunk hozzá egy lézer pisztolyt is amivel idegesítheti a szomszédos bolygókon elő ismerőseit.
Most csak önnek 2 milliárd dollár helyett csak 1.5 milliárd dollár.Üdv netpeti98
-
geprombolo
őstag
válasz netpeti98 #23561 üzenetére
-Halló! Kisné? Nem? Hogy Talicskáné? Elnézést, egy sorral lejjebb olvastam. Ön nyert! Cégünk sorsoláson húzta ki Önt, így Ön nyerte meg sorsolásunk főnyereményét, a Jupiter negyedik legnagyobb holdját, az Európát! Igen, Ön egy holdat nyert! Nem lehetetlen, már az Ön nevére is írtuk, a birtoklevél már cégünk ügyvédjénél van, amint átvette nyereményét, alá is írhatja.
-...de én...
-Jaj de feledékeny vagyok, még el sem mondtam, hogy ez Önnek egy tuti befektetés, hiszen ennek a holdnak a nagy része víz, ami egyre nagyobb kincs a környezetszennyezés miatt, továbbá a felszíne szuperhideg jég sokszáz méter vastagságban. Vállalkozásba kezdhet, kis befektetéssel Ön lehet a világ legnagyobb hűtőházának tulajdonosa, vagy a legnagyobb jégkrémgyáros! Csak el kell hoznia ide azt a kis holdacskát egy hónapon belül a Jupiter-közeli pályáról, hogy használhassa, és aláírhassa a birtoklevelet. Természetesen a szállítást mi nem tudjuk finanszí.... letette. Pedig ingyen volt![ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
Tisztelt hölgyeim, és uraim!
Mint láthatják, csak az elit, a nagypénzű az, aki itt lehet. A belépő is tízezer Euro volt, ezzel akarván kiszűrni azokat, akik csak piti egy-két milliárddal rendelkeznek.
Nos, nem mindennapi a tét. Önök tulajdonosai lehetnek a Jupiter negyedik holdjának, amely az Európa nevet viseli.
Mint tudjuk, bár kétlem, hogy önök is, -160°C a felszíni hőmérséklet. Hatalmas lehetőségeket rejt magában a dolog. Földünk éghajlata egyre inkább melegszik, így önök drágán adhatják a visszahűtést. Megfelelő közelségbe vontatják az Európát, a probléma máris megoldott. Jó öreg Földünk megfelelő hűtést kap.
Gondolják csak meg. Hollandia, és az egyéb alacsonyan fekvő államokat, valamit a tengerparti városokat hamarosan ellepi az óceán, hiszen a sarki jégtömegek egyre inkább olvadnak. Gondolkodjanak, kérem. Bizonyára hatalmas összegeket fizetnek majd, hogy megmaradjon lakóhelyük.
Más lehetőség is van. Ha valaki hibernálást akar, nincs szükség speciális eljárásra. Egyszerűen átszállítják őket az Európára, van ott hely bőven. Ez a lehetőség önöknek is fennáll, utódaik bizonyára kiolvasztják önöket a megadott időpontban. Ha mégsem tennék, legalább ízesen szidhatják őket a mennyek országából.
Ajánlom figyelmükbe a magyar nyelv szépségeit. A világ legárnyaltabb nyelve, káromkodásban sem múlható felül. Érdemes megtanulni.Ha valaki egészben akarja birtokolni, van rá mód, csak pénze nincs rá elég. Adom négyzetméterre, kilóra, ahogy óhajtják. Árat nem mondok, yachtot is úgy vesznek, hogy meg sem kérdezik az árát. Annyit elárulhatok, hogy arcátlanul olcsó. Mármint az önök vagyonához viszonyítva. Mármint négyzetmétere. Mármint kilója.
Tessék csak, tessék.
Neve? Vagyona? Mennyit szeretne?Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz geprombolo #23565 üzenetére
Ezer hektárt még az sem tud megvenni, aki a világ leggazdagabb embere.
Neked ingyen adok öt négyzetmétert, és ez értendő a középpontig.
Gondold csak meg. A többi tulaj nélküled, a beleegyezésed nélkül nem vontathatja sehova az Európát. Ergo egy fityinget se keresnek, ha nem adod rá áldásod. Van fogalmad róla, hogy ez mekkora lóvét jelent számodra?
Arról nem is beszélve, hogy az öt négyzetméter bőven elég a hibernálásodhoz, és ha nem akarsz egyedül punnyadni a fagyban, elfér még másik kettő-három személy.Ha kimondtam, állom, ingyen kapod. Azt csinálsz vele, amit csak akarsz. Akár kiemelheted, mint a dinnyéből a lékelést, és oda viszed, ahova akarod.
Na, úriember vagyok?
-
Earl_Muttley
őstag
Srácok valaki benne van egy kis bizniszben?
Megtetszett valami nagyon nekem, de kp-m nincs, megoldást kell találnom.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
geprombolo
őstag
válasz Earl_Muttley #23567 üzenetére
Bármire vevők vagyunk. ha nem, akkor meg eladjuk.
Ha komoly, akkor meg küldj egy privit
Vasegér: nagyon jó, köszi, az 5 négyzetméter pont elég, ha elég mélyre fúrok, az összes vizet kiszivattyúzom a jég alól, mert ugye az folyik.... Ki kér hideg vizet?[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Earl_Muttley #23567 üzenetére
Szerintem tedd közhírré. Akit érdekel, majd reagál. Lehet, hogy én is.
-
Earl_Muttley
őstag
-
Vakegérke
félisten
válasz Earl_Muttley #23570 üzenetére
Lehetne részletesen? Linkeld amit szeretnél, és lássuk a kínálatot is.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz Vakegérke #23571 üzenetére
Samsung D880 (gepromoblo kollega szemezget vele ugyan, de attol függ az ellenérték megfelel majd neki), Siemens C65, Nokia 2600, Régi hifi. Se adatkábel.
Esetleg egy leharcolt Nokia 6288, lovas témájú regények.
Van itt minden
És perpillanat [erről] és [erről] lenne szó.
nosnos?
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Vakegérke
félisten
válasz Earl_Muttley #23572 üzenetére
Hardveraprón is próbálkozhatnál, ha geprombolo nem vállalja.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Earl_Muttley #23574 üzenetére
Lélekemelő privi ment.
-
Vakegérke
félisten
válasz Earl_Muttley #23576 üzenetére
Már arra is válaszoltam. Tiéd a döntés.
-
Vakegérke
félisten
Na, én is hadd adjak feladatot.
Ezek bizony bilik. Van más mintázatú is, anyagában bármilyen lehet, ami nem ereszti ki a nedvességet.
Biliként meghirdetni nem poén, csapongjon a fantázia.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Csakénvagyok #23580 üzenetére
Az ötlet jó, de légy nepper, add el hatásos szöveggel. Úgy az igazi.
-
geprombolo
őstag
válasz Vakegérke #23579 üzenetére
Szereti ön a sok kávét? Esetleg hígan szereti, mint azok a buta amerikaiak? Önnek szerencséje van, mert van egy pár csodálatos porcelán kávéscsészém csak önnek, mert ön szereti, ha a kávé soha nem fogy el! Nem kell féldecikkel bíbelődni, kifőzi a kávét a nagymama lekvárfőző fazekában és máris magáévá teheti az egész főzetet! Ha ennél nagyobbra vágyik, vegyen magának porcelán fürdőkádat! Talán azt is talál nálam, ha jó kedvemben vagyok.
-
Vakegérke
félisten
válasz geprombolo #23582 üzenetére
Emmán döfi!
Na, megpróbálok én is eladni pár darabot.
- Asszonyom, nem siessen már annyira. Mutatok én magácskának valamit, ami tetszeni fog. Nézze, gyönyörűek, van csíkos, pöttyös, de ha akarja, rózsaszín nyuszist, vagy kék tulipánost is csinálok magácskának...
- Ez bili? Annak is használható, de amit én mutatok magácskának, annál sokkal jobban használható. Nem tudom levenni a szemem gyönyörű melleiről, és látom, hogy szenved a melltartótól. Nem gyártanak elég nagyot, pedig gondolhatnának az olyan csodálatos nőkre is, mint magácska...
- Legalább tegyen egy próbát. Jöjjön be a sátorba. Úgy. Próbálja fel mondjuk ezt...
- Jaj, ne legyen már szégyenlős, majd elfordulok. De ha elfordulok, nem tudom felmérni, hogy jó-e a méret...
- Segítek beletuszkolni. Na, milyen?..
- Hát persze, van nagyobb. Tessék, ezt próbálja fel...
- Igen, van köztes méret is. Tessék. Élmény volt, hogy beletuszkolhattam gyönyörű mellét, csak úgy cuppant. Jó lesz ez. Hajoljon előre, rázza meg magát. Látja, nem esett le. A méret már megvan, hány párat tetszik kérni? Csak egyet? Nem lesz unalmas?
- Persze, a férje el lesz ájulva, ha meglátja. Biztos lehet benne, hogy megragadja a melltartó fülét, és lecibálja magáról, olyan extázisba esik...
- Arra is jó! Hogy magácskának mennyi esze van, az csoda. Mikor a férje lerángatta magáról, magácska rögtön sört tölt bele, kétszeresen élvezhet az a szerencsés ember.
- Jövő héten is itt leszek, hozom a megrendelt párokat. Szóval cicás, meg hattyús, meg szívecskés minta, meglesz. Biztos, hogy elég lesz a hat pár? Értem, legyen a duplája, jól döntött...
- Most ugye el tetszik vinni két párat, jövő héten tizenkettőt, az annyi mint annyi, hetvenezer. Kisipari műremek, ilyent nem hord az angol királynő sem. Köszönöm, huncut estét kívánok!Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Shallamea
csendes tag
Hölgyeim és uraim! Ugye Önök sem szeretik, ha a forró levesestál megégeti a kezüket? De hát ki is szeretné? De itt van a megoldás! Ezzel a nagyszerű, füles tállal megoldódik a gondjuk, nem fogják többet megégetni a kezüket! Az ára pedig mindössze kétszáz dollár! Igen, jól hallották, már kétszáz dollárért az Önöké lehet ez a nagyszerű, friss fejlesztésű füles tál, és ha most telefonálnak, ajándékba kapnak tőlünk még egyet!
Önökkel is előfordult már, hogy a forró levessel teli tál megégette a kezüket, és közben még a leves is kiömlött? Erre a problémára itt a megoldás, mert megérkezett a füles tál! Legyen bármilyen forró is a leves, többé nem égeti meg a kezét, ha a füles tálba szedi ki! És meg is mutatjuk Önöknek, hogy milyen nagyszerű ez a forradalmi találmány! Csak kiszedem a forró levest és a kezem megégetése nélkül le tudom rakni az asztalra. Ilyen egyszerű! Ez egyszerűen fantasztikus, ugye, Jim?
Igen, csodálatos! Nem égetem meg a kezem, így a levest sem fogom kiönteni többé!
Bizony! És ez még nem minden! Ha most telefonálnak, kapnak ajándékba még két leveses tálat, mindössze kétszáz dollárért. Igen, jól hallották! Ha most rögtön rendelnek kapnak három füles tálat és ez csupán kétszáz dollárjukba kerül!
Teleshop rulez!A Galaktikus Pingvinbirodalom Méregkeverője és Pingvinizátora/Éljen kyrabaybee és a GPB!/"Aki nem ismer, azt hiszi idióta vagyok. Aki ismer, az tudja."by Ede
-
Shallamea
csendes tag
Öhm...Ha már itt vagyok, meghirdetem eladásra egyik kis kedvencemet, ami nem más, mint:
Az NGC 6302, egy nebula
Itt is van róla egy szép képecske:
Megjegyzem, ezt a gyönyörűséget 1,5 millió BAP-ért szeretném eladni, de minimum 500000 BAP-ért, mert eléggé a szívemhez nőtt, meg aztán, mégiscsak egy csillagködről van szó!
Ezen kívül a nagy hőmérséklete ellenére jégkristályok is találhatóak benne, ami még különlegesebbé teszi.[ Szerkesztve ]
A Galaktikus Pingvinbirodalom Méregkeverője és Pingvinizátora/Éljen kyrabaybee és a GPB!/"Aki nem ismer, azt hiszi idióta vagyok. Aki ismer, az tudja."by Ede
-
Earl_Muttley
őstag
Logout blogomban panel sorozat frissült. Azoknak akik nem ismerik
-
Vakegérke
félisten
válasz Earl_Muttley #23586 üzenetére
Önreklám rendben, de adj már el pár bilit, jó?
-
geprombolo
őstag
válasz Vakegérke #23583 üzenetére
Az asszony meg festheti naphosszat a biliket, nagyon jó! Így kell bizniszelni! Ezt még a cigányok, meg a törökök is megirigyelhetik!
Shallamea: teleshop! Nagyon jó, tökéletesen visszaadtad a hangulatát! Ugye Bob? És máris öné ezért az automatikusan járó ingyen pont!cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Vakegérke
félisten
válasz Shallamea #23585 üzenetére
Nagy mellényűek, figyelem!
- Az egy dolog, hogy döngetitek a melleteket, tuti verdával jártok, de van valami, amivel dicsekedni tudtok? Semmi. Minden megvan másnak is, amit birtokoltok.
- Na, majd én megmondom a tutit.
- Akinek nincs csaja, az nem ember. Értitek a célzást? Akinek nincs, az sipirc, menjen haza anyukájához! Ne bámulj, te is! Ja, hogy van csajod? Nem néztem ki belőled.
- Na, csávókáim, van egy tuti ajándék a csajotoknak. Egy van belőle, lehet kepeszteni érte. Ha ezt megkapja, tuti lehet virítani vele.
- Suttyókáim, azt se tudjátok, hogy mi az a bross, de ezt annak is vehetitek. Szép kitűző a csajotok szügyére.
- Na, tetszik? Azt meghiszem! Csak egy van belőle az univerzumban, most döngessétek a melleteket. Na, kinek kell? Addig jelentkezzetek, amíg hajlandó vagyok eladni.
- Tíz milkó dolcsi? Elmész te a... Kotródj haza, nem vagy komoly csávó.
- Száz? Ez már jobban hangzik, de komolytalan. Gondolom, tejet iszol, nem töményet.
- Na, megmondom a frankót. Három milkó...
- Mennyé már a csába, nem dolcsi! BAP, kisapám! Ha sóher vagy, eredj tarhálni, vagy anyukádhoz vacsit kunyerálni.
- Na, ki ad négyet? Nem vagytok túl jól eleresztve. Ennyi kódist én még nem láttam egy kupacban...
- Aha, kiskomám, nyomod a négyest? Idáig a tiéd.
- Ki ad ötöt? Ezt a fukar bandát...
- OK, kiccsávó, vettem. Senki többet? Először... Másodszor... A tiéd. Nyista csekk, csak csengő BAP. Idő van, számoljunk...
- Rendben, a kamion már el is vitte. Ne türelmetlenkedj, Shallamea majd átadja.Eladtam. A fél milkót átadom készséggel.
-
Shallamea
csendes tag
válasz geprombolo #23588 üzenetére
Köszi, igyekeztem is, hogy olyan legyen, mint az eredeti.
Vakegérke: Ejnye-bejnye! Miért csak fél millát kapok, mikor jóval többért adtad el a nebulát?A Galaktikus Pingvinbirodalom Méregkeverője és Pingvinizátora/Éljen kyrabaybee és a GPB!/"Aki nem ismer, azt hiszi idióta vagyok. Aki ismer, az tudja."by Ede
-
-
geprombolo
őstag
válasz Shallamea #23592 üzenetére
Nagyon kedves vagy, rólad aztán senki nem mondhatja, hogy telhetetlen vagy! Vasegér meg végképp beéri egy darab ementálival is. Igazi úriember, akarom mondani úri egér!
Már meg is kapta!
Na de én is eladom azt a ködöt, ezen gondolkoztam vagy fél órát a melóban.Csókolom a kis kacsóit szép kisasszony! Üdvözlöm önt az Univerzum ékszerboltban! Csodálatos ékszereink vannak mindenki számára, a teste minden pontjára! Mind egyedi darab, teremtője kézzel alkotta meg mindet, egyenként.
Tetszik az a gyémánt, ugye? Tudja, hogy tízbillió-trillió-trillió karátos? Ő a Kentaur csillagkép Lucy nevű csillagának magja. Szeretne egy nyakéket? Természetesen az is van nekünk, a legkülönbözőbb stílusúak. A Lófejet szeretné? Az sajnos tegnap elkelt, de egy percig se bánkódjon érte, mert az ön kecses nyakára valami sokkal szebb való, egy igazi remekmű, egy pillekönnyű köd, a Pillangó! Csodás színes szárnyai a ragyogás minden színében játszanak, télen felmelegít, nyáron meg lehűt a szárnyaival. Várjon, kiveszem a vitrinből, most hunyja be azokat a csodálatos szemeit, odamegyünk a tükörhöz... és most nyissa ki! Egyszerűen mintha az ön hattyú nyakára lett volna kitalálva, a mester valamit nagyon tudhat! Ha ezzel a kedvese meglátja, el fog ájulni, annyi szent! És képzelje, nem is olyan drága, mint amennyire szép! Ne a címkét nézze kisasszony, az a kíváncsiskodó vénasszonyok elijesztésére való, a valódi ára csak potom másfél millió BAP! Ugye, hogy megéri! Máris csomagolom önnek![ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz geprombolo #23593 üzenetére
Négy és fél milkó BAP-ért egy darab sajt. Létezik ennél drágább?
-
geprombolo
őstag
válasz Vakegérke #23594 üzenetére
Ez csak a jutalom, mert a lét önzetlenül felajánlottad a Kincstárnak. Mellékesen Kincstárnokot keresek, mert a régi meglépett, ha jól sejtem.
Tudod mit? Ha nem bírod megenni, add el a sajtot 5 milláért, hiszen rusztikusra rágott ementálid így többet ér, mint egészben.cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Vakegérke
félisten
válasz geprombolo #23595 üzenetére
Egyedül tényleg sok, de a Lusta Dick vezette Intermouse kiszimatolta, még Grabowsky is beugrott egy kis nasira.
Annyi eszem azért van, hogy eldugtam annyit, hogy egy kellemes sajtos estét tölthessek el Sziporkával.Itt épp a meglepiben gyönyörködik. Na nem a sajtban, hanem bennem. Elmondása szerint akkora öröm volt számára velem találkozni, hogy el se tudja mondani. Szóval amolyan elmondatlan öröm.
Azért a sajt is jó volt.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Egy kis zene. Hátha örömöt okoz valakinek.
-
geprombolo
őstag
válasz Vakegérke #23596 üzenetére
Örülök, hogy örök szerelmeddel tölthettél egy sajtos estét! Mondjuk egy akkora darab sajtot nem volt nagy ügy kiszimatolni, ha egyedül kellett volna a lyukakat összekösd, igencsak megfeküdte volna a gyomrodat meg még el is tévedhettél volna benne!
Adele-nek érdekes hangja van, ismerkedem vele éppen...cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Vakegérke
félisten
No kérem, ezt tessék eladni.
Nem akármi, egyesével csomagolt mentolos fogvájó.
Megjegyzendő a blogomban elindítottam a sorozatot. "Adalék az :L topicból" a címe, természetesen sorszámozott (lesz) mindegyik rész. Most tartok a másodiknál.
Hátha közénk csábítok valaki(ke)t.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
netpeti98
addikt
válasz Vakegérke #23599 üzenetére
Tessék itt ez a mentolos fogpiszka. Most hihetetlen áron az öné lehet, de azt még most nem mondom mennyiért had fokozzam az izgalmat. Egy ilyennek számos előnye van: vékonysága miatt még a legszűkebb fog közei közé is beférhet és elnyomja az ételek utóízét. Illetve a fogfájást is csillapítja a mentolnak hála. (ugye milyen jó a mentol, vegyen a mentolos rágó készletünkből is!!! )
Ja és az ár 10 BAP egy nagy csomag amiben 100 szál van.Üdv netpeti98
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest