Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Maxtreme

  addikt

  válasz SpazzMaticus #11 üzenetére

  de sajna van mikor rossz helyre visz, nekem volt olyan hogy belevitt (volna) a falba. A szintek sem lehetnek mentség, mert akkor vigyen lift felé ahogy egyébként nagyrészt szokta. :)
  Hát ha a commodore számít, én is már vagy 30 év gamerkedek :D A top down shooter stílust imádom, amiatt is nem volt nálam kérdés a vásárlás.

  Az árusok jah. Ráadásul emiatt(is) a játék közepére annyi pénzed lesz hogy elkölteni nem tudod. Én amire költök az max a taxi. :)

  Van 1 "érdekes" megoldás a küldetés bugokra, ami általában sosem szokott segíteni.
  Steam fileok ellenörzése. 2 napig próbálgattam mindent az egyik küldinél (Trading places) az istenért nem adta be a következő lépést. Próbáltam már kínomban reinstallt, onlineba indítás, mindent. Semmi nem segített.
  Tegnap olvastam a steam forumán egy topikot ami pont ezt taglalja... a hozzászólásokban sorban írták az emberek hogy köszi, segített stb. És valóban.

  Érdekesen működik, mert látszólag semmi nem történik most sem, de ahogy kilépsz az épületből ahol kapnod kéne a kövi missziót, hirtelen bedobja a játék. Ennek közvetlen az után kéne megtörténni, hogy beszéltél az NPC-vel.

  Na most ebben az egészben az a fura, hogy a reinstallal én ugyanezt csináltam, és úgy nem ment.... Volt akinek már 2 gamereaking bugnál is segített. Olyan mintha menet közben megsérülne a játék, ami azért érdekes, mert ugye a meglevő fileokba írás nem történik.... (max a mentésbe és a configokba, de ahhoz meg az ellenérzés nem nyúl ELVILEG)

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák