- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViiiiktorOC
senior tag
Jóóóó.
csak kéne egy xbox.[ Szerkesztve ]
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
callmeakos
veterán
Háát nem is tudom....
Azért a technika még mindig nem tart ott, hogy hűen átadja azt az igazi SW feelinget. Mellesleg Kinect-el maximum az érőt használni élvezetes, fénykardpárbajok, siklóverseny meg ezek nem igazán. És akkor inkább már vagy a Move, vagy a Wii.
Ráadásul még lesüllyesztik a szánalmas szintre a játékot ezzel az idétlen táncikálós résszel. Én inkább vártam volna még pár évet... Dehát mindent a kedves vevőért ugye....All→M8
-
aram01
nagyúr
válasz callmeakos #2 üzenetére
9 éves fiam imádni fogja
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
wikings2
őstag
Azt hittem az első trailerek alapján hogy ez lesz az első értelmes játék kinectre. Hát csalódtam.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Prime110
aktív tag
Nem akarom elhamarkodottan ítélni a játékot, a Kinect tényleg üvöltött egy ilyen játékért, de kardozni kard nélkül, vezetni kormány nélkül... az Erőt még "elhiszem" hogy lehet így használni, de a többit.
Kíváncsian várom az első teszteket. -
Chapel
addikt
Star Wars = 96. rókabőr egy velőig szopogatot csontról. Mindenki nyugdjon meg, ez az izé is a bevételért készült.
Az ötlet jó, de valahogy nem látom ebben a kinektben a jövőt. Ugra-bugra stb, arra tökéletes, de játékélményt átadni 2-3 kézmozdulattal...
1-2 kinekt generáció múlva már lehet lesz annyira profi hogy kelleni fog, legyen ígyEgyébként meg, felmerült a gyanú bennem, hogy ez nem az én 30 körüli generációmnak szól, szóval ne okoskodjak, hanem hagyjam a srácokat játszani
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
GALARDO
addikt
A játék nem kéne, viszont ez a trailer.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
SzaboZE
addikt
12 év korhatáros a star wars. Bizonyára tök véletlen. Én nem értem a mai szülőket, miért kell egy kisiskolásnak ilyeneket mutogatni. Még a normál világról sincs teljes képe, nemhogy egy elvonatkoztatottról... Aztán csodálkozunk, hogy egyre korábban "érnek" erőszakra. Az óvodában-iskolában a legagresszívebb gyerekekről derül ki, hogy ilyeneket néz apával, mert milyen jó buli. Hagyni kellene némi gyerekkort is hagyni. Magánvélemény és nem degradálás. Mivel van egy 9 és egy 6 éves gyerekem , hidd el van tapasztalat róla. Amióta nem tv-znek a gyerekek csak 7végén és akkor is 1-1 órát, sokkal nyugodtabbak, kisebb kilengések vannak a viselkedésükben. Van X-BOX is, amit használhatnak szigorúan meghatározott keretek között. Nem marad ki az életükből, de nem hülyülnek meg tőle.
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
aram01
nagyúr
-
SzaboZE
addikt
A tanuláshoz nincs sok köze, az enyém is most nyert matekversenyt, de a viselkedés más tészta. Lehet, hogy szerencsés vagy a tieddel, az enyémen határozottan látszik, hogy kezelhetetlenebb ha tv-zik.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ukrajnai háború
- Vírusirtó topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch
- NBA és kosárlabda topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest