- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezs520
senior tag
válasz knyitogato #34 üzenetére
Ezen kár csodálkoznod,majd nézz be kicsit az i5 topikba,mennyi a kimoderált tartalom
A kérdésedre a válasz pedig,a halála előtt Steve azt mondta utódjának,hogy ne próbálja meg utánozni őt,ne rágja magát minden kérdés előtt,hogy most vajon Steve hogy döntene.
Arra kérte legyen saját gondolata,ötlete,saját útja...
Egyrészt....
Másodrészt pedig hiába mondta azt Papi,akinek ekkora méretre van szüksége úgy is megveszi,és ez kicsit furi,mert mondod te extrém hívők,viszont ha kicsit tovább gondolod,ez is egy ujabb apple termék lessz,r-go megint csak megveszi,tehát tényleg már kicsit megkopott ez a 3,5"/9,7"
És jó lenne már ha nálatok is a feledés homájába kerülne...hagy mennyen az öreg[ Szerkesztve ]
-
dezs520
senior tag
válasz Gadgetfan_ #42 üzenetére
Ezt most miért nekem?vagy csak valami kiegészítés a hsz.mellé?!
[ Szerkesztve ]
-
dezs520
senior tag
válasz knyitogato #48 üzenetére
Azért "keveri" ide,mert már ő a vezető,tehát TELJESEN MINDEGY Jobs mit mondott...
Ez az amit már próbáltam sugalni neked,hogy el van fogadva így is,mert ez is alma,(bár én kicsit húzom a szám az i5 miatt,nekem a képarány botrányos....bár lehet csak addig,még élőbe meg nem tapicskolom )[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest