Hirdetés
- Computex 2026: hűtések és fejlett monitorozás a Montech műhelyéből
- Tízéves az ASRock Taichi, hologramos vízhűtéssel ünnepelnek – Computex 2026
- Computex 2026: hűtési megoldások és ízléses házak a Jonsbo fémjelzésével
- Nyáron hozza a Steam Machine-t és a Frame-et a Valve
- Computex 2026: FSP gépházak professzionális és otthoni környezetbe
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Chromecast topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Otthoni időjárás-állomás
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tízéves az ASRock Taichi, hologramos vízhűtéssel ünnepelnek – Computex 2026
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
-
Akula
őstag
Lehet, hogy olcsóbb lenne, mint egy piaci rendes sütő ami láncokkal van szerelve.

-
Predatorr
őstag
-
seniman
veterán
Az aljába kell egy sütőbetét,az első üvegbe egy U-alakú nútot vágni keresztben,oldalüveget kidobni és van is egy látványos errgébés kürtöskalács sütőnk.Minden vásárban,rendezvényen a csodájára járnának.

-
enginev3.0
félisten
Kár hogy ATX
-
nuke7
veterán
én is sajnálom már, hogy az első generációsat egy R5-re cseréltem...
(és nem XL R2-re vagy deep silence-ra) -
zolee5016
őstag
na ez a cucc már tényleg az a kategóriás,amikor lepattintom egy 15+ éves ház oldalát,elejét belevágok plexit,vagy üveget,azt megvagyok 7-8 k-ből.....na ez is egy 0 innovációval,ötlettel készült valami....
-
DzsannyX
tag
Na az egy szuper ház. Az előd Define XL felhaszálójaként mondom, hogy a mai házakban sem sok dolog van, ami elgondolkodtató lehet egy váltáshoz. Mindent tud amit kell.
-
koby11h
őstag
Ok, bal oldal nem szó szerint hanem bal fele vagy bal oldali része... összezavart a szó szerint értésem.
-
Akula
őstag
Nekem nagyon tetszik, olyan, mint valamelyik kirakat Taneleer Tivannál.
De totál felesleges. Nem hiszem, hogy Vér Istvánon kívül erre élvez még valaki. Megvenném és betenném az asztalban a helyére, nem is látnám.
Már nem tudnak mit kitalálni. -
Noukoum
veterán
-
Televan74
nagyúr
Nekem ezek a kirakat házak nem jönnek be.

-
AxBattler
félisten
Tök jó, csak kár, hogy a Xigma termékei eltűntek a magyar webshopokból.

-
koby11h
őstag
A cikk felső fényképén az egyik üveglap van a ház elején és a másik üveglap van a ház "jobb" oldalán - már ha a tálca bal oldalon van? Vagy úgy írnám hogy a ház bal kamrájának a jobb oldalán?
-
Forestgreen
aktív tag
-
hegegabi80
addikt
Amúgy egész jó, de én max mitx formátumban tudnám elfogadni vízhűtés lehetősége nélkül, minél kisebb méretben csillámpóni nélkül.
-
SidCorky
őstag
Akvárium lesz az...mondanám, hogy autokorrekt, de winen még az sincs.

koby11h: Pedig az nekem bal.

-
koby11h
őstag
"Szemből nézve a bal oldalon van az alaplap" - hülyének fogok tűnni de a képen szemből nézve az jobb oldal nem? Vagy tényleg ebédelnem kéne már...
-
atike
nagyúr
"A Xigmatek leleplezte legújabb ATX-es toronyházát, amely az Aquarius Plus megnevezést kapta, első pillantásra pedig tényleg egy akkumulátor juthat eszébe az embernek"
Akvárium, nem?

Számomra rettenet amúgy egy ilyen ház...

-
VIC20
őstag
,,Kevés letisztultabb ház van a Xigmatek új akváriumánál"
,,Letisztult" akkor lesz, ha rendesen megpucolják. (Miután lehánytam, ami előfordulhat velem, ha ilyen szóförmedvényeket olvasok.)
Egyébként jól van, haladunk, már nincs messze az idő, amikor az lesz a különleges ház, ami egyáltalán nem átlátszó.
-
arn
félisten
-
Locutus
veterán
Igen gyorsan kellett lemásolni azt az O11-et... elég összecsapott, átgondolatlan háznak tűnik, a rengeteg réssel, kivágással, amik viszont csak úgy rendszertelenül halmozottnak tűnnek.
-
syberia
veterán
-
Predatorr
őstag
Tuti, hogy az aquarius nem akkumulátort jelent, ráadásul akksira sem hasonlít, akváriumra annál inkább.
A define xl r2-esem, na, az letisztult vonalvezetésű. -
QwErTy42
addikt
Hol van a táp helye?
-
dqdb
nagyúr
Nekem inkább az O11 Dynamic jutott eszembe, és az, hogy attól a szinttől a Xigmatek háza messze van.
-
Mr.Csizmás
titán
-
törölt tag
"A Xigmatek leleplezte legújabb ATX-es toronyházát, amely az Aquarius Plus megnevezést kapta, első pillantásra pedig tényleg egy akkumulátor juthat eszébe az embernek."
Akkumulátor?

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Raidmax Coba Power 1000W Gold Plus 80+
- Eladó ASUS ROG RYUO 240 zárt rendszerű vízhűtés (AIO)
- Lian Li HydroShift II LCD-S 360CL Hibátlan, dobozos, garanciális (6 év)
- Lian Li O11 Air Mini - Újszerű, gyári dobozos gépház opció + 5db Arctic PWM PST venti + vezérlő
- ELADÓ: CORSAIR iCUE H150i RGB PRO XT 360mm vízhűtés - dobozos, fullos (+gari/számlás)
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- 27% - ASUS ROG CROSSHAIR X670E HERO Alaplap.
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Úgy tökéletes, ahogy van. Amúgy is beépítettem az asztalba, nem is látom.
Nekem csak halkság ÉS jó hűtés miatt kellett. Egyszerre természetesen.

de azota nem artana vmi mas design.
(és nem XL R2-re vagy deep silence-ra)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hule autokorrektor lesz a bűnös