Hirdetés

Kevés letisztultabb ház van a Xigmatek új akváriumánál

Az Aquarius Plus egy ATX méretű toronyház, elöl és jobb oldalon szinte teljes terjedelmében edzett üveggel borítva.

A Xigmatek leleplezte legújabb ATX-es toronyházát, amely az Aquarius Plus megnevezést kapta, első pillantásra pedig tényleg egy akvárium juthat eszébe az embernek. Az egyébként acélból készült, 415 x 427 x 280 milliméteres ház elöl és oldalt edzett üveglapokkal lett burkolva, ráadásul úgy, hogy a két elem találkozásánál nincs semmiféle keret, így a lehető legjobb rálátást biztosítva a függőleges sík mentén két kamrára osztott beltérre.


[+]

Szemből nézve a bal oldalon van az alaplap és a benne elhelyezett komponensek helye, mint például a maximum 360 mm hosszú VGA és 158 mm magas processzorhűtő, míg a jobb oldali kamra a tápegységnek, illetve a két-két 2,5 és 3,5 hüvelykes adattárolónak van fenntartva. A ház hűtési képességeihez jelentősen hozzájárul a hét darab előre beszerelt, 120 milliméteres, RGB fényekkel felpimpelt ventilátor, amelyek az alaplaptálca mellett, alul és hátul kerültek elhelyezésre, de igény esetén a rácsos, porszűrővel borított tetőlap alá is bedobhatunk még hármat. Radiátoroknak is bőven van hely, ha inkább a vízhűtés mellett tennénk le a voksunkat, fent és az előlapra merőlegesen 360, hátra pedig 120 milliméter hosszú példányok kerülhetnek.


[+]

Az I/O panel a ház tetejére került, itt sorakozik a kettő USB 3.1 és az egyetlen USB 2.0 csatlakozó, valamint a különálló hang ki- és bemenet. A fekete és fehér színekben elérhető újdonság piacra kerülésének dátumáról, illetve a várható árazásáról egyelőre nincs információnk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés