- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
minek? az első is egy rakat bugos xar.....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
tisztelturam
aktív tag
válasz - = Zk = - #1 üzenetére
Az első nagyon jó volt. Hozta a Piranha minőséget amit megszoktuunk régről.
-
duvi
nagyúr
Nagyon sokat dobott a traileren a zúzós zene, de magáról a játékról nem sokat árult el. Az első része rettentő bugosan jelent meg, de menet közben kikalapálták. Akár még jó is lehet a folytatás, de itt is szigorúan csak megjelenés után szabad beruházni rá
-
flexxx2
őstag
válasz - = Zk = - #1 üzenetére
Én vártam vele 1 évet, mire kijött egy normális patch. Megtanultam a Gothic 3 után. Viszont nagyon megéri, mert olyan különleges élményt ad (hangulat vagy a harcrendszer nehézsége és folyamata egyedi a mai henteléses harchoz képest), hogy nekem megéri. Imádtam, és ez a nap jó híre számomra.
-
- = Zk = -
félisten
csak nekem volt 2,5 éve egy rakat bugos car? érdekes lenne....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
donki
senior tag
Nekem nem rémlik, hogy bugos lett volna, vagy legalábbis semmi komoly. Úgy gondolom jó játék volt az Elex, de csak azért, mert patikamérlegen kimérve egy mákszemnyivel többször gondoltam azt játék közben, hogy "azért mégiscsak jó ez a játék" mint azt, hogy "bosszantó szar az egész". A játékélmény így összegezve tehát nekem hajszálnyival a jó felé billent, de már egy második résznek nem kezdenék neki. Ahhoz új harcrendszer kéne, ami több örömet okoz mint bosszúságot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest