- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
Butcher82
senior tag
válasz Blue Eagle #10903 üzenetére
Mobileuncle-el próbálom updatelni, de még mindig a 3e recovery indul el.
***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
-
han_lev
senior tag
Nem tudom, lehet lemaradtam, csak kérdezem, hgoy az S228-as? Esetleg...
Poco F5/pro
-
wallace
tag
Srácok, segítség: Van egy P780-am, amin ki kellene cserélni az alaplapra forrasztot hangerő gombok flex kábelét. 4 db érintkezőt kellene leforrasztani egy tartalék alaplapról és az általam használtra rá forrasztani. Álmomban, csukott szemmel szétszedem és összerakom ezt a telefont, kijelzőt és szinte minden mást is cseréltem már különböző P780-as telókon, de a nyákon való forrasztástól fázok... Van valakinek valami ötlete, hogy hova fordulhatok ezzel a megfelelő eszközökkel kb 1 perces művelet elvégzése ügyében? Kösziiii
-
ata007
tag
válasz Hintalow #10890 üzenetére
Hali!
Nalam is beprobalkoztak ilyennel ... Szerencsere nem vettem fel, nem hivtam vissza, telefonom ujraindult, stb. Miutan helyrealt a telo, ra 10-15 percre hivott a szolgaltato ugyfelszolgalata (Digi, Romania), hogy vigyazzak, ha hasonlo szamrol hivnak ne vegyem fel, ok automatikusan teszik ezeket tiltolistara, de van hogy 1-2 atcsuszik.
Azota (2014 december) szerencsere nem tortent hasonlo eset.
Ata
-
Kíváncsi lennék, milyen a Lenovo Vibe Shot kamera programja. Előbb-utóbb csak le lehet majd tölteni valahonnan. Hátha a mi telefonunkkal is lehetne kicsit jobb képeket készíteni.
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
-
válasz Blue Eagle #10915 üzenetére
Attól még színhelyes lehetne.. Nekem nagyon szürke képeket csinál. Persze lehet retusálni, de...
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Leejtettem a telót, szilánkosra tört a kijelzőm..
Nincs valakinek eladó érintőpanelje véletlenül? Esetleg egy link, ahonnan érdemes lenne rendelni hozzá?
Köszönöm az esetleges segítséget
-
szpali
addikt
válasz Hoorus #10919 üzenetére
lájk dhisz?
(lenovo p780 digitizer első találat google-ben)iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
bogyo74
tag
válasz ata007 #10911 üzenetére
Tényleg szeretném, ha valami meggyőzne arról, hogy nem is szabad felvenni. Még az említett hirado.hu-s bulvár írás is ezt írja: "A megoldás NEM felvenni ezeket a telefonokat, NEM válaszolni az sms-ekre és NEM visszahívni a számot - tanácsolta a szakember. "
Hogy lesz költségem abból, ha felveszek egy hívást honos hálózatban, azaz nem roaming-ban? Melyik kategóriába esik ez a szolgáltatási szerződés díjszabásában?
Bogyó
-
Hintalow
senior tag
válasz ata007 #10917 üzenetére
Akkor passz, mégsem az felelős érte ezek szerint (nálam baralajbi féle vibe ui 2 van fent)
bogyo74:
nekem olybá tűnik, ha tényleg van ilyen (és mást nem nagyon tudok elképzelni, mert mint fentebb írtam, engem egy KIRGIZISZTÁNI előhívójú szám hívott)
hogy a hivás felvételével az ő szerződésük szerint te kérsz/rendelsz/engedélyt adsz valamire, aminek a díjját kiszámlázzák nemzetközi szinten.
Mint a régi "küldj egy sms-t a cukimuki csengőhangért" tipusú történet, aminek az apróbetűjében ott volt, hogy ezzel kvázi feliratkozol arra, hogy napi kétszer küldjenek tücsköt-bogarat emelt díjjas sms-ben.Csak itt szerintem azon elmaradott országok jogi szabályozása (vagyis annak a hiánya) lehetővé teszi, hogy az ő apróbetűjük szerint "a hívás felvételével/indításával adott számról/ra beleegyezik abba, hogy blablabla --> haszon.
A magyar mobilszolgáltató meg azt nem tudja megtenni, hogy ignorálja azt a követelést, amit az adott térség szabályozása alapján a károsított "igénybe vett"Itt nem az a lényeg, hogy lehet technikailag, nálunk is lehetne, ha engedné a szabályozás, üzletkötés "ráutaló magatartással" ami bármi lehet.
[ Szerkesztve ]
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Bocikám
újonc
Sziasztok,érdeklődnék,ha a google play szolgáltatások hibát jelez és leáll,hogy tudom ujraindítani vagy kiiktatni,mivel ilyenkor nem érem el a google fiókom és sok minden mást sem
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek elég egy sima előlapot rendelnem [link]m vagy vegyek kijelzőt is? [link]
Továbbá van itt köztünk olyan fórumtárs, aki esetleg ki is tudja cserélni? (persze nem ingyen.)Köszönöm szépen.
Így néz ki jelenleg a kijelzőm, érintésre csak 1-2 ponton reagál, teljesen használhatatlan..
[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
válasz Hoorus #10924 üzenetére
ez alapján nekem úgy tűnik, hogy csak a digitizer (érintő panel) sérült
ipad-ben már cseréltem érintő üveget, gondolom ebben is ragasztva van
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
K_a_m_i
tag
válasz Hoorus #10924 üzenetére
Nekem is ilyen volt. Szerintem nem érdemes csak érintőpanelt venned, mert a törött össze van ragasztva az LCD-vel. Nehéz megmenteni az LCD-t, melegíteni kell és gyakorlat kell hozzá. Utána ragasztani kell az újjal és ahhoz is gyakorlat kell különben foltos lehet. Szerintem nem éri meg, mert 30 USD körül megkapod a kettőt együtt. Én is ilyet vettem és kicseréltem magamnak youtube videók alapján. Ez volt az első mobil szétszedésem és sikerült gond nélkül.
-
Butcher82
senior tag
Jó reggelt!
Köszönöm mindenkinek a segítséget, végre úgy működik a telefon ahogy kell.
[ Szerkesztve ]
***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
-
Wieder12
tag
Mi a helyzet akkor ha az ember elfelejti bepipálni a da dl all with checksum-ot? Van rá valami megoldás? Mert nekem sikerült nem bepipálni véletlen, azóta nem kapcsol be, és újrahúzni se tudtam mert ugyan azt a romot lefuttatva már bepipáltan 95% hiba és megáll! Remélem helyre lehet hozni.
-
Blue Eagle
őstag
válasz Wieder12 #10928 üzenetére
95% -nál megáll? De milyen fázisban? Milyen színű az a folyamatsáv ahol megáll menet közben? Mi az hohy nem kapcsol be? Hogyan nem kapcsol be? Se kép se hang? Semmi? Mert ha ez a helyzet, akkor a nem megfelelő preloadert raktad fel. Melyik romot raktad fel? Sok a kérdés, mert nagyon kevés az információ.
Ha minden egyéb körülmény ok, akkor ha kipipálod és újra lefuttatod jónak kell lennie. -
Wieder12
tag
válasz Blue Eagle #10930 üzenetére
Ezt a romot akartam felrakni, amikor újrapróbálom akkor is a sárga folyamat végig megy. A probléma igen az, hogy bekapcsolom és lenovo felírat és nem megy tovább állandóan újraindul és azt írja legalul, hogy => TOOL DL image Fail!
Na most felment mindent ugyanúgy csináltam lehet kellet rá aludom egyet meg a telefonnak is
[ Szerkesztve ]
-
Wieder12
tag
Felraktam S124-es romot és frissítést dobot fel S220-at az befrissül normálisan vagy ne engedjem ráfrissíteni?
-
han_lev
senior tag
Operával és telefonon a saját böngészőjével fórumozva mindíg kidob..
folyton be kell lépjek...
?? Valaki nem tudja miért?Poco F5/pro
-
beg
veterán
válasz han_lev #10935 üzenetére
Chrome hiba nélkül működik. Próbáld meg másik böngészővel. Ha asztali nézet, akkor ne felejtsd belépéskor a 3 pipát csekkolni.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Wieder12
tag
válasz Blue Eagle #10937 üzenetére
Rendben! Jó lesz ez a rom egy darabig! Lassan beköltözök a telóba, aztán írok majd jó kérdéseket elvétve talán válaszokat is.
-
Rhyno
csendes tag
Sziasztok! December óta vagyok tulajdonosa egy ilyen telefonnak eddig nagyon meg voltam vele elégedve. Egy hete viszont észrevettem, sokkal gyorsabban merül le, mint korábban.a 4-5 napi használat alig egy napra csökkent. Most felraktam a Battery Doctor-t és azon láttam,hogy az akksi kapacitását 950 mAh-nak érzékeli és ugye 4000 mAh-nak kellene lennie. Nem tudom, hogy mit lehetne vele csinálni, van-e olyan program, ami ezt javítja, vagy kuka az akksi? A Pandawill-től vettem, vonatkozik erre a garancia, lehet-e kérni tőlük másik akksit? Előre is köszi a segítséget!
-
Blue Eagle
őstag
Én nem feltétlen gyanakodnék rögtön akksi hibhibára. Melyik romot használod? Van custom rekód? Ha van, akkor csinálj egy bakupot a datáról, majd utánna factory reset. Ezután feltölteni és jöhet a teszt.
Kíváncsiságból felraktam ezt a Battery Doctor akàrmit. Én nem tenném az életemet rá. Nekem 1000mA kapacítást jelez.[ Szerkesztve ]
-
Rhyno
csendes tag
válasz Blue Eagle #10943 üzenetére
Azt hiszem, reboot recovery módban, és ott volt. Bocs, ha félreérthető vagyok, de nem értek hozzá, ráadásul a menük egy része kínai... Viszont teljesen jó lett, valóban be lehetett valami ragadva, délután 4 óra óta max 10%-ot merült, pedig folyamatosan wifin van, mert telepítgetem vissza ami kell.
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Valakinek nincs véletlenül egy eladó P780 kijelzője?
-
Hintalow
senior tag
válasz bogyo74 #10946 üzenetére
Ez rendben, de akkor ezzel a logikával nem lehetne pl roamingolni, mert ugyan ne számlázzon már ki neked a szolgáltatód olyan használatot, amit nem is az ő hálózatában végeztél
Félre értés ne essék, helytelenítem ezt a fajta lehúzást, de bőven több mint urban legend, csak megfelelő szabályozási (hiány) kell a kivitelezéséhez, és bőven van "fejlődő" térség a világban, ahol ez megtehetőHa a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Rhyno
csendes tag
Sziasztok! Ismért kérnék egy kis segítséget! Egy hete elkezdett baromira merülni a telefonom, amire kaptam azt a tanácsot, hogy factory reset-eljek, mert biztos beragadt valami program. Ez tényleg segített, már nem merül, viszont az új, szűz rendszerben (VIBEUI_V2.0_9439_7.10.1_DEV_P780) nincsen tárcsázó, ami szerintem az lenne, az két kínai írásjeles ikon, de azok nem indulnak el. Telepítettem több tárcsázót, amik működnek is, tudok hívni a telefonkönyvből, viszont nem tudok új névjegyet elmenteni, egyik tárcsázóval sem, amikor kiválasztom, hogy add contact, semmi sem történik. Tud valaki erre is megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest