- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
siskad
őstag
válasz Blue Eagle #11651 üzenetére
Bocs kimaradt. Rootolt gyári 4.4.2. 400 mega.
-
siskad
őstag
válasz Blue Eagle #11653 üzenetére
Azt hol kell megnézni?
-
barnagy
csendes tag
válasz razorka777 #11649 üzenetére
Köszi a választ, letöltöttem, újraraktam az egész romot FT-vel, recoveryvel telepítettem és semmi!
maradt a v102 modem verzió. Továbbra sem jó valami (nálam)
Másik kérdés: mi a legutolsó rom verzió? S228? Honnan lehet letölteni?[ Szerkesztve ]
-
siskad
őstag
válasz Blue Eagle #11658 üzenetére
-
Janika841130
csendes tag
sziasztok !
rávettem magam a romcserére!
odáid jutottam ,hogy driver install de azt írja telepítve van de nem fog működni kód 10 !
valaki talalkozott már ilyennel ?
win 7 64 bit
Értem én a viccet, csak nem szeretem !
-
Janika841130
csendes tag
Sikerült megoldanom a problémát !
Végigdugdostam a usb portokat az egyikben sikeresen felismerte at eszközt !
-
han_lev
senior tag
válasz Janika841130 #11662 üzenetére
Majd lesz olyan, hogy abban nem ismeri fel, és egy másikban meg felismeri..
Ilyen ez a showbusinis.Poco F5/pro
-
Janika841130
csendes tag
lám nem is olyan egyszerű ez mint gondoltam !
sikerült letéglásítani
látszólag végigment minden végén zöld pipa végig a leírást követtem sőt többször is olvastam el mint kéne,de nem jött össze pedig zöld kör a végén
most az van hogy nem látja már a gép sem ha rádugom csak felvillan egy pillanatra a piros ld aztán kialszik a windows azt irja ismeretlen eszköz ?
tuti elszartam mindent !!
van erre valami megoldás ? resetet próbáltam semmi bekapcsologomb semmi !
köszönöm a segitseget
-
han_lev
senior tag
válasz Janika841130 #11664 üzenetére
Először is no para.
Valószínüleg hibás a preloader.
Cseréld ki a romban amit flasheltél, vagy próbálj eleve másik olyan romot flashelni, amiben a másik preloader van.
A leírt módon dugd rá a gépre ott ahol már korábban felismerte (a reset gombot nyomvatartva)
Meglátod, menni fog.Poco F5/pro
-
Janika841130
csendes tag
válasz han_lev #11665 üzenetére
köszönöm akkor töltök le masik romot és megpróbálom Majd jelentkezek még !!
köszönöm a segítségért ezer hála az a lényeg hogy teljesen basz.am el
Na töltöttem le masik romot megpróbáltam és ezt irja:
common hont :for sp flash tool issues:
please supply your tool version.gui screen shot ,and tool logs when you encounter trouble with the latest tool .
how to obtain the tool logs?1 run the tool
2press ctrl +alt+t (tool title hint :runtime trace mode)
3menu help -sub menü open logs folderbrom error :s ft enable dram fail 4032
emi enable dram failed
hint
please check your load matches to your target which is to be downloaded
mit rontok el ?
[ Szerkesztve ]
-
han_lev
senior tag
válasz Janika841130 #11666 üzenetére
Olvasgasd az összefoglalót.
Ha újabb telód van, akkor egyszerúen az újabb fajta preloadert kell bemásolni a kibonzott, flashelésre előkészített romba a régi helyére. De a régi nevére kell átnevezni pontosan, a régit kitörölni, vagy áthelyezni, hogy ne zavarjon.
Ha a flashtools jajongana, akkor a checksum.ini-t ki lehetvtörölni a romból, az csak az elején ellenőrzi a filokat.Poco F5/pro
-
Janika841130
csendes tag
Köszönöm a segítséget a fórumtársaknak soksatsegítettek ! a preloader csere volt a hibás ugyanis nem kellett volna kicsereélni én meg kicseréltem !
megoldódott a probléma sikerült a romcsere s124 row
köszönöm mégegyszer
-
Blue Eagle
őstag
válasz Janika841130 #11669 üzenetére
Most olvasom csak, a lényeg, hogy összejött. Ügyes vagy! Szerencsésnek érezheted magad, hogy első generációs a telód. Ezekknél még a térerő probléma is ritkábban jelentkezik.
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
Janika841130
csendes tag
válasz Blue Eagle #11671 üzenetére
nem gondoltam volna én sem de ez van !
semmi gond a térerővel sem hála égnek !A tárhely módosított rom miben különbözik egyébként a sima 124 row -tól
köszönöm a segítséget mindenkinek !!
és eddig gond nélkül műkszik kamera minden sőt szerintebb mintha simább lenne minden !üdv
[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
válasz Janika841130 #11673 üzenetére
Abban különbözik a módosított S124_1GIntSD-re elnevezett rom az eredetitől, hogy a nagyjából 1,5 GB Beépített tárolóból (belső SD/emulált SD), lecsíptem 500 MB-ot és odaadtam a Belső tárhelynek. Így ez az utóbbi nagyobb lett és sokkal több alkalmazást tudsz telepíteni, és nem sír majd a szája a helyhiány miatt.
ezen kívül:
-rootolt
-magyar nyelv van benne
-haladó fájlkezelőt is tartalmaz
-CWM recovery-vel ellátva -
Thrawn
félisten
Buherálásra fel!
Open Source Code (for Android 4.4, KitKat) - Lenovo P780 SmartphoneDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
-
Janika841130
csendes tag
válasz Blue Eagle #11674 üzenetére
mondjuk a hely is egy fontos szempont !
csábító !!!lehet megpillantom azt inkább !!
köszönöm
-
han_lev
senior tag
válasz Janika841130 #11678 üzenetére
Tedd fel nyugodtan. Én több mint fél évig azt használtam. Attól csak az SLX et használtam többet.
Ha régi preloaderes a telód, akkor érdemes azt is kipróbálni. Jól megy rajta minden, és nagyon stabil. Ez a kettő szerintem, ami ezen a telón a legjobban fut.Poco F5/pro
-
siskad
őstag
Már megint nem jó a youtube. Mit csináljak vele?
[ Szerkesztve ]
-
rolika00
csendes tag
válasz siskad #11681 üzenetére
A youtube app állítólag 2013 előtt gyártott készülékeken nem fog működni, lehet ez kavarja meg. De lehet, hogy hülyeséget beszélek
Másik: Azt jól szűrtem le a kommentekből, hogy ha a térerő végleg elszáll (régi típusú P780) akkor azt csak az alaplapcsere oldja meg? Mi van ha a másik alaplap is beadja a kulcsot rövidesen? Ebayen pedig persze hogy nincs alaplap..[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
válasz rolika00 #11682 üzenetére
Majdnem jól szűrted le a térerő problémát, ugyanis szerintem az újabbaknál mintha gyakoribb lenne ez a hiba. Aztán a fene sem tudja, hiszen statisztikai adataink nem állnak rendelkezésünkre. Tény, hogy több ilyen hibával "megáldott" P780-ról olvastam már és tudok is. Lekopogom nekem még bírja a sarat. (2013-as gyártás)
szerk:
Igaz, nagy becsben tartom, vigyázok rá maximálisan, de használva is van rendesen. A kezdetektől gyári tokban van. A tok sarkai kopottakká váltak, a főkapcsoló gomb szintén kopott, a króm már csak nyomokban fedezhető fel rajta. Minden egyéb másban kifogástalan az egész.[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
Eljutottam oda, hogy csak fel kell rakni egy másik romot...
elolvastam jópárszor a leírást, hogy megértsem hogyan is kellene ennek kinéznie, de inkább kérdezek mielőtt brickesítek.Tehát jelenleg cn rom van fent (VIBEUI_V2.0_1437_7.14.1_ST_P780), azaz az amivel jött, nem nyúltam még hozzá.
Ha jól értettem, akkor sp flash toolssal erre fel tudom rakni az első hsz-ben linkelt Blue Eagle által magyarított és átpartícionált P780_ROW_S124_140403_1GIntSD.zip nevű cuccost. (a drivereket már felraktam nvramot kimentettem mtkdroiddal, scattert nem tudott egyedül csinálni, de fórumban az volt írva, hogy ne foglalkozzak vele, mert csak az nvram a lényeg).
Ez alapján a leírás alapján felrakom a romot (annyi kérdésem lenne, hogy a reset gomb a telefonon a bekapcsoló gombja lenne, és kikapcsolt állapotból kell elindulnom)?Ha ez sikerült akkor pedig vodás lévén ebben a hszben linkelt modemet kellene feltennem, de mivel jelenleg P780.V101-et ír, így ezzel nem kell bajlódnom.
Jól gondolom?
[ Szerkesztve ]
-
ibookg4
tag
Aki Alice ROM tesz fel SP-vel figyeljen arra, hogy mindenképpen csináljon MTK Droid Tools NVRAM mentést (amúgy is alapból csináljon sz ember mindíg), ugyanis utána a legtöbb ROM nem megy fel vagy checksum hibát ir a preloader, még kipipált DL with checksum esetén is!!! Egyetlen megoldás a flash teljes formázása (auto format a Format fülön). Utána már minden okés, persze IMEI nyista, ilyenkor jön jól az előbb már említett NVRAM mentés.
Lesz valami esély az S228 magyarítására?
-
han_lev
senior tag
Üdv!
Nincs valakinek egy törött gépsas, amiben jó volt a térerő a törés előtt.. mondjuk..
??
Kellene sógoromnak.
Térerőgondokkal küzdünk.
Vagy hallottam ezt az újramelegítést.Azt kik is tudják megcsinálni?
Köszi!
Poco F5/pro
-
tomazin
veterán
válasz Blue Eagle #11690 üzenetére
Lenovo-P780_sokszam_nvram_150519-223300.bin
meg van mellette egy tar file, amiben kicsi max 20k-s fileok vannak, könyvátakban rendezve:
apcfg
dm
md
md2 -
tomazin
veterán
-
tomazin
veterán
válasz Blue Eagle #11695 üzenetére
igen, erre gondoltam én is, viszont amikor megnyitom a scattert, majd a preloader-nél kiválasztom ezt a másikat, akkor hisztizik, hogy nem egyezik a checksum. azt meg nem mertem bevállalni, hogy átírom.
közben rájöttem az első az md5
[ Szerkesztve ]
-
han_lev
senior tag
válasz tomazin #11696 üzenetére
A preloadert külön kiválasztod? Én bemásoltam a fekflashelendő rom cuccaiba, átneveztem (ha kellett az eredetivel egyező névre, csak az eredetit előtte kivágtam onnan (elmentve máshova, ha később mégis kellene)
Szóval a scatter egyből beolvasta a preloadert a rom többi cuccával együtt.
A checksum.ini-t tényleg törölheted.Poco F5/pro
-
ripo05
tag
Srácok nagyon jó ez a fórum! Hétvégén 2 P780-asra sikerült felraknom a needrom-on lévő baralajbi romot és tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest