Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
a négy Ethernet port sebességét visszavették 100 Mbps-ra
28 és félért 100-as portokkal szerelt router? A hét vicceeladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
válasz osztraksajt #34 üzenetére
Amúgy a gigabites router ritka mint a fehér holló.
Huszonezerért nem az.eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
válasz osztraksajt #37 üzenetére
Nem alternatívákról beszéltem, meg tizenezres eszközökről. Ha egy router árcéduláján kettessel kezdődő összeget látsz, az bizony gigabites lesz. Kevés a kivétel (SOHO kategóriában persze).
[ Szerkesztve ]
eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
válasz osztraksajt #53 üzenetére
No offense, de még szép hogy huszonezerért kapsz gigabitet
Erről beszéltem elejétől fogva. 28ért a 100-as port egy vicc.jópár linksys, asus, dlink becsúszik 20 fölé 100mbites portokkal
Régi fejlesztésű raktáron maradt routerekről van szó nagyrészt. Olyanokra meg ne is költsön senki.Az átlagos router áraktegóriában 5-15k ahol a routerek 95%-a fogy ott tényleg elvétve találni gigabitet.
Na és? A router, amiről szó volt, nem ebben az árkategóriában próbál majd érvényesülni. Ott pedig egyáltalán nem kell nagyítóval keresni a gigabites portokat. Maradjunk témánál.eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
válasz osztraksajt #60 üzenetére
Én a teljes router penetrációról beszéltem általánosságban hogy elvétve lehet találni gigabitet, jellemzően a gyártóknál egy gigabitesre 5-15 nem gigabites jut.
Ez sem igaz. Nézzük mondjuk a linksys-t. Az épp aktuálisan legfrissebb Exxxx sorozatból cirka 1:1 a 10/100-as és a gigabites routerek aránya.eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
válasz osztraksajt #63 üzenetére
Ha gondolod, nézheted a netgeart is, ott sem lesz más a helyzet
A régebbi modellek? Azokat egyrészt nem vesszük meg, másrészt nehogy már a wrt54gl-eket is számításba kelljen venni 2011 végén.eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
Milyen ütést? Nehezebben törik rajta a műanyag burkolat?
szuper-t: Sajna van 1 rossz hírem, számításba kell venni mert 10.000 alatti kütyüket még a mai napig veri, igaz nekem 64M ram van benne és openwrt, de akkor is alázza a mostaniakat.
Milyen alázásra gondolsz? Még házon belül is kapsz az árából gyorsabb routert több szolgáltatással.[ Szerkesztve ]
eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
stabilitás
Nincsenek fokozatai. Valami vagy stabil, vagy nem az. Sem a linksys, sem a többi gyártó nem felejtett el routereket összelegózni, vagy szoftvert fejleszteni azóta.pppoe kapcsolat mellett lanon 85Mbit átmegy
Gyári szoftverrel még a fele sem. Bár van egy friss tomato speedmod, amivel elvileg meg lehet csinálni.wifin 48Mbit garantáltan
G szabványú adapterrel? Úgy a fele reális. Abban a bizonyos rádiójelektől mentes vákuumban.Szolgáltatás? mégis mire gondolsz amit egy openwrt vagy ddwrt vel nem lehet megoldani?
N-es wifire pl.[ Szerkesztve ]
eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
Nagyon nagy szolgáltatás az n es wifi
Igen, az. Sokkal gyorsabb a g-nél. N-lite cirka a dupláját tudja, a 300-as meg kb. a négyszeresét.Fogadjuk el el vannak szállva az árakkal, és nem veszok észre a gyártók magukat
A wrt54gl áráért kapsz n-es linksyst (igaz, hogy csak n-lite-ot, a 300-asok 20 körül indulnak).G adapter igen ami gyári szoftverrel a fele, de mivel nem gyári így 48Mbit valós érték
A szabvány miatt lehetetlen, nem a szoftver áll az útjába.eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
Egyrészt SOHO kategóriában senki nem adja meg, másrészt teljesen irreleváns a júzer számára, hogy most 99.8, vagy 99.9%. A felhasználó csak azt látja, hogy a szotver fejreáll napjában kétszer, vagy megy hónapokig egyhuzamban. A kettő között pedig a gyakorlatban nincsenek fokozatok.
szuper-t: Minden router trágya 30ezerig? Ezt te sem gondolhatod komolyan.
[ Szerkesztve ]
eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
A gyári szoftverekről gondolhatsz/hihetsz amit akarsz, de a vasak igenis fejlődtek azóta jócskán. Ha dd-wrt-t szeretnél, rengeteg mai routerre is elérhető. Ugyanannyi (vagy kevesebb) pénzért ma már több kraftot kapsz, n-es wifivel, ez a lényeg.
hcl: A kétnaponta eldobós cucc az instabilnak számít és kész. Olyan meg nincs, hogy A router háromhetente dobja el magát, B router kéthavonta, C meg negyedévente, ráadásul fixen. Van az idegesítően sokszor elhasaló trágya (mindegy, hogy naponta kétszer, kétnaponta, vagy hetente egyszer), meg van a többi, amelyik elvan csendben hónapokig. Erre gondoltam, amikor a stabilitás nemlétező fokozatairól beszéltem.
[ Szerkesztve ]
eladó Aromamizer RDTA V1
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest