- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
PRo verzióból nem lesz fehér netán? Mert akkor azt is megvárom
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
.LnB
titán
A fehéren nem látszik meg legalább annyira a por.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Voltam ünnepek után a Media Markt-ban aztán majdnem vettem egyet alátétnek. De csak fekete volt. Már olcsón az ember után dobják még ott is. Pedig ott aztán vannak árak. Én ugye falusi vagyok, nem sűrűn járok MM-be. De most feljutottam faluról. Nem semmi az a hely. Mentem be, már akkor becsipogott a fűkasza a hátamon, na mondom fasza. Aztán ha ott voltam, gondoltam megnézem mennyibe kerül ott az az egér amit én 18-ért vettem Ausztriából és annyiért is árultam akkor éppen aprón. Mikor megláttam.. nem akartam elhinni. Próbáltam kitörölni a csipát a szememből gondoltam, biztos attól nem látok jól. Pedig akkor már nem volt csipás a szemem, korán keltem meg kellett indulás előtt etetni a jószágokat. 18-ért vettem én, ott 34 ezer magyar forint volt! Azta rohadt mondom. Aztán mentem tv-t nézni, falusi 4k Oled tv-t csak ilyenkor lát. Aztán láttam a sok PéesNégyet. Szóval még a MM-ban is 100 alatt van már. Akkor lehet kapni gondolom 50-ért is. Annyit megér alátétnek is.
Hát ez így off², sorry.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
szupermacs
veterán
Jó, jó, de kinek kell PS?
-
Katorga12
csendes tag
válasz szupermacs #6 üzenetére
Esetleg 54 millió embernek???
-
Katorga12
csendes tag
válasz szupermacs #8 üzenetére
Fut rajta ezer más jobb játék.Mindenkinek mások az igényei.
-
Stauffenberg
nagyúr
Na ez nekem is jobban bejön, mint a komor egyenfekete (most éppen fehér Xbox One S-em van, de már kacsintgatok a túloldal felé is).
Ha a Pro-ból is adnak ki fehéret és nem az lesz most is, hogy drágább lesz csak azért, mert fehér, akkor vevő vagyok rá.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz szupermacs #6 üzenetére
Aki exlúzív játékkal szeretne játszani
-
ferensz
senior tag
válasz szupermacs #8 üzenetére
Nem ertem miert ordogtol valo dolog 2, vagy tobb konzolt tartani.
[ Szerkesztve ]
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
-
.LnB
titán
-
Nagyon szép.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
.LnB
titán
De látom te is csak azért tartod az XboxOne-t, hogy rajta álljon a PS4. Csaknem olvastad a logoutomat? [link]
-
Stauffenberg
nagyúr
Nálam nagyjából így néz ki a nappali:
Ide jobban illik a fehér konzol. A fekete sem gáz, de nem értem miért baj ha van választási lehetőség. Az Xbox topikban már többször is lebuzizták azokat, akiknek fehér gépük van.
A barátnőm (aki a fő lakberendező) lehet cáfolná ezen értesülést. Annyira homokos vagyok, hogy a 8. évfordulónkra egy fehér Xbox One S-t kaptam.
-
krx21
nagyúr
válasz Stauffenberg #23 üzenetére
Persze ízlések és pofonok. Viszont a képen, szintén csak a PS lenne a fehér műszaki cucc...
-
Stauffenberg
nagyúr
Ez nem a saját fotóm, hanem a bútor terméklapjáról van (nem teljesen ez van nekem, de 90%-ban egyezik).
A TV-m ezüst színű, alatta van a fehér Xbox, mellé berakva a fehér kontrollerek (2 db), meg van kirakva egy fehér router is. A UPC beltéri egységet kell még száműznöm, ha kötök a TV-re egy HDD-t, akkor a felvevős rész is megmarad és mindent a TV maga kezel. Vagy elrejtem a szekrénybe a UPC dobozt és csak egy infra vevőt kell kivezetnem.
Nem vagyok fehérmániás, de nekem már unalmas a fekete. A PC-m minden eleme is fekete.
-
hitchins
őstag
válasz Stauffenberg #23 üzenetére
Nincs baj a valasztassal. Van aki feketet szereti van aki a feheret, van akinek a baratnoje Judit van akinek Bela. Van ilyen.
Viccet felreteve nekem bejon a feher pedig az en felesegem (is) nő![ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Én is pont ezt mondtam, jó ha van választék, mindenki megtalálja az ízlésének és enteriőrjének megfelelő gépet.
Sosem értettem ezt, amikor kijön egy új szín bármilyen műszaki cikkből és az emberek értetlenkednek, hogy arra mégis miért van szükség.
Ilyen volt az első PS-ünk:
Ilyen meg az első Xboxunk::
Nekem emiatt (is) adja magát, hogy inkább a fehér példányokat tartom szebbnek mindkét platform gépeiből. A feketével sincs semmi bajom, volt már fekete PS2 is a háznál, de ha van választási lehetőség, akkor inkább a fehéret viszem haza.
-
krx21
nagyúr
válasz Stauffenberg #25 üzenetére
Ez így okés... Azért tehetnél be egy fotót...
-
hitchins
őstag
válasz Stauffenberg #27 üzenetére
Most ahogy latom eszembe jut mennyire imadtam a ps one-t!
Regi szep idokSzerintem meg mai szemmel is szep.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest