- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz Tikakukac #80 üzenetére
Nyilvan vannak, akikek szüksegük van ra, de vannak, akiknek meg nincs. Elöbb utobb ugy is el fognak tünni.. Nekem is van ODD a laptopomban, de a kb 2 ev alatt, miota megvan, szerintem egy kezemen (vagy max 2..) meg tudom szamolni, hanyszor hasznaltam. Ugyhogy nekem szemely szerint nem kellene, es valoszinü nem is lesz a következö gepemben, pont ebböl kiindulva. Szükseg esetere esetleg be lehet szerezni egy külsöt, mar azok sem olyan dragak, meg menet közben egyebkent sem nagyon hurcol magaval az ember mindenfele lemezeket szerintem.
-
Chal
addikt
válasz Tikakukac #80 üzenetére
Szerintem nem releváns, hogy van e utóda, vagy hogy kell neki olyan utód ami egyben megtestesíti a nagybetűs médiát (mint ahogy a hangelmez után jött a kazatta, a cd, aztán a dvd).
Az már most egyértelműen látszik, hogy ez a dolog szerteágazik, nem lesz soha annyira fekete és fehér mint volt. És ez a szerteágazás már egy 10 éve tartó folyamat. A gyártók és szolgáltatók ontják a megoldásokat ezerszámra, az emberek pedig megtalálják maguktól azokat. Pendrive-ok, memóriakártáyk, online tárhelyek, online store-ok (és igen, a warez is), és lehetne sorolni napestig. És eközben tesznek valami ezzel kapcsolatos fontos dolgot is: nem nagyon akarnak már CD-t és DVD-t használni.
Szerintem ez a kérdés már eldőlt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- Macbook pro 2020 M1 13"
- Asus K50IE 15.6 Intel T4500 6 RAM 320 HDD NVIDIA GT 310M 512 МB
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 3510, 15,6" FHD, I5-10310U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Apple Magic Trackpad 2 - Space Gray (asztroszürke) MRMF2ZM/A
- HP Envy laptop 13.3"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest