- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
Vér gagyi az egész. Azok az animációk, te jó ég
-
GodGamer5
addikt
Ez így kb 2010 környéki szint...
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Kai_Rong
senior tag
Valóban, ez az előző évtized elején még elment volna. A voiceover is vérciki volt ebben a trailerben. Illetve ebben a pár percben is sikerült masszív csúsztatásokat berakni a VtM lore-ral kapcsolatban. Van benne viszont nagyon progresszív SJW vonal, oh yeah.
Én maradok a Bloodlines-nál, az legalább már jópár éve készen van, nem tudják elrontani A folytatásáról már amúgy is letettem, mert évek óta síri csend és hullaszag van körülötte.PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Az a baj, amikor egy pár játék magasra teszi a lécet, onnét kezdve más játékoktól is elvárná az ember azt, vagy legalább hasonló színvonalat. Ezt jelen esetben nyomokban sem találom. Tudom-tudom, a játékélmény a fontos, csak nekem ma már sajnos a kinézet és az animáció is hozzátartozik.
-
CriticalHit
őstag
Az igazi kérdés, hogy mi a helyzet a Bloodlines 2-vel.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest