Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Na egy kis érdekesség miui v6-ról. Tegnap elkészült egy újabb verzió, de amivel szívok az az egyszerű mód, vagy lite mode. Ha bekapcsoljuk bármelyik V6 romon akkor újra kellene indulnia és a kínaiaknál az úgynevezett " idős mód"-ban indulna el. Nagy ikonok ( metro szerű) és nagy betűk stb.
    Sajnos ha ezeken a fordított vagy multi romokon indítjuk olyan szinten fagy a telefon, hogy sokszor még a factory reset sem segít csak az újratelepítés.
    Miután minden romot kifagyasztottam már többször mert próbáltam a hibát megcsinálni, inkább elkezdtem utánakeresgélni. Kiderült hogy nem a mi romjainkban van a hiba, ez nem működik sok xiaomin sem ami multi rom, csak és kizárólag a kínai nyelvű romokon megy bizonyos készülékeken.
    Azaz nem lesz működőképes ez a funkció ( egyelőre itt tart a dolog, persze változhat majd)
    Amióta ezt megtudtam azzal molyolok hogy a menüt sikerüljön úgy megcsinálnom hogy ez a funkció ne legyen elérhető. Már majdnem jó, de a majdnem a semmi testvére, így még várni kell amíg ez meglesz, utána küldöm a romokat tesztelésre. A kis hibák közül pár javítva, és ha a menü kész még 2 dolgot fogok megcsinálni ha tudok, de ez majd ha kész lesz akkor lesz csak érdeke, addig nem nagyon.

Új hozzászólás Aktív témák