- Milyen TV-t vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wappl
csendes tag
-
wappl
csendes tag
TMX szervíz - 3hónap kijelző garancia tapasztalat:
A képen láthatóan repedt meg nemrég a kijelzőm. Nem nagy sérülés, de még pont belefértem a 3hónap prémium garanciába, gondoltam nem sokat veszíthetek.
Facebook-on kértem, és kaptam segítséget a Huawei Mobile-tól.
Hibabejelentő lap [letölt], majd kitölt.
Szolnokon a kijelölt postán kaptam egy bubis borítékot, és egy huawei logós zacsit.
Készülék feladva október 11.
Ma, 3nappal később kaptam egy üzenetet a postától, hogy átvehetem a csomagom a megjelölt posta ponton!Kijelző csere kész!
Gyorsak voltak, a telefon sérülésmentes, a hangszóró szól...
Egy dolgot azért hiányoltam, egy legalább automatikus e-mail jól esett volna, amikor átvették a csomagot a postától...Tartottam tőlük a sok negatívumot olvasva, de én most pozitívan csalódtam
-
wappl
csendes tag
válasz Stevenstyle #4960 üzenetére
Nillkin Luxury Black Frosted Shield Matte Hard Back Cover Case For Huawei P9
Szeretem ezt a tokot, bár tudom, hogy sokat nem véd. De nekem kellemesebb a fogása, tapintása mint a fém házé, szinte egyáltalán nem vastagít és nem szilikon
Hát igen...pár mm-en múlott, hogy nem tudott védeni se az üveg, se a tok. Nagyon szerencsétlenül ért földet, és igazából nem is magasról. Kb fél métert esett, igaz betonra
Most olvastam kicsit vissza, ezen a héten mintha mindenkinek kedveztek volna szerviz fronton
-
wappl
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
wappl
csendes tag
válasz 2thletme2day #5767 üzenetére
Egyelőre a log-on kívül nem láttam belőle mást, mert használható wifitől távol vagyok, és egyébként is munkanap van majd éjjel mehet a frissítés, kíváncsi vagyok rá.
Biztos vagyok benne, hogy lesz még több furcsaság is, de remélem nem csak jópofizásdiból veszik be a jó népet a tesztelésbe. Ahogy érkeznek majd a tapasztalatok/vélemények talán a javító csomagok is készülnek.
-
wappl
csendes tag
-
wappl
csendes tag
válasz nagymolnar #13151 üzenetére
és ezzel nem NRD90M test-keys a build mint a zip-ben lévőnél érdekes...
[ Szerkesztve ]
-
wappl
csendes tag
válasz nagymolnar #13154 üzenetére
Reggel töltöttem le a 2 db .zip-et az összefoglalóban lévő dropbox linkekről. Azokat töltöttem fel most délután a megára, amikor láttam erre vonatkozó kérést.
Furcsáltam én is azt a build-et ezért felraktam délután amit linkeltél. Azzal tényleg tutti
Zsoltg4s: Én nem raktam újra az elsőt. És jó lett a build is és egyelőre minden más is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest