Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stevenstyle

    senior tag

    válasz WolfLenny #4769 üzenetére

    Hali!

    Bár az én véleményem nem gondolom h releváns lenme, mivel csak csütörtök óta nyüstölöm a P9-et, de nekem a megboldogult G4-em váltotta.

    Eddig ami szembetűnő, hogy szerintem látványosan gyorsabb mint az LG pedig arról is azt gondoltam, hogy nagyon gyors a SONY Z szériája után.

    Maga a készülék sokkal vékonyabb, kecsesebb és bár imádtam az LG bőr hátlapját (igaz havonta kértem újat gariba, a sarkoknál történő kopás miatt) az anyaghasználat szerintem a P9 esetében kategóriákkal jobb és az unibody kialakítás miatt sokkal masszívabb is. Az LG-n azért néha meg meg nyikkant a hátlap amit anno nehezményeztem is. Na itt ilyen még csak véletlenül sem fordulhat elő.

    A szépség relatív, nekem mindkettő nagyon tetszik, de a karcsúsága és a fém ház miatt a P9 vezet ebben (is) nálam.

    Akku még nem állt be de már most látszik, hogy talán valamivel tovább fogja bírni.

    A kijelzőtől előre féltem, hogy mennyire fog zavarni, hogy a P9 "csak" FullHD az LG után de legnagyobb meglepetésemre kb semmit nem veszek észre mint különbség, persze ez megint csak szubjektív. Az is változó, hogy kinek mennyire van sas szeme de egész jó minőségű kijelző került bele.

    A fingerprint szenzor pazar, kis túlzással 10-ből 11-szer veszi a lapot és brutálisan gyors.

    A kamerát még nem volt időm tesztelni de ha nagyjából tudná hozni az LG szintjét akkor én már boldog lennék de ez majd kiderül. Itt a fórumot végig bogarászva úgy látom, hogy kis odafigyeléssel a P9 is nagyon jó képeket tud lőni.

    A szoftver eddig egész pöpec, valamivel több a lehetőség mint a G4-nél és vannak nagyon jó megoldások benne, mondjuk a duplakopp hiányzik. A felugró ablakos applikációk nálam nem akarnak felugrani, erre még én sem kaptam egyértelmű választ, hogy ez az EMUI miatt van-e, de utána olvasva sanszos, ez egy kicsit fel is bosszantott, de a szalag sávos értesítés bekapcsolásával nagyjából meg próbálom lenyelni ezt a békát de azért akkor lennék igazán boldog ha ezt a probémát még meg tudnám oldani kompromisszum mentesen.

    Ja és sokakkal ellentétben nekem a gyári billentyűzet nagyon jött be, ellentétben a szintén gyári LG-s billentyűzettel, de ez androidon nem jelenthet gondot, Swiftkey oszt csókolom!

    Összességében eddig azt mondom, hogy nem jártam rosszul azzal, hogy a G4 beadta a kulcsot és majdnem teljesen elégedett vagyok és mint munkaeszköz, pont azokban a dolgokban nyújt többet, ami az elsődleges az én preferenciáimnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák