-
PROHARDVER!
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Tybee000 #3105 üzenetére
Meg kell szokni... más koncepció. Egyesek szerint iPhone majmolás... Szerintem ez hülyeség. A többség a klasszikus alkalmazás menüt szokta hiányolni, mert ez az első igazán feltűnő különbség. Szerintem meg tök mindegy, hogy milyen GUI van a droid elé tolva. Mindegyiket meg lehet és meg is kell szokni. Még azonos márkánál is változik az évek alatt rendesen, hogy mi hogyan van és hogyan működik az adott felületen.
Ami igazán számít az
- épített minőség (beleértve anyaghasználatot)
- hardveres spec.
- megbízhatóság, fogyasztás, teljesítmény, azaz mennyire sikerült az adott droid-ot átrakniuk, szétcseszniük, optimalizálniukA zászlóshajók többsége ebben szerintem egész jó és ez igaz a huawei-ra is. Néhány év alatt lett a világ harmadik mobilos márkája és néhány éven belül esélyes lehet a második helyre is... kiszorítva az egyre gyengébb iPhone-t.
Kicsit demagóg módon összefoglalva: a Huawei és a rajta futó EMUI a világ második legkedveltebb droid-ja már most is. Lehet fikázni, ahogy a Samsungot is szokták egyesek, de attól még milliók nem tévedhetnek. Ez van...
Meliora sunt bono inimica
-
soldier2
őstag
Három napos p9 egy emeletet esett a lépcsőházban, betonra. A káván pici benyomódáson kívül semmi baja. Mindketten újjászülettünk
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
CöcBömb
csendes tag
válasz #86973952 #3090 üzenetére
Nekem nincs a telefonon képernyővédő fólia. Egyetlen karc sincs rajta. Amúgy tokra se lenne szükségem, mert nagyon vigyázok a dolgaimra mindig. Van olyan ismerősöm, akinél 2 hónap alatt karcos, benyomódott, lestrapált minden. Én 5 év mindennapos használat után úgy adtam át az első érintőkijelzősöm anyukámnak, hogy egy karc nem volt rajta, nem volt rajta fólia sem. Csak egy bebújós tokot használtam. Sosem ejtettem le. Egy telefont, ha leejtek, az életében 1x van, de akkor nagyon nem figyelek oda. A kettővel ezelőtti telefonom a kolleganőm kinézte magának tavaly. Mondta tőlem kell vennie használt telefont, mert másnál az új sem néz ki ilyen szépen. Asztalra csak a tokra teszem pl. Stb-stb-stb Így neveltek. Vigyázok a dolgaimra és nagyon hálás vagyok mindenért, amim van!
Most ezeket a tokokat leginkább a szépségükért veszem, meg a flip ablakosat a zenehallhatás kényelme, energiahasználat takarékosság miatt fogom megvenni.
Meg jól jön, ha sietek és lazábban be tudom tenni a táskába, nem kell odafigyelnem, hogy mikor ér hozzá valami éleshezKi méltó látni a csodát, az a csodát magában hordja...
-
soldier2
őstag
válasz CöcBömb #3111 üzenetére
Nálm is beledugós tok van, pont azért, mert szeretem kézbe venni, és látni a "természetes szépségét". Egy flip tok, vagy bumper ezen ront. Ha meg összekarcolódik a széle, háta, még mindig mehet rá egy flip vagy bumper, és nem látszik. A kijelző meg nem karcolódik olyan könnyen.
Visszamentem a baleset helyszínére, vsz a hanyag kollégák által a lépcső alatt gyűjtött kartonokon landolt először, és onnan esett a betonra, ahol megtaláltam. Ennyire nyom nélkül nem lehet átvészelni ekkora esést másként. A vizsgán átment a teló, de az őrangyalom is.
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
erikke17
őstag
Arbelileg gondoltam hogy olcsóbb na meg említette valaki hogy a lekerekitett része a plexinek karistolja ha kösz kerül oda. Ebayes toknal nincs ilyen lekerekitet rész.
Igazából nem vagy egy nagy telefon ejtő így valószínűleg egy átlátszó szilikon tok is megtenné. Csak jó lenne valami fólia vavy üveg rá de lekerekites végett problematikus ugye||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
soldier2
őstag
válasz CöcBömb #3118 üzenetére
Nekem sem lett karcos egyik telóm sem, ma mégis esett egy emeletnyit a vadiúj telefon. Igaz karcos most sem lett a kijelző. Mikor Z1-ről le ettem a gyari fóliát én is lekenettem ilyen csodalöttyel, karcos nem lett, de vsz anélkül is az lett volna. Szvsz max a mikrokarcokat tünteti el, nekem az ujjlenyomat taszító tuljdonsága miatt kellett, olyan értelemszerűen nem volt gyárilag a fólia alatt. Ebből a szempontból is felüdülés a P9.
[ Szerkesztve ]
-
CöcBömb
csendes tag
Nekem ma jelent meg az új frissítés
Ki méltó látni a csodát, az a csodát magában hordja...
-
BudaII
csendes tag
Üdv! Segítséget kérnék! P9 felismeri, de nem csatlakozik Parrot kihangosítóhoz! Valami ötlet?
-
MK VII
veterán
válasz CöcBömb #3122 üzenetére
Na haragudj, de többféle frissítés érkezett már.. Van akinek kettő is van akinek egy sem.
Egyszerűbb lenne leírnod, mégis milyen szolgáltatósra, melyik frissítés jött.. Én visszaolvastam ezen meg az előző oldalon, de nem tudtam kivenni veled kapcsolatban azt, hogy milyen frissítés jöhetett meg.
Mondjuk engem jelenleg nem is izgat, mert szervizben van a telefonom, csak megjegeztem, hogy azért ennél egy picit lehetünk segítőkészebbek is.. -
MK VII
veterán
válasz CöcBömb #3125 üzenetére
Köszönöm..
A kijelzőidőd nem jó. Töltőn van a telefon és 91%-on van az akku.
Akkor nullázódik a kijelző idő, ha 100%-ra töltöd a telefont. Addig, ha csak rátöltögetsz akkor több lesz a kijelzőidőd.
Én is múltkor csodálkoztam, hogy 60%-on van az akku és már majdnem 4 óra kijelzőidőm volt. Lehetetlen. Akkor esett le, hogy csak rátöltöttem.. -
soldier2
őstag
Tegnap nyolc óra pár perc volt a kijelzőidőm, sok 4g böngészéssel, beállítások elvégzésével, telefonálással. Nulla játék és videó nézés 4-5 fotó. Nem volt rátöltve semmi. Most 4 óra után 66%. Igaz facebook app, viber nem fut a háttérben, de ezek eddig sem voltak, és egyelőre nem is lesznek.
-
katokacaj
tag
Nekem is volt 7 oras kijelzoidom, en youtubeoztam,bongesztem es faceztem rajta egy unalmas delutanon, es estefele tunt fel h alig merult a telo, helymeghatarozas es mobilnet vegig kapcsolva volt+automata fenyero
Szerk.: De am az atlag nekem is 4-5 ora szokott lenni, de szeretem,hogy elindulhatok vele egy hosszu napnak vagy hetvegenek,es nem kapok szivbajt ha otthon hagytam a toltom[ Szerkesztve ]
-
soldier2
őstag
Nem lehet a csengetést erősödő hangerőre tenni. Kell a hangerő néha, de a frászt hozza rám egy egy csendesebb pillanatban ha hív valaki.
-
Zsoltg4s
tag
Viber üzeneteknél másnál sem működik az értesítő fény?
Mobilnet beállításaira van valahol lehetőség?
Havi összesített nézet, forduló nap beállítás?
Egyébként nagyon elégedett vagyok a készülékkel. -
MK VII
veterán
Ugye említettem, hogy a Telemax visszadobta a telefonom a gariból.
Biztosítóval tudtam egyeztetni, leadtam a kárbejelentő lapot, elfogadták. 23 ezer pénzért kapok egy új készüléket. Végre pont kerül a végére. Már nagyon hiányzik a kütyü. -
-
MésziGab
tag
Üdv
A napokban én is P9 tulajdonos lettem
iPhone 6 Plus-ról váltottam,és azért kicsit még vissza kell szoknom az AndroidraVan ilyenre lehetőség az Androidnál hogy zárolt képernyőnél megjelenjenek a Messenger üzenetek,és az e-mail-ek és ne csak állapotsávban jelezze azokat??
G-mail miért nem szinkronizálja magát automatikusan,csak amikor megnyitom akkor frissíti magát
-
törölt tag
válasz Oberthur #3147 üzenetére
Telekom topik.
Telekom készülékbiztosítás, ahol letölthető a vállalási feltételek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest