Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Cunaja #25320 üzenetére

    A B386on való tömeges beragadás tényleg tömegeket érintett és emiatt ismert volt a gyártó előtt is. 2017. április 5-i !!!! biztonsági szint, egy 2016. áprilisában piacra dobott telefonnál! 2-3 év support meg gari... :D :D Nem volt rá megoldás... csak életszerűtlen módszerek, amivel nem életszerű, hogy tipikus mobiltulajdonosok élni tudnak... akiknél szerencséjükre az autóhoz kell jogsi, de az okos eszközök, PC-k, laptopok stb... birtoklásához és használatához nem.
    Mert kevesek olvasnak topikot, hogy aztán azok segítségével hekkeljék a telefont az elvárható jó irányba. Az sem életszerű, hogy egy ilyen dolog miatt a felhasználó nélkülözze napokig (postázgatás) a telefonját... és szervizba küldje... ahogy ezt egy laptopnál sem kell megcsinálni, hanem automatikusan jönnek az eszközökre a frissítések, a felhasználót szinte kizárva ebből a folyamatból. Neked sem kell gondolkodnod azon, hogy az általad használt laptop mennyire up to date... esetleg azon is 2017. április óta nem volt frissítés?
    Ezek a provokatív kitörések mutatják, hogy ne a PIE-ről álmodozzunk egy olyan cégtől, aki nyilvánvalóan már 1 év után elengedte bizonyos piacokon a telefont.

    Ezt a B386-os sztorit nehéz párhuzamba állítani a PIE sztorival és az arról való ábrándozással. Lényegében a P10 megjelenésekor (2017. április) már nem érdekelte őket a B386 tömeges sztori sem. Ez mindent elárul. Ha az MS csinálná ezt, akkor lenne csinnadratta... pedig manapság pont azt nem szabadna engedni, hogy az emberek 2 éves biztonsági szinttel rendelkező mobileszközökkel éljék a mindennapjaikat.... és igen... tudom, hogy nem csak a huawei csinálja ezt.

    Van valakinek tippje, hogy 2017. év végére hány független teló volt ezen a szinten megragadva? És ha tényleg jó a P9, akkor azokból a mai napig hányan bankolnak telefonról adnam meg jelszavakat rajta, miközben nem éppen gógyis módon telepítgetne rá dolgokat és neteznek rajta?

    Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák