Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
janeszgol
veterán
Tetszik, viszont a vezetéknélküli töltés hiba. Az SoC jó, a kijelző jó. Kamera. Az állóképeket már csak tiszteletből nézem meg, mivel a szokásos dolgot tudják mostanában: szép, tiszta, teljes méretben pedig értelmezhetetlen. Mintha itt megállt volna az élet. A videók sokkal izgalmasabbak. A kedvencem, a videóhang: tiszta, jó minőségű. A kép jó, viszont itt lehetne fejlődni, mivel bizony lencseváltásnál akad például.
Bog te is olcsón megúszod a sétáltatást. Az én kutyám sosem kerget labdát, csak botot, azt is úgy, hogy miközben felkapja és rohan vele, én szaladjak utána és próbáljam elvenni.
"Előttem áll az élet. Nem látok tőle semmit!"
Hozzászólok Aktív témák
ma Nagyon jó minőségű telefon a P40, remek a mérete is, de vagy teljes Google rendszer kéne rá, vagy egy bitang jó ár. Egyik sincs.
- Intel-AMD huto lefogato keret/atalakito pasztaval!
- Megfizethető áron eladó 8.generációs Dell Inspiron 3583/i5/8Gb/256Ssd/Radeon 520/Fhd/Garancia
- Szuper áron eladó 8 generációs gyártói garanciás Lenovo Thinkpad x390 Yoga!!!
- Lenovo Thinkpad T430, 14" HD+, i5-3320M (3.3GHz), 8GB RAM, 256GB SSD, DVD író, új akku, 6 hónap gar.
- Thinkpad X390, 13.3'' IPS érintő, i5-8365U, 16GB DDR4, 256GB NVMe, ujjolv., IR kamera, gar 2025-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT
Város: Budapest
Cég: Green Tech Innováció Zrt.
Város: Szombathely