- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz N.otorious #16851 üzenetére
Egy szűz telefon telepítéskor az első, h az automatikus frissítést kikapcsolom az Áruházban.
@WhiteWalker "ADB alól pedig 100% , hogy törölhető!"
Nem kétséges, de nem ismerem a folyamatot.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz WhiteWalker #16854 üzenetére
Viszont sajnos ahogy a #8 hozzászólás is jelzi (2013-ban), az első pontban a letöltési link nem jó.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz WhiteWalker #16856 üzenetére
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
gulyasa
őstag
válasz kabalababa #16859 üzenetére
Hmmm...
És tényleg.
De úgy látom, ez nem gyárilag van így (nem a Huawei a forrás), hanem eleve a GMS része az Android 10-ben.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
R3laX
addikt
Sziasztok!
Ti is észrevettétek, hogy Emui10 után Antutuban a régi ~270.000-es pont helyett, most ~180.000-et ad a benchmark? -
tesz-vesz123
senior tag
A "gyorsalkalmazás-központ" mit takar?
-
R3laX
addikt
Köszi srácok, nem tudom, nálam eddig nem kellett külön beállítani . Na mind1, így már tiszta.
(#16862) philoxenia
-
R3laX
addikt
válasz tesz-vesz123 #16868 üzenetére
Én sem hiszem, csak fura volt. Szeretem, ha a cuccaim patentek minden szempontból. Ez a mód eddig nem tűnt fel, pedig automatán nem hiszem, hogy bekapcsolna ilyet. Nem rémlik ilyen rész, csak energiatakarékossági módok voltak.
[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
válasz tesz-vesz123 #16865 üzenetére
A Google Instant Apps Huawei-es (HMS) alternatívája.
Teljes telepítés nélkül tudsz használni egyes alkalmazásokat úgy, mintha telepítve lennének a telefonra.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
atomka78
tag
Sziasztok. Valaki találkozott mostanában azzal a problémával, hogy a chromba lapozok lefele és kiírja hogy még több akkor eddig lefele adta ki ezeket most meg felfelé adja. Iszonyat idegesítő hogy fölfelé kell menni és megkeresni meddig nézted. Remélem érthető ahogyan leírtam. Valami megoldás? Köszönöm
-
19Petya83
tag
Sziasztok!
Feleségem P20 pro-ja a napokban frissült és most ha hívja valaki, akkor a hívó fotója csak egy kis képen jelenik meg a korábbi teljes képernyőssel ellentétben. Be lehet valahol állítani, hogy teljes képernyős képet rakjon be a hívásnál? -
gulyasa
őstag
-
gulyasa
őstag
válasz Karcsi1964 #16875 üzenetére
És ezt most miért nekem írod?
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
vidaila
senior tag
Sziasztok. Segítségeteket kérném. Keresek P20 pro tokot ami ablakos Smart tok de a hátuljába szükségem lenne egy kis zsebre bankkártya tárolásra. Most vagy én keresem rosszul és ezért nem találok vagy ilyen nincs.
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
szepi23
tag
-
NoOne1976
őstag
Az utóbbi napokban azt vettem észre, hogy állandóan tölteni kell a telefonom. Munkahelyről feltöltve viszem haza, de este már 75%-on van, vagy 99%-on áll, mikor lefekszem, ha itthon töltöm, de reggel alig van benne élet. Korábban 4-5 óra képernyőidő is megvolt, így töltöttem naponta egyszer. Most direkt megnéztem mi a helyzet, mert siralmas.
link link
Ez valami borzalmas. Tegnap este töltöttem, most 12!!!-%-on áll. Úgy hogy a képernyőidő alig több, mint egy óra Hardver 10%, szoftver 90%. Ebből google play szolgáltatások 37%. (A sokat emlegetett fb app sehol nincs)
Mi lehet a gond?Míg megírtam ezt a bejegyzést, 12%-ról 5%-ra esett a töltöttség
[ Szerkesztve ]
-
-
NoOne1976
őstag
válasz st3v3np3t3r #16881 üzenetére
Azt hol kell?
-
Gabesz87
veterán
Nálam is jobban merül a kelleténél. Mondjuk mindegy, mert úgyis itthonról dolgozom. De akkor is na...Nálam a FB a vezető fogyasztó. VOlt szó itt a FB Lite-ról, gondolkodom hogy cseréljek-e erre, csak nem tudom, miben nyújt kebesebbet. Korábban már kérdeztem itt, csak nem kaptam rá választ, hogy a csoport értesítéseket jelzi? Gyerek bölcsije oda szokott képeket feltenni, és emiatt örülnék, ha azt jelezné. Más nem érdekel, naponta párszor átgörgetem a hírfolyamot, és ennyi. A Messenger meg működik FB app nélkül is ha minden igaz!?
Engem ami viszont baromira idegesít, aggaszt még, az a melegedés. Szerintem nem volt ezelőtt ennyire meleg a telóm, most meg ha játszom, vagy ha töltön van (és játszom), akkor nagyon kényelmetlen, tokkal is. 47 fok körül. -
-
Bferibörs
addikt
válasz NoOne1976 #16880 üzenetére
Gyári vissza állítás volt? Szoktad kikapcsolni a telefont? (Újra indítani)
( engem a p30p szivatott 2 hétig 2x csináltam FR-t,merült mint állat, 9 óra alatt, 3,5 óra képernyő használat,15%- on vittem haza,
Mindent végig zongoráztam,végül kivettem az egyik simet,letiltottam a VoLTE-t kínomban. 16 óra használat mellett 7 óra kijelző idő, 16%- os töltöttség. Meg ne kérdezd mi történt,mi javította meg,ennyit csináltam összesen)Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
válasz st3v3np3t3r #16886 üzenetére
Az a Terület kezelés alatt van ( Gyorsítótár törlése felett),de az nagyon sok mindent töröl,gőzöm nincs,hogy miket🤔 .
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
válasz NoOne1976 #16889 üzenetére
Én sem telepítettem semmi újat, a facet lecseréltem litre. A chromet saját böngészőre,átállítottam az alkalmazások kezelését kézire,sokat szórakoztam,nem változott.
Simeket kivettem,megpucoltam de csak egyet a netes simet tettem vissza,voltet kikapcsoltam. Így ment kb. 9 órát, 5 valamennyi képernyő idővel 50 % körül hoztam haza. 16 órakor vissza tettem a másik simet is. ( Ugye azt kerestem,hogy nem a simkártya hibás e) volte kikapcsolva maradt még ma is,azt is nézni szeretném,mert még az lehet a ludas.
22:15 körül itt tartottam,gőzöm nincs,hogy mi történt,mást nem csináltam akkor.
Előző este 99%- on tettem le a telót,töltés után.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
vidaila
senior tag
A volt kikapcsolás valóban segített javítani az uzemidot
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest