- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz WhiteWalker #17650 üzenetére
Ez már nagyon régóta probléma. Még valamikor régebben írtunk is ide páran ezzel kapcsolatban. Ez főleg akkor borzalmas, amikor tudja az LDAC kodeket a fejes. Olyankor akadozik össze vissza a hang. WH-1000XM3-al legalábbis biztosan. Bár nekem több beállítás van a fejhallgatónál Bluetooth-on.
-
richies
senior tag
Nekem most jött a 182.
Júliusi security patch...
Ezek után nagyon elgondolkodtató, hogy lesz-e huawei telóm valaha. Pedig P30 al szemeztem , a nem vibráló kijelző miatt, de így előreláthatólag letojjàk azt a telot is hamarosan.Rozsomak of Power
-
gulyasa
őstag
válasz richies #17652 üzenetére
Azért ez a probléma kicsit árnyaltabb a szankciók tükrében. Másféle fejlesztések felé kellett átirányítani az erőforrásaikat.
Várjuk meg mi lesz. Ha Trumplit tényleg kiebrudalják a Fehér Házból...? 🤔Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
zsoltip
őstag
Sziasztok.
Arra lettem figyelmes, hogy az alkalmazások között, (Nem a Beállítások, Alkalmazások, menüben) hanem ahonnan megnyitod az appot ott vannak a korábban, szervizbe adás, és rendszer újra telepítés előtt nem megjelenő appok. Amiket egyébként nem is lehet használni, mert egyfajta segéd/Be épülő részei más appoknak. Pl. Vanced microG, Call rec....
Nálatok is ekként van, megjelennek az appok között mostmár, valami frissítés óta?
-
code1005
senior tag
válasz sirokipatrik #17651 üzenetére
Nekem a WH-1000XM3-al úgy javult meg, hogy letöröltem a sony app-ot a telefonról. Így nem szakadozik akkor se ha a "Kiváló hangminőség" be van kapcsolva.
plata o plomo
-
kovlui
tag
válasz richies #17652 üzenetére
Én ezért váltottam még októberben Samsungra, pedig annyira bejött a Huawei P20 Pro, hogy korábban azt hittem, innentől csak Huawei telefonjaim lesznek. Az én telefonom másfél éves volt, még garanciális, amikor leálltak a biztonsági frissítésekkel. Egy két évvel ezelőtti csúcstelefont így magára hagyni! Ez gáz!
Ehhez képest a Samsung három éves támogatást ígér, ami állításuk szerint azt jelenti, hogy az idén Android 10-zel megjelent telefonok meg fogják kapni a 11-es, 12-es és 13-as főverziót is a biztonsági frissítésekkel egyetemben.
Papolnak nekünk a környezetvédelemről, szelektív hulladékgyűjtésről, elektromos autózásról, megújuló energiáról stb., közben hibátlan okostelefonokat cserélnek le a biztonságra igényes fogyasztók, mert a gyártók nem hajlandók szoftveresen támogatni 2 éves hibátlan eszközöket. -
etrop01
tag
Aki android autot használ tudna nekem ajánlani megfelelő kábelt. Van itthon kettő de azzal nem megy.
Az egyszerűség a kifinomultság csúcsa.
-
maaniac
aktív tag
válasz WhiteWalker #17661 üzenetére
Nem is az a baj, hogy történik valami, hanem hogy az árak elmentek az apple irányába, viszont a hozzá tartozó szolgáltatások már nem másolják az almásokat
[ Szerkesztve ]
-
Argetlam-
csendes tag
Üdv!
Kérlek segítsetek, hogy hol tudom kikapcsolni azt az opcióját a telefonnak, hogyha két újjamat huzamosabb ideig egy képen tartom felajánlja, hogy hol lehet ahhoz hasonlókat vásárolni. :D
Sehol se találom... :\Előre is köszönöm :)
-
-
Ashiyo
csendes tag
Sziasztok! 2018. szeptember - október környékén a Telenortól munkahelyi csomagban kihoztunk egy P20 PRO-t. Tudja e esetleg valaki, hogy ebben az esetben a telefon szolgáltató függő vagy kártyafüggetlen? A telenor csak függőt adott ki vagy kártyafüggetlent (is)? Valahol ezt esetleg le lehet ellenőrízni? Egy rokonnak adnám tovább aki 30-as.
-
gulyasa
őstag
-
válasz Ashiyo #17670 üzenetére
A Telenor és Vodafone hálózati zárral árulja a készülékeket. A Telekom és a Digi hálózatfüggetlenül.
Az előbbi kettő a díjmentesen csak számla ellenében éd csak az eredeti vásárló kérésére oldja fel a zárat.
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
scabi78
senior tag
Sziasztok, második tulaja vagyok egy p20 pronak és szeretném függetleníteni? Mivel nem én vásároltam újonnan, így nem vihetem be a szolgáltatóhoz. Mielőtt bevinném a helyi telefonos boltba, megkérdem, hogy milyen lehetőségem van még? köszi
Tiszta Windows, rendes ház!
-
kp78
addikt
-
Biztos, hogy az. A Telenor és a Vodafone hálózat függőként árusítja, ám hűségidő lejárat után ingyen függetleníti!
Telenor:
Hm... csak Telenor SIM kártyával használható...A Vodafone nem meri nyíltan felvállalni,így sehol sem ír hálózati zárról,De:
Akkor miért árulja úgy egy cég, hogy Vodafone függő!? Nyilván mert eleve így értékesítette a szolgáltató!Ha nem lehet hálózati zárral értékesíteni készüléket, akkor eme 2 szolgáltató miért aktív zárral értékesít!?
És eme 2 gyöngyszem kizárólag az eredeti vásárlóknak oldja fel ingyen, a vásárlást igazoló számla bemutatásával!
A Vodafone ellenben úgy tudom, hogy 5000Ft-ot kér(nem tudom már hol olvastam)ha nem az eredeti vásárló viszi be függetlenítettni.[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #17676 üzenetére
A Vodafone a P20 Pro-t biztos, hogy függetlenül árulta 😉 Nincs és nem is volt rajta hálózati függőség. Annyi, hogy nem dual SIM-es.
-
válasz sirokipatrik #17677 üzenetére
Lehet akad olyan készülék, ami nem függő, de mint a frissített hsz-ben is láthatod, van olyan, ami voda fűggő!
-
válasz sirokipatrik #17677 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #17679 üzenetére
Akkor nekem szerencsém volt biztos 😂 Nekem még megvan, vodából vettem megjenéskor, független. Most telekomos SIM-el van használva, nem kertem semmilyen függetlenítést.
Ellenben az i11-em az függő, de ezt az ios is írja.Amúgy meg hogy minimum két ember nem nézi meg a jófogáson hogy valóban függő e a telefonja, az mindent elmond az oldalról.
[ Szerkesztve ]
-
válasz sirokipatrik #17680 üzenetére
Az! A jogszabály nem kötelezi a szolgáltatót, hogy független készüléket áruljanak, csak arra, hogy az előfizetői szerződés lejárta után díjmentesen fel kell oldaniuk a hálózati zárat!
Eht.2003.évi C.XVI.127. §(4d)A határozott idejű előfizetői szerződés lejártát követően a szolgáltató az előfizető kérésére külön díjazás nélkül köteles gondoskodni arról, hogy az e szerződéssel együtt vásárolt készülék bármely szolgáltató előfizetőjeként használható legyen (hálózat-függetlenítés).A Telekom és a Digi megspórolt az ügyfeleknek egy feleseges kört azzal, hogy függetlenül árulja a készülékeket. A Telenor és a Vodafone nem ennyire szívélyes.
-
scabi78
senior tag
Az én telefonom telenoros és használtan vettem. Csak 20-as sim kártya van itthon, kóddal vagy bármivel megnézhetem, hogy független-e? köszi
Tiszta Windows, rendes ház!
-
kp78
addikt
válasz scabi78 #17682 üzenetére
Ebben a leírásban lévő kóddal meg tudod nézni >> [link]
P30 pro-nál működik, szerintem P20 pro-val is mennie kell.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
richies
senior tag
Sziasztok,
P20promon telekom, nem volt a 4g hang beaktivalva, most elküldtem a 1414 re a +4ghang szoveget s jött a válasz ,hogy inditsam unra5 a telót s aktiv.
Sim opcioknal mindvegig be volt kapcsolva.
Nem irja ki sehol, nincs VoLte ikon sem hivas közben. Ez normalis?
Köszi
Rozsomak of Power
-
kp78
addikt
válasz st3v3np3t3r #17676 üzenetére
A Telenor általad betett leírásában szó sincs hálózati zárról, ellenben a vodásban van.
Soha sem voltam Telenor-os, így nem tudom mi az igazság, de ez kb. olyan "meg ne próbálj másik szolgáltató kártyáját beletenni" figyelmeztetés.
(csak telenoros sim kártyával használható...)
Aztán ha véletlen beleteszed másik szolgáltató sim kártyáját, akkor meglepődsz, h jééé, megy vodás sim-mel is[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
-
pedrobike
aktív tag
nekem vodás vásárlás, és független, meglepő, se örülök
Garmin tactix delta F6x Pro
-
válasz sirokipatrik #17691 üzenetére
Gondolod? Nem vagy kicsit izé?
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #17692 üzenetére
De, már sok volt az off.
Viszont hogy legyen egy kis on, tegnap láttam az Auchanbe P20 Pro-t. Úgyhogy ha valaki akar újonnan venni, 200k 😂 -
válasz sirokipatrik #17693 üzenetére
Az.
Alkatrésznek?Mellesleg nincs semmi hír a frissítésekről,hogy lesz-e még?
-
pedrobike
aktív tag
válasz sirokipatrik #17691 üzenetére
úgynéz ki szerencse, pont jó, márciusban lejár a hűség, asszony megkapja, én meg vissza repülök az oneplusra..
-
sajby
senior tag
válasz sirokipatrik #17693 üzenetére
Jó darabig ott lesz még
-
Argetlam-
csendes tag
A p20 pro nál van "hey, Emy, where are you?" funkció? :D
Csak a "Hey Google" találom, de ő meg nem mondja meg hol a telefon.
Ami szerintem tök vicces kis funkció... :) -
pedrobike
aktív tag
válasz sirokipatrik #17696 üzenetére
igen op5ről váltottam, sztem 7t,vagy nord, meglátjuk mi lesz márciusban
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Van az úgynevezett "Játéktér" alkalmazás a telefonon. Ami ugye a játék elején/közbe elvileg gyorsíjta a telefont, illetve a messenger üziket nem engedné felugrani. Ez nálatok mennyire működik? Nálam engedi a felugro ablakokat. Lehet a messenger beállításoknál kellene megadnom, hogy nem "rajzolhat" a többi alkalmazás fölé?
pedrobikeNord-ot nézegetem én is a P20Pro után, de a szívem igazán egy P30Pro-ra vágyna
Tigris, tigris, csóvafény...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest