Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Talán Mo-on utolsónak, nekem is megérkezett a 9.1 és a 328 is :-)
-
Pano
addikt
válasz #20749568 #3610 üzenetére
Frissítésről megoszlanak a vélemények, én maradtam 8.1-en. Kipróbáltam 9.1-el amikor megvettem, de én lassabbnak és laggosabbnak éreztem. Teljesítmény módot bekapcsolva a laggok redukálódtak, de akkor meg jobban merült a telefon.
EMUI alatt inkább azt érdemes megemlíteni, hogy agresszív a memória kezelés, így azokat az appokat, amiktől rendszeresen vársz pl értesítést, az akkumulátor menüpont alatt hozzá kell tenni a kivételek közé, hogy ne nagyon tegye szundi módba (azaz engedélyezni, hogy futhatnak háttérben stb).
A többi meg menet közben fog kiderülni. -
winhate
őstag
Sajnos a régi programok nagy része lehal. Úgy érzem kár volt engedni a frissítést. Sajnos 8 alatt semmi tapasztalatot nem gyűjtöttem. 3 napig csak töröltem, tiltottam a sok felesleges adathalasz xart. A jack csatlakozó hiánya katasztrofális.
[ Szerkesztve ]
http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
-
adamka16
őstag
Sziasztok!
Kérdezném tőletek, hogy ti milyen fóliát használtok a P20 telefonotokon?
Le kellene cserélnem már a gyári fóliát, rendeltem hozzá a nagy kínából, de az nagyon nem passzol hozzá, nem veszi körül a hangszóró-kameraszigetet hanem belelóg a kijelzőbe. és ott ikonokat takarva ki. Létezik ehhez gyári megoldás? -
Kaminski
tag
Sziasztok! Vettem egy üvegfóliát a p20-amra, de két porszem került alá. Későn vettem észre. Különösebben nem zavar, de a kérdésem az lenne, h tudd-e károkat okozni ez a két porszem? Gondolok itt arra, h a teló üvegébe be tud e mélyedni idővel v. karcokat okozni?
Honor 8
-
A tok elég rugalmas ezért mozog benne a telefon.
A felragasztott üvegfólia nem mozog az előlapon. Sokkal kisebb a maradandó károkozás lehetősége.
Ha valaki gyémánt csiszoló műhelyben dolgozik, akkor komplikáltabb a helyzet.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Micsurin
nagyúr
Én vagyok túl vájt fülű vagy a Dolby Atmos grafikus EQ-ja Zene módban tényleg nem igazán akar működni???
BT fülessel felejtős???
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
A kocka el van vetve.
A Huawei Mate 30, Play Store és Google Maps nélkül lett bejelentve.
[link]Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
bedibazsa
senior tag
válasz Hieronymus #3631 üzenetére
Sajnos csak angolul beszélek, így egy mukkot nem értettem. :D Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a sorsa a P20-nak. OK, hogy jönnek frissítések stb, de kap-e 10-es Androidot, az jó kérdés.
-
winhate
őstag
válasz Hieronymus #3631 üzenetére
Ajaj, eddig is tiltottam mindent sajnos a szolgáltatást nem lehet.
Le van mentve minden copy azt már mehet is hisz az is csak egy program.
Térképet is simán használom acc nélkül. Valszeg a gyári letilthatatlan szolgáltatás adja a segge alá meg az adatokat plusz gyűjti az infókat.
Amúgy meg tok mindegy ha nem a gugli loggol akkor ott vannak a Kínai erőltetett proggyk. Gondolom eddig senki nem vette észre őket 😀.http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
johnsmithnex
tag
Korábban olvastam másnál hívás utáni fantom rezgésről.
Mi okozhatja? Gondolom valamelyik app beragadhatott. Milyenn appal tudom logolni, hogy mi rezgeti a készüléket? -
bedibazsa
senior tag
válasz johnsmithnex #3635 üzenetére
1-2 oldallal ezelőtti téma, valamilyen szinkronizálási probléma volt.
-
er2es
tag
2020 márciusban jön az emui 10
-
Wallenberg
senior tag
A jelenlegi Antutu verzió (7.2.3) alatt hány pontot hoz nálatok a telefon?
-
Dino69
aktív tag
válasz Wallenberg #3638 üzenetére
195273 pont lett teljesítménymóddal, 328 -as végű szofttal. (szerintem keves)
A 36. helyre lett elegendő
[ Szerkesztve ]
-
iscsu
tag
válasz Wallenberg #3638 üzenetére
Normál módban 147583, Performance módban 210527.
Szerk.: 9.1.0.328
[ Szerkesztve ]
-
Wallenberg
senior tag
és iscsu (3641):
Nálunk Honor Play telefon van.
Eredetileg 137-138.000 pontot produkált Antutu teszten.A teljesítmény mód bekapcsolása után ez 199958, majd 200824 pontra javult.
Abban a telefonban is Kirin 970 chipset van.
A Honor Play 331-es ROM-ot futtat, augusztus 1.-ei frissítési csomaggal.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Úgy valóban van vajon mérhető teljesítmény növekedés pl játék közben?? Még nem próbáltam mivel normál mód is fut kb minden.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
kitt lee
csendes tag
9.1 328 romon 212900 az Antutu pontszám. Az előző 326os pedig 198000 volt.
-
Dino69
aktív tag
És milyen az akksi 328 - on?? Nekem mintha egy picit jobban merülne..
-
Micsurin
nagyúr
8-ról váltottam nekem ugyan olyan kb. 4,5-5 körül voltam ott is és a 9.1-en is, kevés játék + spotify és a tábla/kivetítő fotózásával + messenger.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest