Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
Nem ez az a világmegváltó újítás,amire mindenki várt,de szerintem így jobban néz ki.Nekem legalábbis bántotta a szemem,hogy némelyik ikon kerekített négyszög alakú,néhány pedig kör.Így egységesebb.
Igaz,eddig is megoldottam,Nova launcher+iconpack,de jó,hogy már a stock kinézetnél sincs ez a kettőség.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
kisocsi
tag
Sziasztok!
Aki feltette a 9.1 verziót,milyen változások vannak?!
Érdemes frissíteni,már ha ideér?! Pro vs kontra vélemények érdekelnének,persze ha van. -
N_A_S
veterán
válasz punky10 #3251 üzenetére
Értem, nekem spec a régebbi jobban tetszett.
Erre van esetleg valami megoldás hogy NFS No Limitsbe ne essen szét ennyire a kép:
Telepítés után jók a képarányok így egyedi levágással is, de ahogy beszinkronizálom Play Játékok accountommal a felső sor lejebb csúszik
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/phnas
-
N_A_S
veterán
Az mitől lehet hogy nem hajlandó leszinkronizálni a névjegyeket a Google accountomról?
-
Punisher85
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a wifi kapcsolat váratlanul megszakad.
Pl.: Play áruház hibátlanul megy majd egyszer csak megszűnik a kapcsolat és kiírja hogy nincs internet. Ugyanez van böngészőben is (chrome, firefox)
Volt Factory reset a telón és utána is csinálja.
Új a készülék, előtte P9 volt és nem voltak ilyen problémák.
Előre is köszi a segítségeket! -
istnag
addikt
válasz Punisher85 #3256 üzenetére
Próbáld meg másik routerrel is. Havernál, rokonnál, ahol más típusú router van. Ill. a legfrissebb szoftver van fent?
-
istnag
addikt
válasz Punisher85 #3258 üzenetére
Azért tegyél egy próbát másik routerrel.
-
JamesHun
addikt
-
punky10
addikt
válasz Punisher85 #3258 üzenetére
Nálad mi a legfrissebb?Mert az még nem általános,hogy ha kijön egy frissítés,akkor azt mindenki azonnal megkapja.
Mindenesetre én az elmult fw-kel kapcsolatban egyszer sem tapasztaltam még ezt a hibát.
Napi szinten használok 3,5 wifi hálozatot,plusz néha a táblagép hotspotját,de még nem volt olyan,hogy csatlakozás után magától lemenjen a hálóról.Volt egy régebbi fw,amin nem mindig csatlakozott rá autómatikusan az elmentett wifi hálokra,de ez már régebben volt,azóta legalább 3-4 frissítés volt.ui:úgy jön ki 3,5 hálozat,hogy otthon van egy wifi,meg egy ismétlö,más címmel,de ugyanazzal a jelszóval,ezt csak egy félnek vettem...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
N_A_S
veterán
Úgy néz ki hogy EMUI 8.1-el ez a probléma megoldódott.
8.1.0.168 tettem fel, ennél van frissebb 8.1-es? Létezik olyan oldal ahol lehet az EMUI kiadásokat ellenőrizni?
Ami érdekes hogy a rendszerbeállításokból nem talál most szoftverfrissítést, Hi Suite-tal is csak a 9.0.0.197-est dobja ki
Egyébként a WiFi-je jóval gyengébb az OnePlus 3-hoz képest. Nálam is csomószor megszakadt egy cirka 1300mb-os letöltés, és telefonon kellett kapcsolgatni a wifit ki-be, hogy tovább folytassa.
[ Szerkesztve ]
-
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
Ma reggel megkaptam a 9.1.0.311 verziót. Telekomos független dualsim telo... Üdv
[ Szerkesztve ]
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
GileraRC50
csendes tag
Független készülékeknél később jön általában az update, lásd a 9.0-nál is..
Lehet egy hét is.[ Szerkesztve ]
-
bedibazsa
senior tag
válasz GileraRC50 #3267 üzenetére
Független a telekomos is, az én telenorosom is.
-
JamesHun
addikt
válasz GileraRC50 #3267 üzenetére
pedig fordítva kellene lennie nem?
Mert a másiknál a szolgáltatóknak is vacakolnia kellma hívtam a Huawei supportot, ígértek egy visszahívást.
remélem úgy lesz mint a 9.0 idején, akkor is egy hosszabb telefonos beszélgetés után már este megindult a frissítés mindenkinek aki le volt maradva, utána meg jött a 9.0
Hívogassátok ti is, hogy miért 270-en van a telefon mikor 290 en kéne lennie már jó ideje és mi van a 9.1 el
Hátha rájönnek elbasztak valamitSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
válasz bedibazsa #3271 üzenetére
valami volt akkor is, mert nagyon sokunknak nem jött meg akkor se a bizt. frissítés. lehet csak azt engedték rá. passz miért van az, hogy valaki megkapja, más meg nem. kinézem belőlük, hogy a 9.0-t elfelejtették beaktiválni, hogy jöhet a magyar ügyfeleknek
valahol bénáznak annyi szentSeriesX: JamesSHun
-
attila.86
tag
A türelmetleneknek: az OTG módszerrel való frissítés még mindig szerintem a legegyszerűbb (nem kell nem létező ügyfélszolgálatosokkal harcolni feleslegesen), és azt a verziót feltéve, ami jelenleg már OTA is kint van bizonyos készülékekre (311), úgy továbbiakban is jönnek az OTA frissítések garantáltan és a garancia sem veszik el. Anno OTG-vel tettem fel az első 9-est, és utána viszonylag időben kaptam a 293-at is. Most frissítettem 293-ról 311-re OTG-vel, hibátlan.
-
JamesHun
addikt
válasz attila.86 #3273 üzenetére
Se a telefon beállítások / frissítés (teljes csomag letöltés)nem talál 270 fölöttit, hiába váltogatom vagy tiltom le a SIM-eket
Se a Huawei HiCare vagy mi a szöszből se talál frissebbet a 270 nél
Se asztali gépre kötve nem talál frissebbet 270 nél.
Nem is a 9.1 a legnagyobb gond, hogy az nem jött még meg, mert azt most kezdték csak el kilőni itthon (talán 1 hete kb)
Az, hogy te szerencsés vagy, és 270 nél frissebb van a telefonodon öröm boldogság neked, bosszankodás annak akinek májusi a legutóbbi biztonsági frissítése egy prémium telefonon.SeriesX: JamesSHun
-
attila.86
tag
-
Szellem.
nagyúr
FF-el ezzel a megoldással nem lehet felrakni az új szoftvert??
-
Szellem.
nagyúr
Gyors kérdés: Nekem sima P20-am van.
A típusa a telefon névjegye alapján: EML-L29
Az FF ezt találja szoftvernek és jová van hagyva: EML.LGRP2-OVS 9.1.0.311 . Full OTA
Ez jó nekem, ezt kell leszednem? -
kisocsi
tag
Én próbáltam ezen megoldást,de már az elején elakadtam. Nekem ilyen nincs a gépemen:
"C:\Felhasználók\FELH.NÉV\AppData\Local\Hisuite\userdata\UpdateDogDev" mappába (írd felül)
Az AppData\Local\ mappa megvan,de a Hisuite mappa hiányzik. Az megoldás lehet hogy magam csinálok?! -
Dino69
aktív tag
válasz kisocsi #3285 üzenetére
Totalcommander / Beállítások / Álltalános Beállítások / Képernyő / Rejtett fileok megjelenítse pipa be.
Ekkor megjelenik az Appdata mappa.
(Nem bántásból, de akikenek ez le kell vezetni, azok várják meg a OTA- frissítét, mert ettől egy kicsit több kell majd a 4 es pontnál)[ Szerkesztve ]
-
errors01
csendes tag
válasz Szellem. #3284 üzenetére
Nekem is ugyen ez volt a probléma. 3x kaptam ezt az üzenetet. Végül az oldotta meg, hogy az FFnél a changelog mezőre kellett jobb gombbal kattintani és az másolni. Ha nem sikerül ráklikkelned akkor csak húz szét a mezőt. Végeredmény valami hosszú link lesz xml formátumba. Azt kell beillesztened. He nem megy, akkor csinálok 1-2 képet. Csak most telóról vagyok. 🙂😊
Xbox: errors01
-
smarci201
csendes újonc
Akinek települt már a 9.1, éreztek a telefon sebességén lényeges javulást? Ez az új EROFS fájlrendszer tényleg olyan sokat jelent, mint ahogy beharangozták?
-
kisocsi
tag
válasz attila.86 #3276 üzenetére
Hány gb pendrive kell minimum? Nekem csak 4 gb van sajnos.
Ma reggel elkezdtem letölteni a fájlt,és még mindig a fele hátra van
Akkor ez a 9.1 legfrissebb verzió ugye?!Ma tudtam szerezni micro usb-otg kábelt. Ha teszek rá type c- micro usb átalakítót az működni fog szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
Liller7
tag
Nekem is megjött a 9.1.otán.De viszont az eddig használt fekete téma nem jó hozzá.Dark pure a téma neve.Tudtok ajánlani olyat ami jó?
Galaxy A54+Galaxy Watch 5
-
hippo0315
senior tag
Vodás EML-L09 -eshez hol található 9.1 letölthető ?
Egyáltalán felrakható rá?
Ha igen akkor az OTG módszer le van valahol írva?Előre is köszi a helpet
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest