- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos tablet topic
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blt.62
őstag
Sziasztok! Leakarom cserélni a Samsung A3 2017-em erre a mobilra vagy a Samsung A8-ra. Viszont ez jobban tetszik csak Huawei mobilom még sohasem volt. Nektek bejött?
MegtorloXp
-
-
GEPESZ66
veterán
Az egyik ismerősem kérdezte tőlem, de nem tudtam válaszolni.
DUAL készülékre rakna biztonsági programot.
Csak 1 db SIM-el használná.
Használtok-e biztonsági programot, főleg az adathalász elleni védelem miatt (böngészés közben)?
A követező programok futnak-e normálisan DUAL készüléken?
Kaspersky
Bitdefender
McAffee
Állítólag a Kaspersky nem szereti a DUAL készülékeket, de lehet, hogy csak 2 db SIM használata esetén. -
somigergo
csendes tag
Mit értesz azon, hogy ikonban több alkalmazás? Alap beállításban nincs alkalmazáslista (bekapcsolható és lesz alkalmazások menü). Alap beállítással minden alkalmazást egymás után lesz ki a lapokra. Az alkalmazásokat magad is tudod rendszerezni mappákba.
Én p9-et váltottam erre a készülékre. Maximálisan meg vagyok elégedve vele. A kamera nagyon jól működik alap beállításokkal és a kijelző is szép. Én nem veszek észre különbséges az S8 és p20 között. Volt már mind a kettő egyszerre a kezembe. Szerintem ez egy nagyon jó választás. P20 pro meg nem ér kb 70ezerrel többet, igaz azt csak boltban néztem meg és vettem a kezembe.
-
modrocz
csendes tag
-
somigergo
csendes tag
-
Darellus92
aktív tag
HTC U11-ről voltam "kénytelen" váltani, már 1 napja használom. Vannak pro és kontra érvek is, de alapvetően szerintem az U11 egy jobb telefon. Idegesít egy pár dolog ami launcher használata nélkül elkerülhetetlen:
- Ha külső alkalmazás frissíti a háttérképem pl. naponta (bing háttér), akkor ott nem lehet megoldani hogy ne gördülő háttér legyen.
- Nem lehet megoldani hogy csak egy főképernyőd legyen, legalább kettő lapot meg kell hagyni
- A kamera egyszerűen jobb volt az U11-ben, de még ezt nem volt időm teljesen kitapasztalni
- Ha főképernyőn lehúzom az ujjam, akkor nem keresőt szeretnék látni, hanem az lenne jó mint egy "stock" droidban, hogy lehúzza az állapotsávot, ugyanis elég hosszú kijelzőről van szó.
- Ha bekapcsolom az alkalmazásmenüt, akkor szintén nem lehet gesztussal (felfelé húzással) a főképernyőn előhívni, mindenképp a gombot kell használni
- A gyári fülest bár csak akkor használom ha éppen úton lemerül a BT-s, de nem valami jó minőségű cucc
- Kompaktabb de emiatt szűkebb ami a gépelés rovására megyAmi nagyon jó:
- Jelzi a csatlakoztatott BT eszközök akku állapotát
- Nagyon jó esztétikai hatást kelt ez a magas kijelző/előlap arány
- Nem csúszós egyáltalánIngyen megérte, de amúgy ez az EMUI dolog nem adja nekem.
HTC = Help This Company
-
Diamond500
senior tag
válasz Darellus92 #364 üzenetére
Tegyél fel másik launchert
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Darellus92 #364 üzenetére
Igen, amiket írtál a kamerán és a fülesen kívül egy masik launcher, pl. Nova megoldja.
Feel Good Inc.
-
espi38
őstag
Hát látom nem igazán pörög ez a topic-ami azt feltételezi hogy ismét nagyot alakított a Huawei)
Gondolkodom én is,hogy kipróbálom a darabot és elcserélem az s8am egy darabra-megérné a csere szerintetek? -
Sty01
tag
Srácok kinéztem egy használt P20-at ,elvileg közel 2 év gari van rá. 1 év hivatalos garanciával vette az illető és regisztrálás után kapott + 1 évet. Ennek hogy tudnák utána nézni hogy tényleg igy van?
-
somigergo
csendes tag
Alapesetben 2 év garancia van a készüléken. A regisztrációkor csak a számlaadatok alapján tudja nyilvántartani a HiCare alkalmazás, hogy meddig él a garancia. A regisztrációval kap 3 hónap kijelzőgarit a készülék ami a vásárlás napjától és nem a regisztráció időpontjától kezdődik. Példaként a mellékelt képen írja is, hogy meddig van becsült garancia a készüléken. Egyébként az eredeti vásárlást igazoló számla/jótállási jegy szükséges a garanciális szervizeléshez.
-
somigergo
csendes tag
Pontosan. Elvileg átregisztrálni se engedi a készüléket. A régi tulaj felhasználónevével és telefonszámával kell hitelesíteni. Ha megvan akkor tudjátok átírni a te telefonszámod és email címedet. Azátírás során is kérhet hitelesítés az új és régi számra/email címre.
[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
Szia, hát nagyon gondolkodom hogy váltok, de nem igazán találok eladó darabot, hivatalos helyeken média edigi nagyon drága.
Nekem is tetszik a típusban hogy a navi rész nem foglal helyet a kijelzobol.
Nekem az amoled panel nagyon bejön de a p20 pro verziója már nagyon nagy. -
espi38
őstag
-
honeker
őstag
Üdv akku menyit bir normál használatnál ?
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
honeker
őstag
Aktiv kijelzö van ezen ?
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
-
iamdoki
tag
Sziasztok!
Pár hete én is a P20 tábort erősítem. Iphone 7 volt az előd, nem bántam meg a váltást. Kicsit a kameránál jobbra számítottam, hatalmas volt a hype, de lehet, hogy nekem kell eltalálnom a megfelelő opciókat.
Igyekeztem végig pörgetni ezt a közel 400 kommentet is, szerencsére nagy hibái nincsenek a készüléknek.
Van egy ismerősöm a Huawei-nél, ha megtudok valami infót a közelgő fejlesztésekről, majd szivárogtatok belőlük ide is!
Amiben viszont segítséget kérnék tőletek, hogy olyan tok és üvegfólia kombót keresek, amik megférnek egymás mellett a készüléken. Próbáltam egy Celly fóliát, de az nem fedi a teljes kijelzőt. A gyári tok nem rossz, de szépen beengedi a port. Rendeltem egy teljesen fedő fóliát, viszont szivárványozódik a kijelző, illetve csak a széleken tapad. Van valami tuti ötlet ezügyben?"Because I sad so, that's why..."
-
somigergo
csendes tag
Üdv!
Én ma tettem fel próbaként az alábbi üvegfóliát:Bár a gyári még nem volt karcos csak az egyik sarkán kicsit felvált, ezért le se akartam még cserélni.
Első tapasztalat, hogy nagyon könnyen fel lehet tenni és az üveg egészen leér az illesztéshez. Tehát teljesen védi a kijelzőt mindenhol. Egy helyen azért kihagyták az újlenyomat olvasó alatt... A fólia közepe a ragadós és nem a szélei. Felhelyezéskor kialakult néhány bubi, de kb 15 perc alatt eltűntek masszírozás nélkül. Nincs szivárványosodás sem.
Fekete kerete van körben. Ezért talán minimálisan takar a széleken. De a Notch mellett nem látszik.A telefonhoz kapott szilikon tok nem bántja, szépen illeszkedik. Nincs probléma a smart view flip tokkal sem.
Egyet rendeltem, de szerintem rendelek még 2-3 darabot tartaléknak. Az ördög soha sem alszik.
[ Szerkesztve ]
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
Melyiket érdemesebb venni a kettő közül? A P20 -at vagy a H10 -et? Az előbbit most 150 ért meg tudnám venni (64 GB változat, nekem bőven elég). Nem hiányzik az infra meg a 3.5 jack csati sem ami a H10 nek van mert nem használom őket
Előre is köszi a válaszokat
Üdv
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest