- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
istnag
addikt
válasz lordcoyote #1850 üzenetére
Ha sokáig nyomva tartjátok a bekapcsoló gombot, akkor újraindul.
-
Pompi
MODERÁTOR
Csak egy kis side info, párom Honor 10-e az este feldobta a Pite frissítést. Független, sufni gsmes, Telekom hálózaton. Hajrá Huawei, hajrá P20, hajrá Telekom...
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
hippo0315
senior tag
Sziasztok!
Vodás L09-eshez valaki kapot már pitét?
Lehet tudni mikorra várható?
-
borist
tag
Sziasztok. Olvasgattam vissza, de nem találtam hasonló észrevételt. 2 hónapja használom, elégedett vagyok vele, de videó felvételnél valami katasztrófa amit csinál. Olyan mintha nem találna a fókuszt rendesen, főleg ha messzebb van a felvett akármi, és mozgatom a telefont felvétel közben. Volt valakinek hasonló észrevétele? 1080p/60 - nál pl borzalom, próbáltam alapbeallitast, nem segített. Fényképek pedig szuperül.
-
<Adamsky>
nagyúr
Valaki összefoglalná - a teljesség igénye nélkül - hogy milyen látható (!),és hasznos újdonságot hozott a Pie, ill. a 9-es Emui? A buzzword-ökkel tisztában vagyok. Gyorsabb, szebb, "reszponzívabb", bla-bla-bla...
Itt-ott azt olvasom (és itt is kérdeztem, csak válasz nem nagyon jött rá), hogy a telefonbeszélgetés felvételének búcsút inthetünk. Bluetooth - média hangerő - szinkron még mindig nincs. Ezek után félve kérdezem, hogy került-e bele vm. szofisztikáltabb hangzásjavító, mint amilyen volt Oreo alatt a DTS headphone (on/off)?
-
<Adamsky>
nagyúr
"ACR t használok hivasrogzitesre 9 en is mukodik"
Ezt, esetleg a "pro", fizetős verziót?
Kivételesen jó hír, hogy ebben az esetben nem követték a Google iránymutatásait.
Azt esetleg tudnád tesztelni, hogy NTFS-es formázott pendrive-ot látja-e? Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
_CICAFIU_
aktív tag
Azoktól kérdezném akik pubg-znek hogy nálatok nincsenek grafikai bugok? Teljesen random de van amikor pl a házak oldalán megjelenik egy csíkban sok színes kocka meg ilyenek. Kirin 960-nál nem tapasztaltam ilyet.
Huawei P30
-
hawkfoto
tag
Ma jött vissza a szervizből a telefon, másfél hét után. Kijelző csere lett, meg a hátlap. 8.1-el kaptam vissza, ugyan úgy ahogy el lett küldve. Az új kijelző ok, a biztonsági mentést sikerült visszaállítani a hisuittal.
-
-
Dr. Oid
aktív tag
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy a saját gyorstöltőjével szép gyors a töltés, de más töltővel _szerintem_ indokolatlanul lassú. Próbáltam 10 wattos iPad töltőt, meg egy Hama 24 wattos töltőt (http://hama.hu/termekek/83-mobil-smartphone/84-tolto/a1490-halozati-tolto-usb-4x-auto-detect-4-8a)Most már egy éjszaka alatt sem tölti fel ez se, de a gyorstöltő persze hasít. - szerintem ez nem normális. Ötletek?
Köszi előre is.
-
MittuDomain_
őstag
válasz Dr. Oid #1878 üzenetére
Érdekes, én alapból egy noname (=expansys sajátmárkás, nem gagyi, csak noname) 2A töltőfejjel töltöm, a gyári gyorstöltőt a legritkább esetben használom, mert ha éppen nincs rá szükség, minek cibáljam az akku technológia bajszát.
De még a régi BB-m 700mAh töltőjével si feltölt eg éjszaka alatt, ez valami egyedi hiba lehet. Kábelt milyet használsz?Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz MittuDomain_ #1879 üzenetére
Egy Pixel telefonhoz adott kábelt használok. PC kapcsolathoz jól megy, de megnézem egy másik kábellel, hátha.
-
-
Doriixdd
újonc
válasz _CICAFIU_ #1867 üzenetére
Ugyan ilyen problémám van nekem is, a házak oldalán színes kockák, de volt probléma már, hogy másnak a ruházata volt színes kockás stb.. borzasztóan idegesítő azt hittem csak nekem van ilyen.
A legelején amikor meg lett a telefon(kb 1 hónapja) még nem csinálta aztán eltelt 1-2 hét és azóta elég gyakran van ilyen. -
SI
tag
Sziasztok!
Vodás L09-eshez meg jött a frissítés !!!!!!Üdv SI
-
_CICAFIU_
aktív tag
válasz Roland0224 #1883 üzenetére
Hát remélem megoldja mqjd az új droid. Idegesítő meg az a furcsa hogy teljesen random csinálja. Múltkor pl az m416-om lett ilyen. Mondjuk az jól nézett ki
Huawei P30
-
workin
senior tag
Igen, Voda ma megjott.
Viszont amit nem találok, hol lehet a helymeghatározás úgy beállítani mint Oreo-n? Gondolok arra, hogy ne a GPS - t használja, hanem a WiFi +. Mobil adat? Nem találom. -
ironbed
aktív tag
válasz <Adamsky> #1865 üzenetére
Nem akarok senkit elkeseríteni, de a kollégám kapott levelet az apptól, hogy március 31-től már nem fog működni az ACR teljes funkcionalitással, mert a CALL_LOG funkcióhoz nem fogja engedni a Google a hozzáférést. Vagyis nem lehet telefonszámot menteni és az alapján keresni
[ Szerkesztve ]
-
_CICAFIU_
aktív tag
válasz Roland0224 #1890 üzenetére
Az a baj hogy úgy látom nem nagyon frissítik a p20-at. Az enyémen még augusztusi biztonsági javítás van ami azt jelenti hogy szeptemberben vagy októberben kapott utoljára frissítést. Pedig a huawei tavaly bejelentette hogy a "csúcs" telefonok havonta fognak biztonsági frissítést kapni és 2 havonta olyan frissítést amiben hibajavítások és ilyenek vannak. Most olvastam xda-n egy hozzászólást hogy a huawei ügyfeles azt írta arra a kérdésre hogy mikor lesz 9-es droid mindenkinek hogy 2-3 hónap mire mindenki megkapja. Ez vicc. Sokan már december elején megkapták más meg várhat februárig. Ez még roszabb mint amit a sony csinált pár éve. Utolsóként adták ki a frissítéseiket de legalább mindenki megkapta egyszerre.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30
-
istnag
addikt
Ezt ne tőlem kérdezed, nekem non stop megy minden, GPS, Bluetooth, 4g, nfc. Soha nem kapcsolok ki semmit, szerintem annyira észrevehetetlen a fogyasztása pl a GPS nek, hogy nincs értelme ki/be kapcsolni. De megértem, ha valaki nem így gondolja, viszont a Pie ban nincs meg ez a lehetőség, csak on és off.
-
hippo0315
senior tag
Ma megjött a 168-as és utánna azonnal az Android 9 is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vírusirtó topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Napelem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Újszerű Pixel 9 12GB/128GB , fehér , 12 hó gari
- Huawei P30 pro 6gb 128gb Kártyafügetlen Black
- iPhone 15 Hibátlan 2027.03.05-ig Garanciális 99%-os Akku
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
- !Új! Samsung S24 Black 256 Gb Euronics vétel 2027.10.18-ig garanciás KARCMENTES
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest