-
PROHARDVER!
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Épp telefonvásárlás előtt állok
A jelöltek:
Mate 9
P9
S7 EdgeA legfontosabb szempont a készíthető képek és videók minősége.
Rengeteg tesztet és videót béztem át de eláég válto volt az eredmény. A legtöbb természetesen a Samut hozta ki győztesnek, de néha számomra kicsit túl mesterkéltnek, túlélesítettnek/túlkeményítettnek tűntek a képek.
Videóknál a samu OIS-a valhogy sokkal jobban mőködött mint a Mate esetében, de nem tudtam eldönteni hogy az emberke direkt rángatja a gépet vagy tényleg ekkora a különbség.
Van esetleg olyan köztetek aki samuról jött át?
Mate 9 felára megéri a P9- hez képest szigorúóan a kamerát nézve?Köszi a segítséget.
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Gondoltam itt is bekérdezem, igaz P10-es probléma de hw-ben ugye azonos a kettő:
Videozással van egy kis gondom illetve a visszanézéssel.
Ha felvett 4K vagy FullHD 60fps videót próbálok gépen vagy tv- lejátszani iszonyatosan akad. Bármit csinálok ,képernyőtükrözés, bemásolom a gépre és plexel próbálom minden esetben akad a lejátszás. Céges 4K imac (amitől azért elvárnám) se tudja akadás mentesen lejátszani sem a 4K-t sem a 60fps-t.
Mi lehet a gond?
köszi -
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
A kamera milyen esetekben használja a ff modult?
H letakarva a ff modult simán tudok fotózni max figyelmeztet hogy ne takarják le. -
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Itt talán tudtok segíteni
A napokban eladtam egy P10-et ami be volt regisztrálva a 3 év garira az én nevemmel e-mail címemmel stb. Ezt át kell valahogy regisztrélni a vevő címére,vagy kell valami egyáltalán csinálni? Ugy értem ha az emberke aki megvette tőlem 2,5 év múlva bebattyog a szervízbe a Telekomos garjeggyel akkor elhajtják vagy sem?
köszi
-
Cilindrik
aktív tag
Siasztok Még egy kérdés:
SD kártyán megmaradt a huawei backup file. Abból lehet valahogy kiszedni adatokat? PL sms
A fő gond hogy niincs már meg a telefon amiről a backup készült? PC-n valahogy?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs