Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gubacsino

    aktív tag

    válasz Nfsman20 #13922 üzenetére

    Még mindig meg van (majdnem) hibátlan.
    Decemberben úgy alakult, egy Huawei tab miatt meg kellet látogatnom a hivatalos márka szervizt. Rendkívül készségesek voltak! Sőt!
    Említettem hogy a Mate9 helyére nem találtam még semmi alternatívát.*
    Elmondtam, hogy tulajdonképpen csak aksit kéne cserélni. Rákérdeztem menyi lenne önköltségi áron. Elkérte a telefonom, beütött valami kódot. Azt mondja, erre még márciusig él a 2+1 éves kiterjesztett garancia! Az akksit térítés mentesen cserélik.
    :Y :DD
    Éppen a teljes biztonsági mentést csinálom.

    *(Azóta mondjuk kinéztem a One Plus 7T Pro-t. Itt érdemben azért van előre lépés. Na persze vissza is! Nincs 3.5Jack, és Infra. Nincs MMC bővíthetőség. Nekem a kamera másodlagos, a jobb kijelző, a jobb SOC, a 3.0ás UFS, hogy nincs notch, az előrébb van. Sajnos a 18:9 es képaránnyal meg kell barátkoznom.
    [link]
    Így leírva válik világossá, hogy miért is volt kiváló a Mate 9. Hiába erősebb a HW sok új készüléknél, sokszor még ha apróbb szolgáltatásban, de visszalépés van. pl: Legyen akkár az az értesítési led.
    Sajnos kezd felette eljárni az idő, nincs már frissítés, pl a GRID játékot sem tudtam felrakni, a COD is akadozik. Bár a rendszer a mai napig fürge, és nem lassult be.
    Ennyire jól összerakott, sokoldalú, készülékem nem tudom mikor lesz még egyszer.
    Hogy az új kiszolgál bosszankodás, kompromisszum nélküli, majd 3 évet, és kap majd két android fő verziót, azt nem lehet megmondani. De hogy a Mate9 nálam etalon lett, és hogy magasra, nagyon magasra tette a lécet az biztos.

Új hozzászólás Aktív témák