Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KKrisz751

    aktív tag

    válasz Jack Oneill #8979 üzenetére

    Jogos.

    Amikor a huawei teleszórja az orosz piacot 5G vel és azok arra tudnak építeni technoilógiát usa rohadtul lemarad. Már csak a presztizs miatt is.

    De ez nem hiba, és nem probléma. a cégek nem Trump baromságára építkeztek, hanem arra, hogy van egy cég a világon aki ebben úttörő így erre feles leges sajátot kifejleszteni gőzerővel, ha úgyis van már akinek működőképes rendszere van. (Amit majd le lehet nyúlni- mint látjuk sok mindenben már ázsia az alap és a nyugat másol, csak ezt nem így mondjuk, vagy nem mondjuk ki)
    Erre jön Trumop és betolja a kémkedést izomból, amire hipp hopp nem tudnak a cégek mást reagálni csak elfogadni.

    Most már megy lobbizás az enyhítésért. Ez akkor lesz plafonon, mikor az oroszoknál kijön az 5G. Amcsik nem akarnak lemaradni, de sajátjuk még nincs kész.

    Pár hónap fél vagy 1 év és minden közel a régi... ha csak nem a huawei full átáll a saját rendszerre. Ami google nek nem igen kedvez.
    Na és ugye senki nem gondolja komolyan, hogy a google, facebook egyéb amcsi cégek nem kémkednek..
    Olvasta már valaki a felhasználási feltételeket? Mindent ellenőriznek, mondván ne legyen tiltott a tartalom, amit akkor tud ha akár a robotok át nem nézik a képeidet, adataidat, tárolt dolgaidat. (különben nem lenne mit eladni reklám felületnek. (ja hogy aláírod, elfogadod akkor már nem is kémkedés... aha persze.
    De kikapcsolt telónál beszélgetve azért a bekapcsolás után a témáról kezd reklámokat dobálni.

    Bagoly mondja verébnek nagyfejű.

    ... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi

Új hozzászólás Aktív témák