Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spartan44

    tag

    Kösz a válaszokat!

    Egyelőre még nem fotóztam le, de ahogyan tegnap esti használat során láttam, már most ennél a modellnél is van egy, egyelőre minimális zöldülés, a szenzorsziget körül. (Az előzőnél is ugyanígy kezdődött és ment szépen lefelé. Mikor visszavittem, akkor már az oldalán is jól látható volt, itt még - lekopogom - nincs.)

    Hétfőig biztosan várok, de ha rosszabbodik a helyzet, akkor szerintem most már inkább a szervizzel veszem fel a kapcsolatot. Valaki írta, hogy mondták neki, hogy csak azon a napon, amikor bevitte, ő volt az ötödik "bezöldülős". Úgyhogy ott szerintem szinte 100 %, hogy ha cserélik, akkor egy BOE-sat küldenek helyette és/vagy rugalmasabban kezelik a helyzetet. (Bár azért a szerviztől is vannak némi fenntartásaim, ahogyan pl. ez a kolléga járt. De az is tény persze, hogy ha zöldül, akkor valamerre lépni kell!)

    xedamen!

    Az Euronics tőlem elkobozta a telefont. Nem az volt, (mint akkor ezek szerint nálad) hogy írtunk egy jegyzőkönyvet, aztán addig nálam maradhatott a készülék, amíg meg nem jött az új, hanem le kellett adnom dobozostul-mindenestül. 1,5 hétig nem is volt így nálam a telefon egyáltalán, mert alternatív készüléket sem adtak addig helyette. (Ami nem katasztrófa persze, mert én vártam volna akár 2 hetet is, de ha tudom, hogy ugyanúgy LG-set kapok vissza, akkor már inkább a szervizzel kellett volna a kapcsolatot felvennem és már rég túllennék ezen az egészen. Ezért is hajlok most már egyre jobban afelé, hogy szerviz lesz, mert ha már ezek szerint megint 1 hét legalább, akkor ott azért csak nem 50-50% az esély arra, hogy megint LG/hibás kijelzős modellt kapok.)

    Krinyo!

    Ja, bocs, én ezt nem tudtam. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák