Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spartan44

    tag

    válasz spartan44 #3452 üzenetére

    Nos úgy néz ki, talán én vagyok az egyetlen(?), akinek most, a 2. cserekészüléke is LG paneles lett. :( Pedig kezdtem bizakodni abban, hogy szinte mindenki, aki az elmúlt napokban-1 héten cseréltetett, mind BOE-s telefont kapott. Erre tessék....pontosan ugyanazt az 51-es végű LG-paneles készüléket kaptam most is, mint amit az első csere során kaptam. :W :W

    Pedig az Euronics állítása szerint ez "webes" rendelés volt. (Ami persze jelentheti azt is, hogy telefonáltak egy másik üzletbe és megkérdezték, nem rohad-e náluk már lassan 1 hónapja egy Mate 20 Pro, mert akkor leküldhetnék hozzájuk, mert van itt egy idegesítő f.sz vásárló, aki nem hagyja őket békén....)

    Így túl sok reményt nem fűzök ahhoz, hogy ez a típus már nem fog bezöldülni.

    Szerintetek mit csináljak?
    Vigyem vissza hétfőn (megint, harmadjára!) a telefont, írjunk egy jegyzőkönyvet és nélkülözzem megint legalább 1 hétig, amíg nem jön meg az újabb rendelés (ami lehet megint LG-s lesz) vagy inkább most már a Huawei szervizzel vegyem fel a kapcsolatot és hozzájuk küldjem el? (Ugyanis én nem vagyok pesti, de ahogy látom, postán meg lehet oldani, igaz? Vagy aki szintén nem Budapesten él, hogyan juttatta el a szervizbe a készüléket?)

    Előre is kösz a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák