Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
hi
kerult hozzam egy ijen Huawei Ideos S7 Slim 7"-s bigyo
2.2.2-s Android van rajta
Kernel 2.6.32.9-Ideos
Build S7-201uV100R001C178B021nincs benne SD kartya
a sajat 8Gb-s belso memoriajabol 4.6Gb szabad van, megsem enged telepiteni engribörcöt (se ), mert aszondjajaz nincs eleg hely az eszkozonmi a megoldas erre?
plz inputtöbb drón kell ;P
-
csabi10
senior tag
válasz hobizoli #14651 üzenetére
Ha rootolt a kütyü akkor:
Megoldás (Új FW & Új Market esetén jelentkező "Nincs hely" hibára): (Gy.K. Amikor telepítenál valamit marketből, és azt mondja, hogy nincs hely, pedig van bőven mindenhol helyed)
A hiba oka: A letöltendő program nagyobb, mint 32mb (nem biztos, a lényeg, hogy a cache partíción nincs elég helyed, nem magán az eszközön. A "cache" partíció 32mb): Ez egy általános korlátozás, a készülékre gyári állapotában egyáltalán nem lehet 32mb-nál nagyobb alkalmazást telepíteni a "cache" partíció mérete miatt. Erre kínál megoldást a következő program, ami átlinkeli a "cache"-t, így megnövelve a méretét ideiglenesen:"Próbáljátok ki a Cache Fixer progit a Marketből (Playből??). Sajnos csak root-tal megy, de úgy segít."
Kiegészítésem: Az adott programot letöltöd, telepíted, mikor kérdezi, root jogot adsz neki. Majd a "Tmpfs (faster, less compatible)" opciót választva, megnyomod a "Move cache" gombot. Kivsártatva a "Cache moved!" üzenet jelzi, hogy nyertél! Fent ilyenkor az eddigi "Size 32 mb" helyett a "Size: 204 mb" olvasható. Ne aggódj amiatt, hogy a "Free: 0 mb", ettől még működik a dolog.
Ez a dolog minden újraindításkor visszaáll az eredeti állapotra, tehát újra kell csinálnod, ha újraindítottad a táblát. Ettől eltekintve tökéletesen működik."
Forrás: Huawei Ideos S7 Slim - Összefoglaló - Redline PC - Klub!
[ Szerkesztve ]
-
simbazz
aktív tag
-
KPistike
aktív tag
válasz simbazz #14653 üzenetére
"Ez így leírva szép, de mégsem működik. Root megvan természetesen, de "Error! Cache not moved!" Szintén 2.2.2 B021. Engribördsz azért felment apk-ból, na de ez így nem túl vicces."
Azért annyit hozzátennék Sir Bakter írásához - valamint az új olvasók kedvéért -, hogy azt sem ártott volna részletezni, melyik "Engribördsz" makacskodott. Ugyanis az alap simán felmegy, trükkök nélkül, sőt, működik is az idézett ROM-mal.
Az már másik kérdés, hogy a "Angry Birds Star Wars" telepítője 44 MB, amihez kell a trükk. Az meg újabb tényező, ha a sima indulásánál valaki rábök a Star Wars letöltésére, mielőtt játszott volna a frissen telepített alkalmazással.K. P.
-
Luissimo
veterán
válasz !Overdose! #14604 üzenetére
vanvan:-)
nemtalàlod ? :-) -
direwolf
őstag
Sziasztok!
Rég jártam erre
Most is egy picit OFF témában... tudtok egy olyan kínai (értsd.: max 30k újan ) tablet típust ami a 3g-n kívül tudja mindazt amit az S7 Slim (7" kapacitív, gírók, iránytű, gps), csak könnyebb és 4-es android gyárilag van rajta?"I've seen things you people wouldn't believe"
-
mkRoland
senior tag
válasz direwolf #14659 üzenetére
Múltkor nézegettem Auchanban a DPS Dream 9-es (9"-os) tablet kistesóját, a Dream 7-et. Gyárilag 4.0 volt rajta, adtak hozzá OTG-kábelt a gyári dobozban, kapacitív (igaz, csak 2 ujjat sikerült érzékeltetnem vele), de szerintem GPS és BT mentes. Viszont ami jó hír: a 7"-os 19.990-ért van, míg a 9"-ért 28.990-et kérnek. Euronics is forgalmazza. Emlékeim szerint 1,2GHz-es procit kaptak mindketten, egyformán 800x480-as felbontású kijelzőt, és mintha 1GB RAM és 4GB belső tárhely rémlene.
Kérdésedre érkező első válasznak remélem megteszi.[ Szerkesztve ]
-
Pityi77
tag
Sziasztok!Nekem kb 1 éve meg van van a tabom,de még mindig a gyári rom fut rajta.Valaki tudna nekem linkelni valami olyan romot,ami stabil megbizható,müködik rajta minden.Vagy pedig valami megoldás a skype-ban,hogy működjön az előlapi kamera,de úgytudom ez 2.2
alatt nem működik.[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
válasz Pityi77 #14663 üzenetére
De múkodik 2.2 alatt is, csak a beállításokban az előlapi kamerát kell megadni elsődlegesnek és akkor a szkájp is jó kamerát fog használni. Az andoridos skype kicsit faék. Jobban jársz viber-rel.
Szerk: Ilyenkor meg a fotózás - bár arra majdnem alkalmatlan a tab - nem igazán működik a hátlapi kamerával.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
eladohardver
őstag
Case logic tok QTS107 25 év garival + védő gumi így meg se moccan a tablet a tokban. Régi kínyali tok szépen néz ki... El olvadt a ragasztás xD
https://picasaweb.google.com/115293390977736666836/CaseLogicQTS107VedoGumiArcticP311?authkey=Gv1sRgCNfgruf6nKDwNA
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
KPistike
aktív tag
válasz Pityi77 #14663 üzenetére
"Vagy pedig valami megoldás a skype-ban,hogy működjön az előlapi kamera,de úgytudom ez 2.2 alatt nem működik."
mpierre válaszához még annyit biggyesztenék, hogy sajnos csak 2.2 alatt oldható meg, mert az újabb rendszerekben a kamera abszolút nem működik, a Főszakács minden igyekezete ellenére sem
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
insido
tag
Pár hónap CM9 után váltottam. Most a stock gyárit ( T-s) raktam vissza. Az ok: nekem valahogy gyorsabban merült az akksi, egy nap kétszer is kellett töltenem. Valószínű, hogy ez az én hibám is valahol. Csak azt vettem észre már az elejétől kezdve, hogy azzal a fogyasztással , amivel eddig a gyári, vagy a Lawrence féle romot nyűttem a CM9, akksi szinten nem nagyon tolerálja. Félreértés ne essék, nem szapulom Asturel kolléga mutatványát csak tapasztalatot osztok meg. Amúgy a CM9-et hiányai ellenére szerettem, mert jól nézett ki, nem akadozott, könnyebb volt kezelni, minden kéz alatt volt. Amin viszont meglepődtem az az, hogy a gyári Rom-ra is lehet most már telepíteni a Google music player-t, ill. a Google Chrome-ot is, a Google naptárat még nem lehet nagy bánatomra.
...Hirtelen szétrobban minden és rádüvölt az élet. Megszakad legmélyebb álmod, nem szökhetsz meg mégsem... /Lelkes Állatok - Újságos/ A hosszú élet titka: Lélegezz!!!
-
napocska2
senior tag
válasz eladohardver #14665 üzenetére
Uhhh, ez a védőgumi nagyon baba! A tok is klassz, de ez a gumi izé megfogott. Hol lehet venni?
-
eladohardver
őstag
válasz napocska2 #14668 üzenetére
E-bolt ban vettem, de ha rákeresel a típus számra gondolom találsz másutt is.
Toknak tetején kb másfél centis szivacs v tán még valamivel vastagabb van össze tömörítve... védi a kijelzőt és ha netán el mozog (gumi védő bigyóval meg se moccan) fel is polírozza, az anyaga... Illetve a tok külső része valamilyen szinten merev gyöngyvászon...
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
napocska2
senior tag
válasz eladohardver #14669 üzenetére
Köszi, meg is találtam!
Időközben feltúrtam az e-bayt miatta, de nem találtam sehol, biztos nem találtam el a varázsszót a keresésnél. -
asturel
őstag
válasz mkRoland #14646 üzenetére
Paranoidbol meg nincs linaroval forditott, nem akartam addig, mig a mobilnetes dolog meg nem oldodik.
Viszont jo lenne, ha valaki megnezni, hogy ebben mukodik-e a mobilnet (legujabb cm10 mindenfele linaro nelkul forditva), hogy ez volt-e a baj. (kozben kaptam hozzaferest goo.im buildboxra (8 magos xeon), igy barmikor tudok ujabb androidot forditani)) -
KPistike
aktív tag
válasz eladohardver #14673 üzenetére
Üdv!
Nekem is amiatt tetszett, mert folyton védi a készüléket - és kicsivel stabilabb hatása van a szélvédős tartóban
K. P.
-
napocska2
senior tag
válasz eladohardver #14678 üzenetére
-
bakter24
őstag
válasz insido #14667 üzenetére
Nekem pont a fordítottja tűnt fel, én CM9-et használtam 2 hónapig, amiatt kellett visszatennem a gyárit, mert kellett a netmegosztás, és az nem ment a CM9-ben. És azt vettem észre, hogy CM9 alatt szinte alig ment e 80% alá az akksi, most a gyárival meg 50-60% körül, azonos szokások mellett. Ez is csak egy megfigyelés, meg a programoktól is függ, csak megemlítem
Szilvás Unikum? Pro és Kontra? Nekem bejön
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
KPistike
aktív tag
válasz asturel #14672 üzenetére
Üdv Mester!
Többszörös újraindítás után a T-s kártyámmal felvett APN-ekkel működik a mobilnet.
Annyi trükköt bevetettem, hogy a "T-Mobile HU" nevűben kiszedtem az mms-re vonatkozó bejegyzéseket, valamint az APN mezőben átírtam "internet"-re a "wnw"-t.
Már telepítés utáni első induláskor működött a mobil kapcsolat a "T-Mobile NET GPRS"-sel, fenti szerkesztés óta mindkettővel.Nemsoká lesegetem a hotspot-ot is, most épp gapps frissítését várom meg.
K. P.
-
insido
tag
válasz bakter24 #14680 üzenetére
Ahány ember annyi szokás, eltérés. Ahány készülék annyi működésbeli eltérés...
Folytatom a gondolatmenetet: Tehát azért viselkednek másképp a készülékek, mert az emberek akik használják őket más és más...
Fú ez elég filozofikusra sikeredett...[ Szerkesztve ]
...Hirtelen szétrobban minden és rádüvölt az élet. Megszakad legmélyebb álmod, nem szökhetsz meg mégsem... /Lelkes Állatok - Újságos/ A hosszú élet titka: Lélegezz!!!
-
-
mpierre
veterán
válasz addamka #14685 üzenetére
Csokornyakkendő??????
Túl magas laszti volt....
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
asturel
őstag
válasz addamka #14685 üzenetére
Mint irtam, engem nem kulonosebben izgat a camera, hogy orakat-napokat aldozzak ra , amit sokan hasznalnak libcamera userspace driver valamelyik camera parameternek nullt kuld, amitol segfaultol a cucc, ha van valakinek turelme hozza (es vagja az arm asm utasitasokat meg cppt) reverse engineeringgel meghegesztheti , masik megoldas, hogy a gyari drivert mukodesre birni, ehhez viszont 'kicsit' at kene irni par dolgot androidban, amihez megint nincs idegzetem amugy talan meg lehetne probalni osszehasonlitani a jelenlegi drivert ezzel de azt hiszem, nem en leszek az, aki ezt megteszi
Valaki probalta ezt? http://goo.im/devs/asturel/linaro/cm-10-20121128-EXPERIMENTAL-s7-asturel.zip felrakni nekem meg nem volt idom
-
eladohardver
őstag
válasz hutoczky82 #14691 üzenetére
-
KPistike
aktív tag
-
KPistike
aktív tag
Hölgyeim és Uraim!
Úgy érzem, illik bejelentenem, hogy Asturel Mester munkáinak tesztelését bizonytalan ideig felfüggesztem. Egyszerű oka van: az erre használt Slim Lánykám által lesz használva, kezdésnek B021-es firmware-rel
Igyekszem az Utódomat rávenni a regisztrációra, és körünkben való segítség nyújtására, amennyiben úgy dönt, hogy Ő kísérletezik Jelly Bean jövőbeni változataival - de ígérni nem tudomFenti oknál fogva kérem azon Fórumtársnőket és Fórumtársakat, Akik CM10-zel kapcsolatos kérdésükre kérnek választ, hogy tapasztalat hiánya miatt ne várják tőlem.
Köszönöm Mindenki figyelmét és türelmét! Asturel Mesternek pedig a kitartását is!
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
eladohardver
őstag
Az lenne kérdésem, jelenleg van egy DLink-dir 600 routerem 9DB-es antennával, ez ugye csak 150mbps...
Ha netán cserélném erre: Dlink Dir 605L
Lenne bármiféle érezhető különbség mondjuk hatótávval illetve sávszéllel kapcs... Van bármi értelme cserélni? Utóbbin fix 2db 5db es antenna van.
Azért ide teszem kérdésem, még mielőtt vki kérdezné, mert ithon bizony falak fúrva vannak gigabites hálózat van, és csak a tab van wifin.
-
hutoczky82
csendes tag
goo.im/devs/asturel/cm10.1
Valaki fel tete ezt a cm10.1 gyeset.
Én megprobáltam a leírás alapján mindent jól csináltam a gapps-jb-20120815-Ko nstaKANG.zip is fel tetem
És mikor elinditom akkor ahól a cm10 nél a cianogen felirat jelent meg most egy fekete képernyö fogad , mi lehett a gond?6. A Recovery menüben a hangerő-gombokkal tudunk navigálni, és a bekapcsoló gombbal tudunk egy menüpontra "OK"-zni.
7. A Recovery menüben a következő pontokon menjünk végig (Ezek távolítják el a korábbi ROM nyomait, amik bekavarhatnak):
- mount and storage menüben
- format boot
- format system
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext partíciód)
- főmenüben
- wipe data/factory reset
- wipe cache partition
- advenced menüben (opcionális)
- wipe dalvik cache
8. Most már jöhet a ROM telepítés.
- Install zip from SDcard menüpont
- Choose zip from SDcard
- Kiválasztod a telepítendő ROM zip fájlját, amit a 0. pontban rámásoltál a belső SD-re.
- Miután feltelepül, akkor a gapps.zip-pet is feltelepíted ugyanígy.
9. Ha a két zip telepítése rendben lezajlott, akkor készen vagy. Újraindítás, és használatba veheted a friss ROM-ot.A recoveri is innen van abol a cm 10.1 helyről.
[ Szerkesztve ]
József
-
Tahiti
csendes tag
Talán másik gapps kell hozzá
http://wiki.cyanogenmod.org/wiki/Latest_Version/Google_Apps -
molnartom
aktív tag
válasz eladohardver #14696 üzenetére
Nekem Tp-link routerem van.azon ddwrt rom és érezhetõen jobb a net a házban. Van dlinkes is amit a t-home adott, de arra nem érhetõel ddwrt rom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest