Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • batabe

    senior tag

    én is megdöbbenve olvastam tegnap este a történteket... teljesen le vagyok taglózva.
    reményt adott nekünk… jó pár kiváncsi és néha szekptikus felhasználónak, de jó pár mazochistának… igen, én legalábbis szeretek kísérletezetni, próbálgatni félig kész rendszereket és élvezem, mert látom, hogy elõremutat, és van eredménye, mert ezek a tesztek segítik a további fejlesztéseket.
    olyat tett le az asztalra, ami mindenki számára meglepõ volt (mennyből az angyal… :)) ), nem egy éppen bebootoló CM-et, amin épp valami műkodik, hanem elég sok mûködõ funkcióval rendelkezõ rendszert, ami még ha bizonyos korlátokkal, de napi szinten használható.

    de elég a siránkozásból, előre kell nézni.

    nekem megvan lementve az utolsó előtti publikus verzió, 20120904-es, ez után még láttam egy V2-t fent, amit már nem sikerült letöltenem. Ha esetleg megvan másnak az újabb verzió, akkor azt, de ezeket közkinccsé lehetne tenni.
    ahogy olvastam más külföldi fórumokat, (XDA, Androidtablets.net), ahol szintén megjelent a híre a romnak, majd a nagy meglepődés az eltűnésén, elég nagy lenne az érdeklődés a fejlesztésre.
    ezért arra gondoltam, hogy kéne csinálni egy online petíció jellegű dolgot, ahol meg tudnánk köszönni Asturelnek az eddigi munkáját, és meg tudjuk neki mutatni, (ha érdekli), hogy hány felhasználónak fontos ez a próbálkozás „VILÁGSZERTE”. ez talán a későbbiekben tudja motiválni, hogy újra, megfelelő keretek között elérhetővé tegye munkáját.

    mit gondoltok?

    [ Szerkesztve ]

    S22Ultra snapdragon / Garmin Venu 2 Plus

Új hozzászólás Aktív témák