- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eli577
senior tag
Ha van is agresszív ram management, akkor az annak köszönhető, hogy a Sense sokat foglal a ramból és ezért kerülnek néha bezárásra a memóriaigényesebb alkalmazások.
Amúgy ki az, akinek navigáció közben eszébe jut mondjuk netezni? Ha vezetünk ne már, hogy használjuk másra, maximum kihangosítón beszélgetésre. Bírom ezeket a mondvacsinált problémákat.
-
Valkűr
addikt
Eddig az volt a baj, h nem zárogatja be a progikat, most az a baj, h bezárja
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
<Attila>
tag
válasz edward2 #6935 üzenetére
Hát nem tudom, hogy te erről hol olvastál, de én ezeket nem tapasztaltam.
Gyönyörűen dorombol minden téren Olyan ez a teló, mint a kocsik között a Ferrariszerk: közben már olvasom, hogy a kollégák is megerősítették állításod ellenkezőjét.
Szerintem érdemes lenne megtapogatnod egy legfrissebb szofttal rendelkező példányt[ Szerkesztve ]
SGS II ---> HTC One X <Almából csak Somersby avagy eme gyümölcsnek van értékes vonatkozása is:D>
-
pingwin011
aktív tag
Nem nagyon szoktam több programot egyidejűleg futtatni, hogy szükségem legyen a multitaskingra, de most kipróbáltam, Operán One X fórum megnyitva, aztán kb 6 másik programba átlépés, mire visszajöttem ugyan ott volt, tehát nálam sem merül fel a multitasking probléma.
-
ForRedGlory
félisten
Gyerekek... attol hogy HTC One X telefont vettetek, illene ismerni a hibait, mint ami a multitasking. Aki szerint ez jo a HOX-on, az beteg, elfogult, nem tudja mi a multitasking... Ajanlott kicsit utana olvasni a temanak... lol... HTC ELISMERTE hogy direkt csinaltak ilyen agresszivra azt a ficsort, ami teljesen szembe megy a Google ajanlasaval. Hihetetlen mennyi vak ember van itt a topicban.
Ja ertem,,, itt mindenkinek szuperjo telefonja van, es mindenki mas hulye, meg user error...[link]
edward szerintem ne feszegesd a temat. mert itt a szarrol is bemagyarazzak hogy csoki... nem veled van a baj, es nem a hozzaerto emberekkel az XDA-n, akik szerint szar a tasking...
vagy... aki szerint jo s multitasking, ugyan videozza mar le a telefonjan a mukodeset es linkelje, had lessem meg...
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz ForRedGlory #6956 üzenetére
Én részben emiatt is tervezek sztem megválni tőle, miután lement az újdonság varázsa kijött több hibája is már. Sense is elég laggos, mikor belép az ember a menübe akkor is csinálja elég gyakran, nagy hiba.
Csak kérdés mi lehetne helyette...
Az sem tetszik, hogy nincs menü gomb, helyette kivágja magának a kijelzőből és ennyivel kevesebb a hely. Így máris oda a nagy kijelző előnye, ekkora hülyeséget minek csinált a HTC... miért nem volt jó hosszan a home gomb, minek kellett multitask gomb.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Eli577
senior tag
Én most holnaptól helyezek próbaüzembe egy S3-mat. Nem hinném, hogy jobb vásár amúgy. Érdemes megvárni a 4X-et, olcsóbb lesz és nekem úgy tűnik, hogy UI-ban az a legjobb + feketében nagyon tuttin néz ki....már ha nincsenek fenntartások az LG-vel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Áhh nem, főleg hogy én 125k-ért vettem a One X-et, egy S3-ért se adnék sokkal többet, sőt.
Ott az anyaghasználat meg kijelző gyengébb, 130k max, többért nem.
LG, hát nem tudom, eléggé elásták nálam magukat a 2X-el. Mind support, mind szoftver téren. Nekem az annyira nem jön be formára, az S3 is szebb. Ebből lehet megint iPhone/WP8 megvárás lesz, csak kettő felesleges lenne belőlük.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Ne játszd itt a nagy mártírt. Te is nagyon jól tudod, hogy a fanok ilyenek. Ha meglesz neked az S3 te sem fogsz róla egy rossz szót sem mondani még akkor sem ha nem leszel vele teljesen megelégedve, mert Samsung fan vagy. Ugyanaz megy az S3 topikban a S fanoktól és az LG topikban az LG fanoktól. Komolyan mondom néha agygörcsöt kapok tőletek...
Van agresszív memória kezelés ez tény. Néha Chrome-nál én is tapasztalom, hogy újra tölti az oldalt, de van amikor nem. Mondjuk általában 1 dolgot csinálok a készüléken, nem érzem szükségét a 8 alkalmazás egyidejű futtatásának. Én megértem a HTC álláspontját, sok felhasználó ész nélkül használja a készüléket aztán meg telesírják a világot, hogy ez sz@r vagy az sz@r. Most megoldották a nagyobb csoport problémáját és egy kisebbnek lett másik. Ez van. Sok lúd....
(#6958) Eli577: expansys beárazta már egy ideje az LG-t és többe kerül mint a 1X
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
keIdor
titán
Ez akkor rossz, mikor netrádiót hallgat az ember, meg netezik. Előbbit simán lelövi, pedig én szoktam ezt a kombót nyomni elég sokat. Elég zavaró, és nem akarok erről lemondani, inkább eladom a telefont. A nulla multitaskinggal rendelkező iOS pedig simán tudja ezt, ilyenkor nem értem a HTC mi a francot csinált. Nem kéne ilyen vékony telefonokat csinálni és nem lenne semmi baj. Lenne 3mm-el vastagabb azt lehetne benne nagyobb aksi, de nem...
Btw, még az a jó, hogy nem csak elvakult fanatikusok vannak, különben semmi értelme nem lenne a topikoknak és nem szakmai fórumok lennének, hanem troll fórumok, ahol csak Samsung, HTC meg LG fanok trollkodnának.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Eli577
senior tag
A multi tasking-problémákat én sem értettem soha, nem nagyon szoktam több programot használni egyszerre, ezért nem értettem a problémát (max 2 alkalmazás megy egyszerre nálam).
Az expansy-os ár az nem mérvadó. Majd ha kint lesz a szolgáltatóknál, akkor fogjuk látni a valós árat. Nem nagyon hiszem, hogy a 2X után az LG fölé lőne a mostani másik két csúcsmobilnak.
Keldor papa: troll fórum?
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
One S-nek is ilyen a multitaskingja amúgy? Mert még az is simán szóba jöhetne, bár nem szeretem az AMOLED-et.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Dicker
őstag
Van multitasking probléma. Aki nem ismeri el hazudik.
Persze úgy nem jön elő, ha azonnal visszaváltunk. De ha egy fél percig máson vagyunk akkor már biztosan újratölt akármi is legyen. -
Én megértem, hogy ez valakit zavar az nem gond. Észérvekkel, normális hangnemben mindenről szívesen beszélgetek bárkivel.
Az Expansys-os ár annyira nem mérvadó, hogy általában a magyar boltok ahhoz viszonyítva 15-20 ezerrel árulják drágábban a készülékeket(Nem a szolgáltatókra értem, hanem függetlenül Edigital, Speedshop stb...). Nézd meg az S3-at és a 1X-et.
(#6961) Keldor papa: a fejlesztői opciókat nézted? Ott nem nyújt valami megoldást rá?
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Dicker
őstag
Hát nekem a DrawSomething és a Szótárnál már előjön, ha hosszabb szót kell bepötyögni, amit esetleg nem ismerek. Ez úgy kettő program, és egyik sem valami komoly erőt igénylő..
Lehet a Sense dolgait is beleértik abba a 8-ba. Akkor viszont nem csodálkozom -
Avicularia
veterán
válasz pingwin011 #6955 üzenetére
nekem pedig majdnem mindig újratölti a weboldalakat
öt féle böngésző van fent, minddel csinálja
és ne gyertek user error-al, gyári root nélküli készülék, csak installálom és használom a programokat
tawk killer sincs fent, csak a gyári -
Avicularia
veterán
Ja még ami számomra rohadtul irritáló, hogy live wallpaper megáll amíg lapozok sense-en és az ujjam a kijelzőn van.
Ne már, egy négy magos csúcsgépről beszélünk -
Eli577
senior tag
válasz Avicularia #6979 üzenetére
Ez valóban idegesítő, nyilván a Sense hibája, remélem a következő frissítéssel orvosolják. Csak azt nem értem, hogy egy ilyen hiba hogy nem jön elő a tesztidőszakban, vagy csak úgy voltak vele, hogy: "áááá, ezt már nincs időnk javítani a piacra kerülésig"
-
Dicker
őstag
válasz Avicularia #6977 üzenetére
Amúgy erre egy megoldás van csak. Le kell szedni a Sense-t..
Még, hogy nem kell a 2 giga ram. Szerintem nagyon is elfért volna. Főleg a HTC-nek. Úgy nem lenne ilyen gond talán. Mert én nem tartom "egészségesnek", hogy mindig 200 MB körül van a szabad memória, és nem csináltunk semmit.. -
james008bond
őstag
válasz Avicularia #6976 üzenetére
Akkor használj Sygic-et...azt lerakhatom, majd az értesítési panelből indítva mindenre emlékszik
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
agabe
addikt
asszem ez nem csak a sense, hanem az ICS hibaja is ( a ketto egyutt ), vagy ha ugy nezzuk akkor a telogyartok (nem csak a htc) hibaja, hogy az idei csucs gepekbe sem tettek 1giganal tobb ramot (volt aki s3-nal is panaszkodott tobb progi futasa eseten a kezdokepernyore lepeskor az egesz ujratoltodesere, bar nem tunik olyan rossznak a helyzet ebbol a szempontbol mint 1X-nel)...nem tudom xperia s -nel (bar az csak ket magos, de sonynal az a csucs iden) mi a helyzet, es kivancsi leszek 4X HD-bol mit hoznak ki.
Az uj feluletek (amelyek kozul a sense raadasul a legnagyobb) es az ICS egyszeruen tobb ramot erdelemtek volna, nem lett volna szabad maradni 1gigan ami raadasul nem egy hatalmas osszeg, vagy fejlesztesi koltseg lett volna.
Aki nem hasznal egyszerre sok dolgot, annak nem lesz ilyen problemaja, de aki szeretne azt iden "megszopattak" a gyartok...tavalyi csucsokon kisebb-nagyobb mertekben jobb volt a helyzet (szigoruan ebbol a multitasking szempontbol nezve), es ugy tunik jovo evre lesz majd jo ismet (hacsak ICS-t nem optimalizaljak sokkal kisebbre...de nem tunik valoszinunek), vagy lehet hasznalni majd herelt custom romokat...esetleg root utan kiszedni a folosleges progikat, de aki nem akarja piszkalgatni a gyari allapotot (es jelenleg elveszteni meg 1X-en a garit) az nem tud mit tenni.
mindenkinek tudnia kell mi a fontos neki, es ha az extremebb multitasking kiemelten az, akkor szamukra tavalyi csucs keszulekek GB-vel jobb alternativa lehet akarmelyik ideinel... kellene errol is osszehasonlitas a tesztekben ami talan hasznosabb lenne a szintetikus tesztek pontszamainal pl.[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
Alig 2 hónapos készülékről beszélünk. Hogy beérjen a szoftver még az SGS2-nél is kellett majd 1 év. Térjünk vissza a problémákra pár hónap múlva...
Illetve a mániákus memória nézegetőknek. Ez NEM WINDOWS bezárja ami nem kell nyilván ha nagyon memória igényes dolgot indítasz az kilő elég sok mindent akár a sensét is. De nyilván optimalizálják még majd a memória kezelőt a HTC-nél.
Amikor 512Mega volt SGS1-nél ott sem volt több 200 megánál több szabad memória.
A fözött romokat leszámítva.[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
Na most jólmegaszondtam, na mindegy korán van még
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Valkűr
addikt
Igen mondjuk a ramot én is észrevettem, h baromi sokat kajál, valóban 200 körül marad alap helyzetben is..Valóban tehettek volna bele még minimum 500 de legalább még 1 gigát..
Engem ezektől sokkal jobban zavar, ha lerakok egy nagyobb játékot a taskból nem jön vissza, egyszerűen oda fagy, vagy megáll...
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Cymby
tag
Megjelent a Max Payne for Android és szerencsére a támogatott készülékek közt van a Hox is.
[ Szerkesztve ]
Úgy még nem volt, hogy valahogy ne lett volna...
-
bounty123
őstag
Nem is értem itt már az érveket, egyrészt az a baj, hogy bezár szinte mindent, másrészt az, hogy nem szabadít fel elég ramot? Ez a 2 dolog teljesen szembemegy egymással, a kettő nem teljesülhet egyszerre. Kivéve persze, ha az alap rendszer eszik meg annyi rengeteg memóriát, amit nem tud felszabadítani, de remélhetőleg erről nincs szó, nálam a sense-re 80-90 megás foglalást ír pl..
[ Szerkesztve ]
-
lcee79
őstag
Expansysnál böngészgettem, és találtam egy elég jó kis cuccot (de drága nagyon... )
Érdekes találmány, sok-sok pénzem lenne, vennék egyet
EXPANSYS Platinum Electree - műtárgy, napelemes töltő (By Vivien Muller)[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
-
agabe
addikt
A sense-t is biztos optimalizálják még, de akkor is nagyobb marad mint az előző, és az ICS-vel sok mindent nem tudnak kezdeni...egyszerűen többet eszik. Több memória kellett volna. SGS1(nem tudom milyen a multitasking képessége) óta nőttek az elvárások (legalábbis a mieink), és eltelt 2év. Persze legtöbbünk aki itt fórumozik általában extrémebb igényekkel bír mint az átlag, aki egy Desire -vel is ugyanolyan jól elvan két éve most is mint amikor megvette, és nem tervez újabbat venni, csak ha elromlik esetleg, és lehet, hogy akkor megvesz ismét egy mostani felső kategóriás készüléket (lehet, hogy csak kétmagosat, hogy ne költsön többet mint 2éve), és baromira nem érdekli az a sok "apróság" amin mi itt óbégatunk, mert minden tekintetben sokat léptek előre 2 év óta a telók, így csak azt fogja látni, hogy tyű de mennyivel jobb mint az előző ugyanannyi pénzért.
-
lcee79
őstag
Van uj, fullosabb hd widget...
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest