- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
papp54
aktív tag
A következő csúcs modell majd megkapja a lisenset meg a drivert.
Xiaomi 12 Xiaomi 14
-
BenHans
addikt
Remélem lesz frissítés, mivel április 2-án jelent meg az X és azért elég gáz lenne, ha nem lenne legalább fél éves support (ez a fél év ugye így meg október elején jár le...) , szóval szerintem van rá esély, hogy megkapjuk, pláne, ha az nVidia adta ki a saját chipjéhez...
I hope!
Mondjuk xda-n úgyis megcsinálják, ha megmozdul a HTC ha nem , de remélem nem kell hozzá majd főzött romot felrakni, max root...[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Cybertrone
veterán
válasz BenHans #7758 üzenetére
Ahogy mondod.... szomoru lenne ha nekunk kene de szerintem ugy is ez lesz, mert ha varunk akkor beledoglunk! Szemely szerint a 4.0.4et is varom...
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
papp54
aktív tag
Meg persze Tegra fronton ott van még az lg is.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 Xiaomi 14
-
Bilux
veterán
Illetve ne feledjük friss ropogós Google Nexus 7 tablet leaks out
•7-inch 1280×800 IPS display with 178-degree viewing angle
•Android 4.1 Jelly Bean
•1.3GHz quad-core Tegra 3 chip
•nVidia GeForce 12-core GPU
•1GB of RAM
•8GB or 16GB of internal storage
•1.2MP front-facing camera, no rear camera
•9-hour battery life
•Wi-Fi a/b/g/n
•NFC with Google WalletAz a 12 magos GPU elég érdekes.
Ez alá biztos nem 2.6-os kernel jön...Előbb vagy utóbb megkapjuk más nem a 4.1-es Androiddal.
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
Azért az erős lenne, ha a következő frissítést nem kapná meg a telefon.
Ha a HTC ki akar keveredni a sz@r pénzügyi helyzetéből, akkor jobb ha figyel a felhasználói visszajelzésekre.
Mert a következőgenerációbanmajdjavítvaleszilletvemegkapja hozzáállással csak maga alatt vágja a fát.[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
papp54
aktív tag
SZerintem biztos lesz valami frissítés mostanában mert már lassan másfél hónapja nem volt semmi frissítés.
Xiaomi 12 Xiaomi 14
-
-
Avicularia
veterán
Ma majdnem agyvérzést kaptam a multitask hiányától.
Akartam pénzt utalni a raiffeisen progival. Beírok mindent,utána a rafinál jön egy sms amiben mindig egyedi jelszót kapsz,azt kell beírni.
Átmentem az smsek közé megnézni a 8 jegyű kódot,utána vissza és már ki is lépett abból a rohadt alkalmazásból.
Szerencsére utána rájöttem, hogy nem kell átmenni megnézni,mert mikor megkapod a telefonra az sms-t,utána magától beilleszti a program a megfelelő mezőbe. De hogy ezt a 2 programot ne tudja lekezelni, nevetséges
Rohadtul kéne az S-OFF,szánalmas ez a gyári rom -
Szpisti
addikt
válasz Avicularia #7769 üzenetére
Ez tényleg rettentő idegesítő...
-
lcee79
őstag
Ha jól láttam múltkor a leírást erreől a 2.05-ös firmware-ről, akkor a háttérkép animációra azt írták, hogy nem javul ki.
Mintha a wi-fi bekapcsolás gyorsulás, az lesz, meg pár jó dolog, de már nem emléxem pontosan mit írtak, inkább élőben nézném én is meg, aztán akkor majd kiderül.https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
WiZARD
addikt
jaja, konkrétan nincs multitask, kb olyan mint az első szifonok...
van 1 program amit sokat használok, minden egyes alkalommal be kell loginolni, mert az a fos kilövi.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
lcee79
őstag
A böngészőből lépett ki vagy abból a menüből, ahol be kellene írni a kódot?
Mert nekem gyári böngészőből nem nagyon szokott kilépni magától, akármire is kattintok, 5 óra múlva is ott volt azon az oldalon ahol hagytam...https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
lcee79
őstag
válasz Avicularia #7777 üzenetére
A visszalépéssel lépsz ki belőle? Vagy csak benyomod a középső gombot és úgy indítod az sms-t?
Mert én nem a visszalépéssel lépkedek, ha azt akarom hogy benne maradjak a programokbanhttps://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
pingwin011
aktív tag
válasz Avicularia #7779 üzenetére
Ha ennyire gyenge lenne a multitasking, akkor még a folymatos szinkronizációhoz sem lenne elég a tmeló. Nem vagyok hardcore felhasználó, de nekem folyamatosan van szinkron, meccs időben folyamatosan jönnek fotmobbal az eredmények, közben viber üzenet is, ha épp úgy van, emellet vígan youtubeozok pl, miközben még csak a fotmob se lép ki. Ott valami más lehet a ludas. Én akárhányszor függesztettem fel a netezést a középső gomb megnyomásával, visszatérve is ugyanott folytattam, ahol abba hagytam, ezek alapján meg a reifesennek is kéne mennie, mert ennyire azért nem gyenge a multitask a telón. Vagy a programmal van valami...
-
lcee79
őstag
válasz Avicularia #7779 üzenetére
És így is bezárta? Hát ez így tényleg gáz... (de van olyan érzésem hogy a raiffeisen programban kell a hibát keresni)
Remélem, hogy nem az lesz, hogy (akár) 1évet is kell várni mire a gyári firmware-ekkel megoldják azokat a problémákat, amiknek már eredetileg sem kellett volna előjönni... (a live wallpaper megállás, és a wifi lassú bekapcsolása ami engem legjobban zavart, de sense felület tudna sokkkkkkkal gyorsabb is lenni, úgyhogy az is )[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
veterán
Valaki tapasztalt kijelző hullámzást illetve sárga foltot a kijelzőjén?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
válasz gyuri81 #7783 üzenetére
Senki Csak 200-300oldal szól a témáról, rá kéne keresni.
Sárga folt: ragasztási hiba, hő hatására besárgul a ragasztó. Garanciális csere.
Hullámzás: ha erősen megnyomod mindegyik hullámzik. Enyhe érintés esetén, ha jelentkezik akkor garanciális kijelző csere.
Egyébként 3napon belül bármelyikre hivatkozva kérhetsz azonnali készülék cserét, ha rendes boltban vetted.
(#7785) Youri: Rendes boltot írtam nem? T-Mobilhoz nem volt szerencsém ilyen téren, nem tudom mennyire kell eréjesnek lenni.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
veterán
Nekem sem volt soha semmi problémám, se a wifivel, az aksi idővel sem, nekem simán elmegy 2 napot normál használattal, és szerintem a világ legjobb telefonja, vitán felül
-
mumk1
addikt
A wifivel nem az a gond, hogy kézzel leárnyékolva leesik a jelerősség, ez tényleg csak felfújt marhaság, a Sensation pl. sokkal előbb eldobta a csatlakozást, ha kézzel leárnyékolták. A valós gond az, hogy az antenna a hátlapon van, amihez két kis rézlemezzel csatlakozik a wifi modul. Azok a kis lemezek egy idő után elfáradnak és nem feszülnek neki rendesen az antennának, vagy csak egyszerűen eloxidálódik a felület és ez miatt lesz rossz a csatlakozás, nem tudom. Nekem már csak a router mellett volt rendes a csatlakozás. Egyszerű ellenőrizni, ha gyengélkedik a jelerősség és megnyomod a telefon szélét, a hangerő fel gomb környékén, egyből helyreáll a jelerősség. Ilyenkor rendesen érintkezik a két kis lemezke. Mint már írtam ezzel a módszerrel teljesen jól javítható, de tartok tőle, hogy mindenkinél jelentkezni fog a hiba előbb vagy utóbb.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
bounty123
őstag
válasz N.YCityBoy #7791 üzenetére
Detto, 2 hónapja tökéletes a készülék, a wifi és gps jelet sokkal jobban fogja, mint az előző fémházas desire s. Aztán ha bármi baja lenne (kop-kop) pl. a wifinek, a 2 év garin belül kötelesek megcsinálni úgyis.
-
veterán
-
ForRedGlory
félisten
Ha esetleg valaki f*sna a kernel cserétől, itt egy rendkívül jó kis script hozzá: [link]
Pofon egyszerű a dolog, csak az AHD-val működik. Elrontani sem lehet, csak egy ".bat" fájlt kell elindítani és kiválasztani a telepítendő kernelt.
[ Szerkesztve ]
-
Sca
csendes tag
válasz gyuri81 #7786 üzenetére
Amikor megvettem arra gondoltam, hogy a francnak kellett nekem egy új telefon 170-ert: Tök jó az O2X is, amit használtam.
Aztán 5 perc után véglegesen elsülyesztettem a régit a szekrényben. Ez az új egyszerűen tökéletes. A kijelzőjére még a samuledes kollégák is csak elismerően hümmögnek. Csak egy prblémám van: nem tudom lemeríteni a telefont egy nap alatt. Pedig szerettem volna letesztelni ezt a ficsört isSzóval nem kell elkeseredni. Jó kis gép ez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest