- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
Kernelek és fogyasztások XDA-ról:
3.1 is 20% better than 2.6
3.4 is 30% better than 2.6These facts:
2.6 was released over 8 years ago
3.0, which followed it, just one year ago
2.6.39 directly precedes 3.0
3.5 is imminent[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
Ha valaki késztetést érez egy kis Jelly Bean-ezésre és nyitotta már a telefonját, akkor
[ Szerkesztve ]
-
boksz
senior tag
Komolyan mondom kezdek kissé pipa lenni, 2 hete adtam be a T-mobilba a telefont wifi probléma miatt. 14.-én, ma 28.-án még semmi !!!!
Az e-care-ben két napot volt ( 18.-20.-ig ) és azt mondták kiadták a T-mobilnak !!!
Akkor hol a büdös pi..ba van a teló !!! Mert a T. sem tud semmit.( 2012 évben járunk, bocs )
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
Bilux
veterán
Olyan nincs, hogy senki nem tud semmit egy telefonról. Szerintem ne hagyd annyiban keressék meg.
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Azért azon picit meglepődtem, hogy kiszúrták a szemem egy ilyen ALAP fülessel ebben a kategóriában xD
Nade más sem különb, a Samsung és a Sony meg a töltőkkel spórol, S3-nak is olyan kis teljesítményű, meg rövid volt hogy nem ért el az asztaltól a konnektorig, ennek legalább normális van, és nem 3,5óra a töltési idő
Egyébként nálam az S3 is nagyon melegedett.... ezt sem érzem, hogy jobban melegedne mint az S3.
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Eli577
senior tag
válasz ilyen_85 #7965 üzenetére
Nem biztos, hogy ebben a topicban, de korábban már leírtam, hogy milyen ellenérzéseim vannak a vodával kapcsolatban, biztos nem megyek hozzájuk vissza. Az ügyfélkapcsolatuk csapnivaló a saját tapasztalatom alapján.
hurrikan: múltkor nekem is sikerült jól megizzasztanom az S3-mat egy fél órás netezéssel.
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Én sem hardcore dolgot csináltam, csak net, meg volt egy kis wifi hotspot, és mikor felemeltem majdnem hogy forró volt, el is gondolkoztam hogy egy már felrobbant, ki is lőttem a hotspotot xD
Ja és majd teszek fel képeket, nálam az OneX jobb képeket lő....
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
boksz
senior tag
válasz Avicularia #7976 üzenetére
Jó de a javítás maga 2 nap volt !!! A többi 7 nap ( ha nem számolom a hétvégét ) a szállítás le-fel !!! És még mindig nincs nálam, senki nem tudja merre bolyong.
( végül is az a 100km óriási táv. )[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
LouiS22
veterán
válasz hurrikan #7977 üzenetére
Van az egyéb fülesen léptető gomb meg ilyesmi? Erre gondoltam
Ja, én eddig meg sem néztem, hogy milyen füles jár hozzá... Hát izé... Ez tényleg visszalépés, a régieken volt léptetőgomb is. Pfff...
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
válasz hurrikan #7972 üzenetére
Jaj de kis cselesek...
http://www.htcaccessorystore.com/hu/p_htc_item.aspx?i=229924&phone=229814
Itt van az agybadugós, zeneirányítással, mindennel. Beats profillal persze nem működik együtt. Ki van ez találva
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
miiseza
csendes tag
válasz kisstom #7983 üzenetére
06.09-én
Passz, nem néztem/foglalkoztam vele/nem is érdekel
6 nap alatt megjött volna, ha nem szórakozunk...
Megrendelésen más volt a lakcímem (mert más is), mint a rendszerükben (2003-ban még az volt). És ezért be kellett mennem személyesen adatokat egyeztetni. Ott elszúrták, be kellett mennem még egyszer. Így 2,5 hétre jött meg kb (adategyeztetés utáni 3. napon). -
kisstom
csendes tag
Most látom lehet már One XL-t is kapni.
http://mobilwebshop.com/shop_search.php?search=htc+one+x
Jól emlékszem, hogy ez az ami amerikában is megjelent és van már rá S-OFF? -
miiseza
csendes tag
Vodafonnál holnap:
Pénteken kedvezményes áron az Online Shopban! Csak 1 napig!
Nem reklám, csak hátha érdekel valakit -
ilyen_85
senior tag
#7967 Eli577
Szia, sajnos én már vodás vagyok, meg jelenleg nem tudok jobb percdíjakat összeszedni, mint amit itt adtak flottás csomagban, ezért vagyok még náluk.
#7973 Kronk
S tapasztaltál bármilyen hibát a készüléknél? Volt vele gond?
#7981 miiseza
Köszönöm, hogy írtál kell a megerősítés, mert itt a fórumon mindenki csak szidja a One X-et. Azt esetleg megtudnád nézni, hogy független-e. Igazából nem akarok benne kártyát cserélgetni, csak gondolom itt is úgy van, hogy a szolgáltatós mobilok késve kapják meg a frissítéseket. Vagy neked megjött az összes frissítés amit a srácok írtak akik még régebben vették az X-et?
Én személyesen szeretnék bemenni egy vodába és úgy megvenni, mert ki akarom még ott bontani, átnézni, pl. a pixel hibák miatt, ilyesmi. Elég körülményes vagyok ilyen téren, nem szeretek napok múlva rádöbbenni dolgokra, mert akkor valakivel biztos ordibálni fogok
-
vatoteam
tag
válasz ilyen_85 #7988 üzenetére
Ha nagyon paranioás lennél: [GUIDE] How To Test your One X for defects in store Azért pár dolgot érdemes megfogadni belőle
-
Bilux
veterán
Galaxy nexus-ra kiadta a google OTA-n a Jelly Bean-t!
Ilyenkor sajnálom, hogy a frissítések nem egységesek. Mint WP-nál illetve iPhone-nál.
-
miiseza
csendes tag
válasz ilyen_85 #7988 üzenetére
Sajnos nincs másik microSIM a családban, egyelőre azt nem tudom megnézni. Van más mód erre?
Indítás, majd beállítások után egyből lejött egy, majd azután még egy rendszerfrissítés.
Andoid verzió: 4.0.3
HTC Sense verzió: 4.0
Szoftverszám: 1.29.401.11
HTC SDK API level: 4.12
HTC Extension version: HTCExtension_403_1_GA_7
Kernel: 2.6.39.4-gc9932b1
Alapsáv verzió: 1.1204.105.14
Build: 1.29.401.11 CL62864Ennyi infót tudtam a telefonból kiszedni, bevallom nem nagyon olvasgattam vissza a topic-ot, hogy mikor milyen frissítés jött ki már rá.
-
Bilux
veterán
válasz FragMaster #7991 üzenetére
Mit? A képen minden látható ami most nálam pl nem jelenik meg.
XDA forumáról van a kép amit a google I/O konferencián készült videóból vágtak ki.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
válasz FragMaster #7991 üzenetére
-
Hegasus
senior tag
válasz hurrikan #7966 üzenetére
Az hogy "brutálisan" melegszik a one x csak a féltékeny s3 és iPoop fanok terjesztik hogy nyugodtabb legyen a lelkiismeretük....
A másik amitől elmebajt kapok, az az hogy "izzik" meg "tojást lehet sütni rajta" én már végig játszottam 3 órát a dark meadow-al és nem mondom hogy nem volt meleg, de nevetséges azt állítani, hogy lehetetlen fogni, olyan forró.... tíz perc után a napon melegebb lesz....
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
ilyen_85
senior tag
válasz vatoteam #7989 üzenetére
Valaki paranoiást emlegetett?
Köszi a linket, meg is nézem, s ha van rá igény tényleg akkor lefordítom Az előbb megrendeltem a vodánál webshopban, mert sehol sincs raktáron belőle bp.-en
Így nem tudott mondani róla semmit, hogy mikor vehetem át
Addig olvasgatok és okulok
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest