Új hozzászólás Aktív témák
-
milan46
csendes tag
https://sites.google.com/site/hd2tudastar/home itt,leírnak mindent a rom cseréről +alapfogalmak!
Romok:. http://android.hd2roms.com/
Sok sikert a rom cseréhez! -
adidas4death
aktív tag
válasz milan46 #11051 üzenetére
Na, 1 ROM-ot találtam amit használok már lassan 3 napja és egyszer sem fagyott ki pedig sokszor hivtak meg én is hivtam.
NAND-ban megy nálam mert CL4-es karinál nem látom értelmét a Native SD-nek még, de folyamatban van a nagyobb kari (CL6-10) beszerzése a NSD-hez[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
brie
csendes tag
Sziasztok!
Várom az ötleteket, javaslatokat az alábbi kisregény elolvasása után...köszi előre is.A HTC HD2 kijelzöje elkezdett fagyogatni(10ből 3szor reagált,utána annyit sem).Ekkor Winmo volt rajta, de még fel tudtam dobni rá egy Icecreamet (NexusHD2-ICS-CM9-HWA_V2.8.zip).Utána olvastam a neten, fórumokon h. mi lehet a baja a telónak. Beszereztem az olvasottak alapján egy új billentyűpanelt és egy új digitizert.
Először kicseréltem a billentyűpanelt,próba, de még mindig fagyogatott, de az android még futott rajta...kicseréltem az érintőpanelt is, és nem tudom tesztelni h. jó-e ,mert az oprenszer megáll a bootolásnál- az 123.. GO GO GO résznél...
Lehetséges h. nem tetszik az új digitizer az androidnak??(na itt nálam megállt a tudomány... )vagy nem kompatibilis?
A másik bibi, h. összerakás után nem fér bele a keretébe a telefon (kb fél mm-t kiemelkedik), így pedig nem lehet használni..kétoldalú ragasztót(5 mm széles) használtam a keretrésznél meg ahol kellett, majd pillanatszorítóval csíptettem a széleken(raktam alá filcanyagot h. ne karcolodjon), de nem tartja össze. Olvastam vhol h. pillanatragasztó pöttyöznek és összetartja a telót.hát, nem tudom ez mennyire jó.
szóval meg vagyok lőve. Aki tud vmi tanácsot, azt megköszönöm mégegyszer. -
cr4sh-
tag
Én is nyűglődök a fagyásokkal, nekem úgy fagy ki, hogy használat közben megáll a kép és onnantól semmit nem csinál. Aztán aksi ki-be, újraindìt megy fél órát, aztàn újra fagy. De nálam nem köthető a hìvásokhoz. Találkozott már valaki ilyennel, vagy ötlet va mit csináljak vele?
-
milan46
csendes tag
Most meg próbálkozom egy Sense of Eclipse 3.62 rom-al ha egyáltalán sikerül felraknom,ha ez is megfagy híváskor megpróbálom én is a [4.1.2] Pixeldroid Jelly Bean-t!
Ha esetleg valami változás lenne meg fagyna vagy hasonló akkor megtennéd hogy írsz?Volt fent egy cm9 de a hangerő az nulla volt max-on torzított közepesen nem, de viszont halk volt! Ez azóta javult ?cm10?[ Szerkesztve ]
-
milan46
csendes tag
válasz adidas4death #11052 üzenetére
Most meg próbálkozom egy Sense of Eclipse 3.62 rom-al ha egyáltalán sikerül felraknom,ha ez is megfagy híváskor megpróbálom én is a [4.1.2] Pixeldroid Jelly Bean-t!
Ha esetleg valami változás lenne meg fagyna vagy hasonló akkor megtennéd hogy írsz?Volt fent egy cm9 de a hangerő az nulla volt max-on torzított közepesen nem, de viszont halk volt! Ez azóta javult ?cm10? -
adidas4death
aktív tag
válasz milan46 #11057 üzenetére
Ezzel a ROM-al idáig semmi gond nincsen, WIFI, BT, mobilnet kamera, fotózás megy hiba nélkül, nem fagy ki hivásoknál sem. Eddig úgy tünik h marad, de még tesztelek több ROM-ot is azért.
majd napközben lehet hogy feltolok egy Native SD ROM-ot is próbaképpen a fagyás miatt[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
cr4sh-
tag
Tudna valaki egy gyors segítséget adni ahhoz, hogy ics-ről hogyan teszem vissza a gyári wm 6.5-öt?
-
billyke
csendes tag
válasz milan46 #11057 üzenetére
Tegnap pont ezzel kínlódtam én is. Órahosszákat szenvedtem és nem lett jó, ugyanaz a hibajelenség mint nálad. Feltelepítem a Sense of Eclipse 3.62 ROM-ot, és rögtön az első újraindításnál meghal. A fehér alapon zöld HTC logótól nem megy tovább, olyan mintha egyáltalán nem bootolna. Mondjuk azzal se vagyok teljesen tisztában, hogy végülis mekkora helyet kell leválasztani a rendszer partíció részére. A leírásban 405MB-t ír, de ugye a HD2 NAND Toolkit segítségével ennyit nem lehet, én 400MB-t választottam, de nem vagyok meggyőződve, hogy ez jó. Viszont 450MB leválasztásával a clk install recovery sem megy végig.
-
-
milan46
csendes tag
Hát ez nem jött össze,250m adtam a systemnek akkor betöltött megadtam a nyelvet meg a google fiokot , de a sense-t nem tudta betölteni sorba álltak le az alkalmazások!Ha 400m volt a system addig se jutottam!
Régebbi recovery van fent mert nem sikerült felraknom a Recovery 5.0.2.6 lehet ez a gond!
Tudna valaki segíteni ebben? -
cr4sh-
tag
Android és winmo 6.5 alatt is eljátssza velem ugyanazt, hogy kifagy a képernyő és onnan sehova tovább.
Tudjuk ennek az okát, hogy mi romlott el, vagy ezzel mit lehet egyáltalán kezdeni?
Nagyon hálás lennék a segítségért, mert 2 hónapja van meg a telefon és nagyon nem szeretnék megválni tőle.
Köszönöm előre is. -
Drizzt01
őstag
Sziasztok , az lenne a kérdésem , hogy szeretném cserélni a memkarit , de nem szívesen telepíteném újra . Mi a megoldás ?
https://www.facebook.com/Drizztmodding/ http://www.techpowerup.com/forums/threads/obsidian.219662/
-
milan46
csendes tag
Valaki rakott fel már recovery 5.0.2.6 -t? Tudna segíteni ebben?
-
brie
csendes tag
válasz milan46 #11056 üzenetére
Teljesen behalt a teló.A MAGLDR felrakása után sajnos a AD Recovery: ClockworkMod Recovery elindul de nem töltődik be a program, így sajna semmien droidot nem tudok feltenni.Sajna nagyon nem próbáltam a progit de amíg ment meg voltam vele elégedve.Viberezésnél nem torzított,jó volt a hangerő.
-
milan46
csendes tag
Tikakukac és toeki köszönöm a segítséget, sikerült felraknom Sense of Eclipse 3.62 romot magldr-nél systemnek 150m-t adtam és siker! recovery 4.0.0.0 de megy vele!
-
brie
csendes tag
válasz milan46 #11078 üzenetére
Én ezt raktam fel anno: MAGLDR113_DAF.(hd2 toolkit- cotollás..) Betölteni betölt, de a menüből nem megy tovább, igy a recovery se.
Hogy lehetne másik magldr-t feltenni? videó alapján raktam fel a másikat is, nem nagyon értek ehhez. Most éppen a régi érintőpanelt teszem vissza..hatha reagál. az új panel pci csatijából meg ha jól látom hiányzik egy pici darab a szélén...lehet ez sem tetszett a telónak -
brie
csendes tag
-
Drizzt01
őstag
Hali , olyan gondom van , hogy kicseréltem a memkarit , előtte csináltam backupot , majd recoveryt . Most nem tudom újra telepíteni a titanium backupot . Mi lehet a gond ?
https://www.facebook.com/Drizztmodding/ http://www.techpowerup.com/forums/threads/obsidian.219662/
-
kulcsari
csendes tag
Tudom h ne itt keressek, de sajnos másutt nem nagyon találok olyan hd2-t mi kijelzőhibás lenne. max 15k-t tudok rászánni. Ha valakinek lenne akkor átvenném! Előre is köszönöm.
-
billyke
csendes tag
válasz milan46 #11076 üzenetére
Én 220MB-ot adtam a system partíciónak, így felment az android, de azóta is szenvedek vele.
- Nem sikerült sehogy szinkronizálni az outlookkal, de még a pc-vel sem, egyedül a gmail sync működik.
- Az akksit minimális használat mellett is nagyon kajálja.
- Egyelőre meghatározatlan időközönként magától újraindul.
- Indításnál a boot kb. 1,5-2perc.
- A call historyban és a htc weather widget-nél a napok helyett (pl. today, mon, tue, wed, stb) cirill betűk jelennek meg. Egy igazi úttörő pajtásnak ez nem okozhat gondot, de nekem aki már az angol nyelv mellett szocializálódott felettébb idegesítő.
Most azon vagyok, hogy nagy valószínűséggel megy vissza a winmo. Kicsit csalódott vagyok. -
Tikakukac
titán
válasz billyke #11083 üzenetére
A boot az belefér, ez ennyi és kész.
A többi viszont valami error lesz, ilyenek nálam nincsenek. Max a restart lehet még okés, de én már szanaszét szabtam a könyvtárakat, ha nem nyúlsz bele a romba, akkor simán megy, 3 hétig nekem restartom nem volt.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
cr4sh-
tag
Srácok, senki nem tapasztalta még ezt a kifagyásos dolgot? Nem újraindul, vagy kikapcsol, hanem kifagy a kép háttérvilágítással, addig amíg le nem merül.
Mit kell benne cserélni, vagy hogyan oldhatom ezt meg. Telefonoshoz nem mennék vele, ha nem muszáj. -
plityo
tag
Sziasztok!
Örömmel látom, hogy aktív topicja van ennek a csodának, amit én is gyűrök már 2 éve, és kb. még fél évig fogom. Sok mindennel próbálkoztam én is rajta.
Próbáltam az összes oprendszert különböző hw-eken (ezen, tabon, iPod, iPhone) stb, nekem az Android jött be legjobban. Sajnos azonban nem találtam olyan relase-t HD2-re, ami normálisan futna, ne fagyna, laggolna, köhögne. Se ICS, se JB, se GB. A WP7.8 viszont olyan simán és gyorsan fut rajta, hogy könnybe lábad az ember szeme. Szóval én emellett teszem le a voksom, jelenleg a pdaimatejam wp7.8 v8.7 van rajta, ami tényleg fenomenális.Egy gondom van: A mobilnet nem megy... Valamiért nem akarja a T-Mobile az igazat. Mikor először felraktam, akkor is ez volt, aztán valami isteni csoda folytán megoldódott. Alapból szolgáltatónak T-Mobile H-t ír ki. Egy régebbi relase-nél ezzel nem volt gond, ment a mobilnet, és T-Mobile Hyyyy (vagy mi) volt kiírva. Na és ennél a v8.7-nél is átváltott erre valamiért, és onnantól jó volt. De újra raktam (mert a Leo Advanced app kinyírta), és azóta nem találom, hol kell megmasszírozni, hogy működjön. Hiába írom be APN-nek, hogy internet, vagy wnw, semmi.
Ugyebár ez egy Lumia 900 portolás elvileg. Utánanéztem, és van ezekkel hasonló gond. Engem az zavar, hogy egyszer már működött... Szóóóval... Ötlet?[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz plityo #11090 üzenetére
Hát nem tudom miket próbáltál, azért GB és ICS vagy akár JB rom is van olyan, ami atomstabil és tökéletesen megy. Én sense romokat gyűrök és egészen addig, amíg nem akarok mindig széttúrni valamit a fájlrendszerben addig jó.
Több gyári androidos telót is megnéztem ebben az árban. Hááát, azért ott alapból több a nyűg, mint itt, pedig ez egy nagyon mókolt dolog.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
plityo
tag
válasz Tikakukac #11091 üzenetére
NexusHD2-t próbáltam, ami jó volt NAND verzióban, de a belső memória megtelt egyből, mert csak vmi 60 megát látott. NativeSD-ben próbáltam szintén NexusHD2 ICS-t, BoxmaX GB-t, ami elvileg nagyon smooth meg nagyon fast, de nem volt az. Lehet, hogy SD kártya nyűgök is voltak... Szal semmi nem volt olyan stabil nekem, mint a WP7...
-
Tikakukac
titán
válasz plityo #11092 üzenetére
TBD romot toltam egy időben, azok 2 havonta fagytak, ha nem nyúltam bele. Mostani Eclipse rom is tök nyugodt volt, míg nem kezdtem el faragni saját szakállamra.
Szóval van sok atomstabil rom, csak jól kell keresni.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
billyke
csendes tag
válasz plityo #11089 üzenetére
Szinkronizálni igaz nem próbáltam az outlookot és a gmailt, de *.csv fájlba exportáltam az outlook kontaktokat, majd ezt importáltam a gmailba. A végeredményről nem érdemes beszélni.... Az összes információtartalom amit hordoz egy-egy kontakt a *.csv fájlon belül, az megjegyzésként van jelen a gmailban. Szóval minden egyes kontaktnak nevet kell adnom és a megjegyzésből átmásolni a telefonszámot, illetve az emilcímet. Bár lehet, hogy csak én bénázok...
-
plityo
tag
Ez egy 3G fix update CAB, ezt kell Cab senderrel rátolni, és már műxik is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Fire TV stick/box
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest