Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Everman

    addikt

    válasz tildy #3940 üzenetére

    "Jailbreakelt... No comment."

    Rootolás - No komment.

    "KEttő: új iphon4el igenis vannak problémák, pl a térerő változásrl, vonalszakadásról munkatársam is beszámolt -saját tapasztalat…."

    Hol lakik a munkatársad?
    Itthon már vagy 20 ismerősömnél van iPhone 4, egyiknél sem jelentkezik a probléma, nálam is volt fél órás tesztelésre, de én sem tudtam reprodukálni. Innentől pont annyira probléma a dolog, mint bármelyik másik készüléknél, ha gyenge a térerő, akkor szakadozik.

    "Kültée kijelz: vannak widgetek amivel eleht állítani fényerőt, 20%os fényerőn nekem is pocsék kültéren, de olyankro feltolom maxra, ha olyan kedvem van."

    Maximális fényerőn sem volt használható. Nem, nem egyedi probléma, 3 különböző Desire volt már nálam, mind ilyen. Menj ki terepre geoládázni és próbáld kivenni, mit mutat a térkép, gratula, ha sikerül.

    "nem takar ki az ealső és felső menüsáv fél fél centit"

    Ha akarom nálam sem takar ki.

    " hogy van hardveres scroll is"

    Az optikai akármire gondolsz? Nos azt Desire-n sem használtam, mert semmire nem volt jó, volt, hogy tízszer elhúztam az ujjam rajta és nem történt semmi, máskor meg fél sort ugrott. Utáltam, mert szövegbevitelnél csak azzal a vacakkal lehetett pozicionálni.

Új hozzászólás Aktív témák