Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hooper

    őstag

    Sziasztok!
    Már lehet lerágott csont, de megint a fogyasztás a téma :D
    előzmények: Barátnőmnek iPhone 3gs-e van és néztem rajta az imént egy 18perces youtube videot 3Gvel (kb 50%os fényerővel), mivel a felső státusz sorban %os töltés kijelzés van láttam h alig 5% ment le a video közben..
    Ezen kicsit meglepődtem. Meg néztem a sajátomon is ugyan azt a videot (18perc, 3G, viszont 25% fényerő): 13% (!) ment le, és a telo alja forró volt (a battery 40 celsius-t mutatott, de az alsó 1/3 szerintem sokkal melegebb szerintem).
    Akárki akármit mond szerintem ez nem normális :U

    Egy barátomnak desire Zje van és kérdeztem tőle h szokott-e melegedést tapasztalni, azt mondta h talán egy kicsit, ha autóban van és a 3g meg a gps megy és navigál.

    Ezután nézegettem ilyen diagnosztikai programokat (több is van fent - system, elixir, quick system, process monitor) hogy hátha fut valami a háttérben de semmi, viszont ahogy bekapcsolom a kijelzőt a cpu mindegyik progi szerint 100%on pörög!
    Raktam ki widget-et is - képernyő bekapcs és 100%.

    Ezt megnéztem restart után is, valamint úgy h kikapcsoltam minden adatforgalmat, repülős mód, stb, hátha valami hasonló. A system progi szerint az Android Systemen kívül semmi nem használja a cpu-t.

    (gyors merülésre -ezzel együtt melegedésre- már panaszkodtam régebben is gyári ROMmal és most HD FN a2sd-vel is, kb annyival mindig elsiklottam felette hogy okostelefontól ne várjak hosszabb üzemidőt)

    Találkozott már valaki hasonlóval?

    (ja igen, csak "érdekesség": múltkor az ágyban a takaró alatt maradt a telefon - töltő bent, nem volt lezárva és ment a kijelző - bitang forró volt, az elixir a hőmérsékletnél csak annyit írt ki h "túlmelegedve" - nem hiszem h ez normális viselkedés :S )

Új hozzászólás Aktív témák