Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kmarci25

    veterán

    válasz etooo #1420 üzenetére

    Amire még gondoltam: még az alap béna Mi Fit (én se szeretem) is képes az éjszakai mód egyéni időzítésére, a csuklófelemeléses infókijelzés egyéni időzítésére,

    Ezt a HB is tudja... :K A "Ne zavarj" menüpont alól állítható be, bár kicsit szűkebb a testreszabhatóság.

    Másrészt. Az MB4 és a HB5 összehasonlítása lenne sportszerű, mert a HB4 és az MB3 jelent meg egyidőben. Bár a HB5 az előzetes hírek szerint annyi újdonságot nem hoz, szóval...

    Harmadrészt. Sokmindenben egyetértek veled, valószínűleg tényleg sok olyan tényező van, amiben a MB jobb, okosabb, bővebb funkcionalitású. De mégis:
    - a Mi Fit-től a hidegráz. És oké, hogy van Mi Bandage meg még 2-3 app, de azért mégis. Ja, és nálam (illetve a feleségem készülékén is) mindegyik zabálta az akksit.
    - ékezetek! Oké, hogy most már csak néhány karakter helyén van kérdőjel, de ezt sem értem, hogy nem tudják megoldni. Igen, erre is van mókolás, custom fw a Band-re, de akkor meg egy véletlen Mi Fit frissítéssel kezdheted elölről.
    - és még egy teljesen szubjektív: sokkal jobb formájú a HB. :DDD De ez tényleg egyéni.

    Mindent összevetve: MB3-at vettem a feleségemnek és sajnos megbántam. Épp ezért nem váltok MB4-re (nála sem), mert attól tartok, hogy megint így járnék. A HB4-et magamnak lőttem és azzal még mindig elégedett vagyok. A HB5 nem hoz túl sok újdonságot, úgyhogy arra sem fogok váltani, várom az új modellt. Nekem érzetre a HB egy sokkal komfortosabb, átgondoltabb, felhasználóbarátabb perecd, mint az MB.

    "There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

Új hozzászólás Aktív témák