Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacko87

    tag

    válasz Energie X #34425 üzenetére

    Ezek szerint akkor rosszul próbáltad. Lehet rossz DNS címet írtál be, (ugye nem azt kell ami a Lackooo által készített leírásban van, hanem amit a Firmware Finder kiír) vagy nem frissült be a DNS mikor a HiSuite-ot indítottad, vagy véletlenül nem az 5-ös verzió volt akkor futtatva.

    Viszont nem bántásból írtam, csupán mivel most kerültem oda, hogy ezzel foglalkozzam és láttam, hogy itt a fórumban többen szerették volna megcsinálni, viszont a leírásod alapján tényleg egy egész estés történetnek tűnik ezért gondoltam megosztom, hogy mindössze két lépés kell hozzá, tehát teljesen felesleges a kezdő verzióra visszamenni.

    Amit pedig megjegyzésként -dőlttel - írtam annak annyi a lényege, hogy nálam a downgrade utáni indításkor egy ilyen fogadott és kicsit én is megrémültem, hogy valamit elrontottam, de 5 perc kutatás után megtaláltam, hogy semmi gond, csak a titkosított fájlrendszer miatt van. Tehát ez is a leíráshoz tartozó kiegészítés, hogy nem kell megrémülni, bármit be lehet írni, mert utána egyből jelzi, hogy factory resetre lesz szükség és már indítható is.

    Amúgy tök jó lenne ezt betenni az összefoglalóba is.

    Ja és még annyi kiegészítés, hogy semmit nem kell letölteni a Firmware Finderből, azt majd a HiSuite elintézi. Ezt a részt nem is értettem, hogy miért szedtél te le onnan bármit :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák