Új hozzászólás Aktív témák
-
p2pp
őstag
B330-on nem lövi át a képet, videót TV-re.
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
gabenn4241
tag
Nekem OTA-n ment fel a MM HiCare segítséggel. B180-al sem volt komoly gondom, csak a play szolgáltatások nagyon sokat fogyasztott... Nos ez a gond megoldódni látszik. Éjszaka 5%-ot merült bekapcsolt wifivel, szinkronizációval, (facebook, messenger, 2 email fiók). Ez a Lollival simán 15% volt egy éjszaka. Egyéb észrevétel annyi hogy míg a B330 másképp bánik a rammal, kevesebb a szabad, de hát elvégre azért van, hogy használjuk nem?! Mondjuk még így is 1,2GB alá még nem sokat ment.... Fagyás vagy akár lassulás nyomát sehol nem tapasztalom, bár a b180al sem volt sebesség gond.
Jah és az akksiidő. Nagyon király, remélem idővel nem fognak egyes alkalmazások beragadni, és lerombolni ezeket a kiváló adatokat. De egyelőre parádés!!! Csak ajánlani tudom egyelőre a frissítést. -
Lszlndsd
újonc
Sziasztok!
Nekem OTA frissítés után eltűnt a vendég mód. Eddig bal mutató újjal való feloldáskor nem látszottak alkalmazások, most pedig minden látszik. Valakinek ötlet vagy hasonló tapasztalat? -
kekkola
senior tag
válasz istvan1000 #5096 üzenetére
Valaki elmagyarázná nekem hogy akkor most hogy is van ez a frissítés dolog ?
El.Ha HiCare-n rámegyek a frissítésre akkor mi fog történni ?
Frissül a Hi-care és OTA megjön a MM.Letörli az egész telót ?
Ha minden a huawei tervei szerint alakul, akkor nem. Normál esetben nem kellene.
DE! Főverzió váltás után ajánlott egy factory reset.És mi az hogy 2 x kell frissíteni?
Normál esetben nem kell. Ez a probléma inkább azokat érintette, akik nem OTA rakták fel.Köszi.
Szívesen.[ Szerkesztve ]
O+8T
-
kekkola
senior tag
Kedves Fórumtársak!
A hálózati sebesség kijelzése megmaradt a MM-ben is. Nekem nem volt bekapcsolva, OTA lefrissítettem és most is be lehet kapcsolni. Az adatforgalom-kezelésnél a forgalmi emlékeztető pontban be kell állítani egy adatforgalmi korlátot és utána ugyanabban a menü pontban megtalálható. Nálam.
O+8T
-
Soltee
tag
válasz Lszlndsd #5104 üzenetére
Már többször kitárgyaltuk. Sokminden eltünt az MM--ből köztük a vendég mód is. Általában észrevehetően gyengébb frissitést adnak 1 olyan telefonra ami nem azzal a föverzioval jelent meg. Érthető is, nem fognak minden programot átírni hozzá csak a fontosabbakat. Meg gondolom azokat amikkel nem kell sokkat szöszölni...
-
Kismuk
csendes tag
válasz kekkola #5105 üzenetére
HiCare verzió (OTA):
HiCare indít -> HiCare saját frissítését kéri -> HiCare friss verzió elindítás után hamarosan jelzi az MM -et a HiCare -ben és az update -ek között is. Te döntöd el, hogy letöltöd, majd telepíted -e. Nálam nem törölt semmit az update, minden beállítás megmaradt. Néhány alkalmazás újra telepítettem, aminek az update megfeküdte a gyomrát (~4 darab). Egyenlőre factory reset nélkül is jól működik.Manual update sdkártyáról:
A leírtak szerint kártyára pakolod, kézzel frissítesz. Itt javasolják a fórum társak egymás után kétszer indítani a frissítést. Itt bukod a korábbi beállításaidat.[ Szerkesztve ]
-
Kismuk
csendes tag
válasz istvan1000 #5109 üzenetére
Beállítások -> Biztonsági mentés és visszaállítás -> Gyári adatok visszaállítása
-
Gabesz87
veterán
Este lehet én is megpróbálkozom a frissítéssel. Bár nincs sajna jó tapasztalatom a telefonra utólag kiadott nagy rendszerfrissítésről, de most jókat olvasok itt, úgyhogy gondoltam, belevágok. Nekem ami fontos, az üzemidő, és hogy a sebesség ne szenvedjen csorbát, de a tapasztalatok alapján úgy látom, ez rendben van. Jól gondolom?
-
Snike
aktív tag
Tegnap este frissítettem a Hi Care-ről MM-re.
(nagyon lassan húzta le a wi-fi-ről, de szerintem ez routerhiba)A telepítés 50%-ig ment, majd az optimalizálás is 50%-ig ment el, majd újraindított magát.
Sikeresen működik minden.Azonban memóriahasználat nagyon érdekesen alakul...
1,2G - 950M ad ki nekem szabadon, érdekes módon a Lolipop ilyenkor már lefagyott nálam, az MM pedig működik rendesen (nem annyira "folyékony"-an, de megy)Aksiidő jobbnak tűnik, azonban még nem volt időm tesztelni,
Ötletek, hogyan lehetne több memoriát felszabadítani?
Illetve szükség van-e rá egyáltalán?PS5, mert az jó! :)
-
Snike
aktív tag
Az normális, hogy egy kis facebook használat után leesik a memóriahasználat 760M-re?
PS5, mert az jó! :)
-
sompetike
aktív tag
MM-on,hogy tudom beállítani,hogy mindig más legyen a záróképernyőm?amikor nyomkodjuk a bekapcsoló gombot,s más a háttér....
Kösz.n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
kekkola
senior tag
Sztem csak használd és ne a szabad memóriát nézegesd. Ha probléma jelentkezik akkor ráérsz ezzel foglalkozni. A G2-esem volt olyan hogy mindenki a kevés szabad memória miatt nyöszörgött, miközben tökéletesen és gyorsan üzemelt a készülék... Csak az a szám, amit naponta többször megnézett, nem annyit mutatott mint az előző telefonján.
O+8T
-
BOBAKILL
őstag
Az android rendszer memóriahasználatának pont az a lényege hogy mindent belerak a memóba ezáltal gyorsabban indulnak a programok. Tehát a lényeg: minél több memóriát foglalnak a programok annál gyorsabb a rendszer. Persze ez minimum 2GB ram esetén igaz; ha új programot indítasz 50MB szabad ram mellett az lassan indul és folyton bezárogatja az alkalmazásokat. Ez csak érintőleges leírás, ha többet akarsz tudni akkor olvass utána az android rendszer működésének.
[ Szerkesztve ]
-
Snike
aktív tag
Köszönöm!
PS5, mert az jó! :)
-
istvan1000
csendes tag
Ja, és ha most nem frissítek csak mondjuk 1,2 hónap múlva akkor van rá esély hogy már az egy javított verzió lesz vagy ahoz mindenképp most le kell frissítenem hogy javítást kapjak ?
-
soundman1
senior tag
válasz Azazel71 #5095 üzenetére
Ha megmaradtak ezek a beállítások egy Ota frissítés után, akkor talán a következő update-ben hozzáférhető lesz. Ugye a mobilnet a Beállítások része volt, Ota frissítés után is megmaradt nálunk.
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
kekkola
senior tag
válasz istvan1000 #5120 üzenetére
Sztem várj még vele, a bátrak már lefrissítettek. Van akinek semmi baja vele, van aki meg problémás. Javítócsomagra sztem nem sok esély van a közeljövőben. A gyári beállítások visszaállítása minden adatot és beállítást töröl a telefonról, olyan lesz, mint amikor kivetted a dobozból. Kivéve persze az aktuális szoftver verziót, az marad.
O+8T
-
Kismuk
csendes tag
válasz istvan1000 #5123 üzenetére
Olvass vissza a fórumban! Visszaállást már korábban kivesézték. Röviden nem ennyire egyszerű.
-
kekkola
senior tag
válasz istvan1000 #5123 üzenetére
Nem tudom. Én factory reset után mindig belakom a telefonomat a 0-ról. Amikor BB-m volt, akkor leszoktam a mentésekről, mert az vitte a bug-ot is magával.
O+8T
-
undersance
tag
OTA lefrissítettem, letöltött 1,09 GB-ot, 50+% telepítésnél újraindult, utána optimalizált, még egyszer újraindítottam, és kész. Factory reset nem volt, minden tökéletesen működik.
-
newman8929
tag
6.0 eddigi negatív tapasztalat. Ma nem tudtak elérni telefonon. Térerő rendben volt, és mégsem, Restart megoldotta. Másnak volt ilyen?
-
elin
tag
válasz newman8929 #5128 üzenetére
Én sms-eket nem kaptam meg, és küldeni sem tudtam. Restart és oké lett nekem is, de jó, hogy mindez nem 7köznap volt ..
Honor 9 grey > Honor 7 silver
-
-darage-
újonc
válasz Azazel71 #5072 üzenetére
szia. Kérdésem lenne, hogy az OTA-n jött frissítés csak 1,09 gb az általad jelőlt oldalon a frissítés 1,51gb. Van ennek a különbségnek bármi jelentősége? Rakjam fel helyi frissítéssel? OTA-n jött frissítéssel semmi bajom, csak kérdezem. Mellesleg a navigációs sávot, hogy tudom eltüntetni? Köszi előre is.
-
Azazel71
aktív tag
válasz -darage- #5130 üzenetére
Az OTA frissítés, az egy frissítés, bizonyos alapvető állományokat meghagy. A linkelt cucc egy teljes komplett rom, mindent lecserél.
Az eddigiek alapján úgy tűnik, érdemesebb az OTA.-t választani.Ha már fenn van az OTA, és nincs vele gondod, ne tedd fel a linkelt romot. Szerintem az OTA-n érkezett cucc frissebb, kicsit talán átgondoltabb is....
A navisáv eltűnteteséhez a Touchplus.apk-ra van szükség. Feltelepíted, újraindítod a telefont, és a beállításokban,a navigációs sáv beállításainál lesz néhány új menüpont. [link]
Már amennyiben működik akkor is, ha frissítés előtt nem volt telepítve.Én a linkelt rommal frissítettem korábban, nekem nem működik, hiába teszem fel, talán OTA után igen....
[ Szerkesztve ]
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Azazel71
aktív tag
Valaki mintha a duplakoppos kijelző ébresztést kereste volna MM.-ben.
Intelligens asszisztens/mozgásvezérlés
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
zebede
őstag
Valaki megerősítené, valóban működik a TouchPlus apk MM-en is, ha Lollin feltelepítem és utána OTA-n frissítem 6-os androidra?
Mert ha tényleg így lenne, akkor nem sajnálnám az időt az újra telepítésekre. -
denorbi
tag
Ma fogta magát a honor 7em és a közelség érzékelőtől keresztbe repedt a kijelző. Még a pillanatot is elkaptam amikor magától végig repedt. Hozzá teszem szilikon tokba és üvegfólia volt rajta. Elsőnek azt hittem csak a fólia
-
gabenn4241
tag
Egy érdekes észrevétel... Másnál is jelentkezett már??
Egyszer ha hívnak egy csuszkát kell elhúzni, hogy felvegyem, máskor meg csak a zöld kör közepére kell nyomjak, és nincs csuszka?? Nem nagy dolog, de azért fura... -
njnl
aktív tag
válasz gabenn4241 #5143 üzenetére
Ezt én is észrevettem. Én a Viberre gondolok, hogy bezavar. Ami a viber névjegyzékben IS megalálható másképp jelenik meg, mint az ami csak telefonkönyves.
Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
xSide
őstag
válasz gabenn4241 #5143 üzenetére
Ha a kezedben van 'nyitott' kijelzővel, akkor a körre tappintva lehet felvenni, ha zsebből szeded elő el kell húzni...
-
fila
senior tag
ÁÁáá nem jó a külső mikrofonom, recseg, sípol videófelvételnél.
Kb azóta, hogy frissítettem MM-re OTA-n. Bár kétlem köze van a dologhoz. Mehet szervízbe a teló....5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
James67
aktív tag
Kedves Fórumtársak! A 6-os frissítés kapcsán (nekem is megjött az OTA ) kérdezném, hogy mindenhol azt olvasom, hogy a frissítés után kell a gyári adatok visszaállítása. Mi van ha frissítek de a visszaállítást nem csinálom meg?
Redmi Note 8 4/64
-
markymango
tag
Sziasztok, ez a vMall app működik mezei felhasználónak? Nekem azt írja, hogy csak Huawei alkalmazottak léphetnek be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest