- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black&White
addikt
válasz ADAM1337 #9841 üzenetére
De, használja, pl a Honor is.
#9842 kzkz:
Kint van az OTA csomag L02-re, feljebb linkeltem (szerintem szokás szerint jó L12-höz is).#9843 doongoo:
Lesz mit faragni rajta, a Developer ág miatt gondolom még csak a saját márkás eszközökkel működik.#9847 Hzi:
Menüböl nincs rá opció, mást még nem láttam.#9850 kzkz:
Én ezzel oldottam meg a Vibert: [link][ Szerkesztve ]
-
kzkz
őstag
válasz Black&White #9851 üzenetére
Köszi, próbáltam a light manager-t, de nem értem miért jelez a gmail-nél, és miért nem a viber-nél.
A stabil ágon is hibás ez? -
Hzi
aktív tag
válasz Black&White #9851 üzenetére
OK, köszi. Akkor türelemmel elviselem.
Régebben nem csinálta, gondolom, a legutóbbi frissítésben volt.Hogy vagy te itt? Jóóóól!
-
zedorf4
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. H6-L04-es telómmal van egy kis problémám. Még B370-essel vásároltam. Szeptember végén a hihonor oldaláról letöltött B521-est tettem fel 3 gombos módszerrel. Néhány napig remekül működött. Majd jellemzően éjszakai időben többször lefagyott. Általában ultratakarékos módban használom. Reggelente nem lehetett magához téríteni (biztos szépeket álmodott ). Csak a bekapcsoló gomb hosszas nyomva tartásával lehetett működésre bírni. Ekkor az újraindulás ikonnal indult, de nem volt zene, majd a PIN kód után a telefon csak "félig" üzemelt. Néhány app nem indult vagy a beállítás menü nem akart elindulni. Ekkor egy újraindítás után már rendesen működött. Aztán nem használtam az ultratakarékos módot, de ekkor is produkálta a hibát. Csináltam gyárivissza, háromgombos, gyárivisszát, de nem használt. Néha nagyon forró volt ilyenkor a teló, valami beragadhatott. Ilyenkor az akkuhasználatnál szakadás volt látható, mintha nem működött volna a telefon. A lényeg, hogy mióta a Lolli van fent azóta van gond. Nem tudom vissza lehet-e tenni a B370-et próbából. Nem vagyok otthon ezekben a dolgokban a háromgombost is az itteni leírás szerint tettem fel. Valami rollback file kéne?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
bkiky01
senior tag
Ha facebook-on megnyitok egy hivatkozást, vagy legtöbbször böngészőben, akkor olyanok jönnek be, hogy iphone-t nyertem, vagy, h veszélynek van kitéve a telcsi frissítsek újabb androidra (gagyi verziószámmal..)
Vissza sem lehet lépni, vagy nehezen, van, h reboot..
Ki mit használ ez ellen?? -
mbwrestling
csendes tag
válasz bkiky01 #9857 üzenetére
Hali!
Nem rég rendeltem kiváló minőségű SINPAX fóliát a Honor 6-osomra. De mivel csak 1 db-ra volt szükségem, ezért pár darab nem került felhasználásra.Enyhén matt színű, (tényleg csak enyhén ezért nem nyomja el a teló fényét).
Ujjlenyomat álló, tükröződést is megszünteti, vékony, karcoktól véd.
Nagyon jó kis cucc, bátran ajánlom!Akit érdekel és kellene neki, tudok postázni. Írjon privátban.
-
Black&White
addikt
válasz mbwrestling #9858 üzenetére
-
Shingen
addikt
-
Yuri_1
tag
válasz Black&White #9859 üzenetére
Nagyon cinikus vagy mostanában.
-
zedorf4
csendes tag
válasz Black&White #9856 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Sikerült feltenni, de most majd vagy az fog kiderülni, hogy a teló rossz vagy a teló nem bírja a Lollit.
-
tompyka
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
A céges levelezés biztonsági beállításai megkövetelik a telefon titkosítását illetve a lezárókód használatát.
5,1 van a készüléken a titkosítás miatt ez muszáj.
A probléma az, hogy ha beállítom a titkosítást és a kóddal történő lezárást a kód bekérésekor nem jön fel a billentyűzet, hogy beírjam.
Ötlet?Köszi
-
eetee
csendes tag
Sziasztok! Rootolt b532 L02-nél nem tudom megcsinálni a sim2 4g választo gomb hozzáadását. Bemásoltam a "persist.sys.dualcards=true" sort a teló cust mappájában lévö local.prop-ba, és reboot után semmi sem válozott a beállitásokban. a permissionöket beállítottam.
A local.prop file uccsó sorába illesztettem a parancssort.
Mit cseszhettem el?
Köszi! -
eetee
csendes tag
válasz doongoo #9868 üzenetére
Pontosan! És még sem akarja..
L02es telókon vajon műkszik ez a mod? Xda-n van erröl egy thread, és ott is van olyan akinek nem müködik a dolog l02-n.
Elég hasznos lenne ha menne, mert az autós kihangosíto miatt az egyes slotban kell lennie a céges simemnek hogy tudjak hivást iditani a gk. konzoljából, viszont a sim2röl megy a net, és hát az edge dög lassú.. -
eetee
csendes tag
válasz Black&White #9870 üzenetére
Működik! 1000 hála!
-
Aladdin81
csendes tag
Már biztosan volt a kérdés, de időközben jöhettek új tapasztalatok: van vmi előnye a 32GB-os verziónak, ha nem kívánom kihasználni az NFC-t, s amúgy meg van egy 64Gb-os Samsung microSD-m? Köszi.
-
Black&White
addikt
válasz Aladdin81 #9872 üzenetére
H6-ba egy átlagosnak mondható Toshiba eMMC került, nem igazán befolyásolja a felhasználói élményt, ha a külső SD-re pakolsz dolgokat.Főleg egy jobb SDXC mellett.
Az új Samuknál bukkant fel a marketing bullshit, hogy azért hagyják ki a bővítés lehetőségét, mert az visszafog(hat)ná a teljesítményt.
Na most az S6-ban valóban egy ütős belső NAND van, viszont nem tudom melyik az a felhasználási terület, ahol számít, ha nem oda másolok, vagy onnan olvasok.[ Szerkesztve ]
-
Hzi
aktív tag
Nekem is megérkezett a frissítés 5.11.16-ra.
És befigyelt az Egészség app. Első blikkre kikapcsoltam. :-)Hogy vagy te itt? Jóóóól!
-
Hzi
aktív tag
Az Antutu szerint a 3 giga RAM-ból a fele elérhető. Ezt mi okozza, jó így?
Hogy vagy te itt? Jóóóól!
-
BorsóKorsodi
tag
Sziasztok. Ma kaptam meg honor 6 l04-met, 4.4.2. emui 2.3. Szeretném lollipopra frissíteni. Magától semmilyen frissítést nem kínál fel. Kérdésem h az összefoglalóban adott lolliopop romot tegyem-e fel, vagy van már valami jobb link, és hogy csak sd-ről lehet telepíteni(nincs kedvem emiatt venni egyet :S). És melyik legyen 3 gombos vagy helyi frissítés ?
[ Szerkesztve ]
Ryzen 5600//TUF gaming B550M WIFI II//NITRO RX 580 4GB// G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz//Samsung 980 1TB M.2 PCIe//RM550X 550W 80 Plus// LG 27MP59G-P
-
Kovaratis
senior tag
válasz Black&White #9875 üzenetére
Huhh, mennyi ideig bírtad a stabilt! 😃
-
ADAM1337
nagyúr
Tud a telefon widi-hez hasonló funkciót ?
Ismerősöm P70-én van és a smart tv-n az egész telefon menüjét átdobja wifin, elég korrekt. -
Kbali
nagyúr
válasz BorsóKorsodi #9877 üzenetére
A 3.0-ás emui-t fel kellene ajánlania, a lollit viszont letöltve a hihonor oldalról tudod felrakni. Én helyi frissítéssel csináltam, semmi problémám nem volt.
-
ocsem28
csendes tag
válasz ocsem28 #9620 üzenetére
Sziasztok.Megoldódott a hanghívás gondom,kicseréltettem a régi simet,ugyanugy nem hallottak,teszteltem a mikrofont jo volt de halk.A flip bőr tok volt a ludas a szilikon része letakarta az alsó mikrofont,ami az usb mellett van alul,nem volt kivágva a helye csak az usb-nél.Jól megszivatott,már majdnem gariztattam :-)
-
Bennyboy
őstag
Hi
azt belehet állítani, h csak akkor legyen bekapcsolva a wifi ha talál olyan hálózatot amire tud csatlakozni?
kösziELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Black&White
addikt
Nálam elég komolyat gurított ma a Telenor sebességek terén.
Aki lemaradt: a mai nappal, díjcsomagtól függetlenül mindenkinek elérhetővé tették a 150Mbps sebességű LTE szolgáltatást.
Úgy tudom, Telenorék nem számolnak fel adatforgalmat a speedtest-es mérések után, úgyhogy szabadon csekkolhatjátok. -
Hzi
aktív tag
Mondjuk most épp nekem sem akar működni.
Hogy vagy te itt? Jóóóól!
-
BorsóKorsodi
tag
válasz BorsóKorsodi #9877 üzenetére
Erre valaki valamit :S?
Ryzen 5600//TUF gaming B550M WIFI II//NITRO RX 580 4GB// G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz//Samsung 980 1TB M.2 PCIe//RM550X 550W 80 Plus// LG 27MP59G-P
-
HeyTchiki
csendes tag
Holnap az Extreme Digital-ban, a Black Friday napon, 96 990 Ft helyett 79 990 Ft-ért vásárolható meg a telefon.
-
imiadmin
őstag
Srácok, előre is bocs a láma kérdésért:
eldöntöttem: ma frissítek gyári lollira...
ha innen letöltöm a 2015.11.16-i file-t és felrakom "helyi frissítéssel", akkor töröl minden adatot vagy olyan lesz mintha OTA-n jött volna és megmarad mindenem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest