- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
darthsmoke
Korrektor
Nekem egyelőre nincs gondom, de például a Facebook csak rezeg meg jelez, de a notification LED nem villog.
Azt lehet állítani? Vagy tegyem fel a LightFlow-t, és azzal még a színt is tudom szabályozni?I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
barano
csendes tag
Sziasztok,
Jövő héttől remélhetőleg én is a Honor 6 tulajdonosok csapatába fogok tartozni. Három kérdésem lenne így elsőre:1 - a hivatalos Lolli frissítés még folyamatban van, vagy elviekben már minden (független) Honor 6-ra kijött? Vagyis, azonnal fogom tudni frissíteni?
2 - vásárláskor elfelejtettem, hogy a telefon háta üvegből van, ettől eléggé tartok... Nem dolgozom veszélyes helyen, és amúgy is vigyázni szoktam a kütyüimre, de üveghátú Xperiákkal volt pár nagyon rossz tapasztalatom. Szóval a kérdés: hosszabb használat után mennyire bírja az üveg? Érdemes rá edzettüveg hátlapot venni (előlapot úgyis veszek), vagy elég egy tok?
3 - ennek megpróbáltam utánajárni, de nem sok infót találtam, az edigital (ahonnan vettem a telót) oldalán meg nem láttam erről infót... (a black fridayes rohanásban meg inkább megnyomtam a gombot, amíg tudtam ) az edigitalnál ugye a L04-es verziót lehet kapni? A b20 LTE miatt lenne fontos.
Előre is köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
JoeCockBill
senior tag
Szia.
1: hihonor.com, 3gombossal vagy helyi frissítéssel tudod feltenni, OTA tudtommal (még) nincs.
2: nem üveg, valami műanyag szerű dolog, ezáltal nem törik, viszont karcolódik. véleményem szerint érdemes rá tenni valamit. bár 8-10 dollár körül tudsz rendelni újat ha nagyon összekarcolódna.
3: igenúj lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
-
imiadmin
őstag
válasz doongoo #9950 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Egyelőre minden rendben a telóval... Fürgébnek érzem (remélem ez nem a restartnak köszönhető, mert az utóbbi 4 hónapban nem volt újrainítva).
Azoknak, akik hezitálnak, leírom, én hogy csináltam a lolli frissítést:
H60-L12, gyári minden, root nincs, build.prop érintetlen.Sw frissítés csak az, ami OTA-n jött.
Letöltöttem a csomagot és felraktam a könyvtárral együtt az SD-re, majd a frissítés app-ban rámentem a helyi frissítésre és kiválasztottam azt, amit ott felajánlott (ha jól csináljuk a másolást, ott lesz)
Ezután vártam és már bootolt is (vagy 200 app-ot regisztrált át... Ez eltartott néhány percig)
Nem volt factory reset, se dalvik cache ürítés! Nincs boot-loop, nincs akadás.
Mindenem (híváslisták, sms-ek, stb) megmaradt!Szóval csak ajánlani tudom...
Ui. Köszönöm Black&White kollégának a coacholást...
-
válasz imiadmin #9954 üzenetére
Orulok, hogy megcsinaltad, a 997D frissitest is a leirasod alapjan csinaltam meg. Ugyhogy mivel nalad minden rendben van, belevagok majd en is. :-D
Annyit meg hozza, hogy nekem a KK-val is van 2 db bajom...
Neha fekete hivasfogadas keprnyo fogad ha csorog, es csak gombnyomasra kel eletre a kijelzo.
A masik, hogy eddig 4x fogadott mar a PIN keres ablak mikor a telefonhoz nyultam -ujraindult- ebbol egy reggel volt es igy nem ebresztett...
Szoval ezek miatt en egy teljes szuz installt fogok majd csinalni. Amugy ha nincs SD, akkor OTG-s pendrive-os megoldas is 100%-os es teljeserteku? Kicsit tartok tole...
Koszi!
Másolat_eredetije
-
imiadmin
őstag
Hát, az alcatel 997D-nél ez egy kicsit egyszerűbb lesz... Ott csúnyán beleavatkoztunk a teló identitásába...
Ott szükség volt a mókányolásra, hogy használható teló legyen. A Honor6-nál nem volt szükségem ilyesmikre, mert ez alapból tudta azokat amik nekem kellettek. Még root-olva sincs a készülékem! Szóval itt én még zöldfülű vagyok...Nekem nem jelentkeztek az általad leírt dolgok. A proximity szenzor az, ami ezt figyeli, hogy a füledhez vetted-e a telót (akkor kikapcsolja a kijelzőt). Ha lolli után is csinálja, lehet, hogy azzal lesz a gond...
Az ébreszés elmaradás meg azért érdekes, mert az MTK chipesekhez hasonlóan a Kirin is tudja azt, hogy kikapcsolt állapotban ébresszen... Legalábbis én így tudom... De majd a többet látottak kinavítanak...Még annyit a frissítéshez, hogy a 0-ik lépés a BACKUP!
Én a HiSuite progival csináltam.... Ill. a SuperBackup appal lementettem a kontaktokat, sms-eket, hívásnaplót...
Szerencsére nem volt rájuk szükség... -
válasz imiadmin #9956 üzenetére
Nem felvetel utan fekete a kepernyo, hanem fekszik az asztalon, hivnak, csorog, de nem tudom felvenni, mert fekete a kijelzo. Bekapcsolo gomb, eletre kel, felveszem, fulemhez tartom beszelek..... onnantol mar minden ok. De remelem ez majd megoldodik.
Ha barmi negativat tapasztalsz a lollival, ird majd le kerlek!
Koszi
Másolat_eredetije
-
imiadmin
őstag
Ha már fólia, meg üveglap... Nemrég panaszkodtam, hogy a hátsó tempered glass belezavar a képbe (a kép széle tejfölszerűen fehér), ha vakuzok....
Gondoltam egyet és fogtam egy fekete filctollat, majd körberajzoltam a vakut úgy, hogy a tempered glass belső éle tuti, hogy fedve legyen... az eredmény:siker!
Elég homemade, de legalább tökéletesek a vakus képek! -
darthsmoke
Korrektor
Nem nagyon kapok választ, de azért még próbálkozom.
Notification LED vezérlésére van valakinek ötlete? Egyáltalán RGB LED ez? Meg lehet oldani, hogy különféle színnel jelezzen?I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
Black&White
addikt
válasz darthsmoke #9963 üzenetére
Csak zöld és piros, illetve az ebből kevert sárga van.
Ingyenes appként a Light Manager, fizetősnek meg a Light Flow, ott már be lehet vonni a vakut is a mókába, stb.
Én az előbbit használtam Viberhez, működik szépen. -
darthsmoke
Korrektor
válasz Black&White #9964 üzenetére
Köszi szépen!
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
Black&White
addikt
válasz darthsmoke #9965 üzenetére
Nincs mit!
AliExpress-en is találtam korrekt áron TouchPlus TG-t, így aki onnan szeret rendelni, annak ez egy jó opció.
A store is megbízható, én is rendeltem tőlük korábban.[ Szerkesztve ]
-
-
spe88
senior tag
Sziasztok,
Valószínűleg hülyeséget kérdezek: létezik bármilyen olyan szoftveres "kókányolás", hogy az L12 vigye a 800 MHz-es LTE sávot is?
Jó volna...
Anno, amikor vettem ennek tudatában voltam, de mindenki azt mondta, hogy alig van 1-2 hely Mo.-on, ami a 800-as sávot használja, de tapasztalatok alapján konkrétan a nagyvárosokat leszámítva semmi nem használja a másik sávokat csak a 800-ast...Köszi
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!
-
darthsmoke
Korrektor
válasz Black&White #9966 üzenetére
Mire jó ez a TouchPlus TG?
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
Gabesz77
senior tag
Sziasztok!
Némi segítséget kérnék. Jelzett a telefon, hogy kevés s helyem, ezért összekötöttem a laptoppal, leszedtem a videókat. Miután leválasztottam, megbolondult a telefon. Ha elindítok egy alkalmazást, majd kilépek belőle, a képernyőn lévő alkalmazás ikonok eltűnnek és csak percek múlva jelennek meg. Ugyanez a helyzet ha képernyőt váltok. Probáltam újraindítani, de semmi. Találkozott valaki már ilyen jelenséggel?
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Párom telefonját hiába dugom laptopra, PC-re (USB2), sehogy nem jön fel a menü ahol az USB módok között lehet váltani, így csak tölti a telefont. Gyári kábellel és egy másikkal is próbáltam, valamint rákerestem itt a topicban, másnak is volt ilyen, kipróbáltam amiket írtatok pl, USB hibakeresés stb. de semmi, egyszerűen nem megy.
A beállításoknál nem találom azt az opciót, ahol a csatlakozás módját változtatni lehet, de lehet ez csak akkor jön elő ha rádugjuk a telefont. Valakinek ötlet még?Próbáltam az USB hibakeresést ki/be kapcsolni, vissza vonni a HDB engedélyeket, ADB engedélyeket, semmi. Jah ás B521 van az L04-en.
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz Black&White #9980 üzenetére
Telepítve kell legyen a PC-n, csak akkor jön fel a kapcsolatválasztó menü? Ez komoly?
Kipróbálom azért, de erősen WTF?! egy androidos telónálszerk.: nem nyert, nem ez a gond. Akkor sem ismeri fel. A telefonon bárhogy elő kéne jöjjön a választó menü, de nem teszi. Volt Factory reset a B521 telepítése után pedig. Ami fura még hogy a beállításoknál sem találom, igaz a G3-on se perpill
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz77
senior tag
válasz Black&White #9978 üzenetére
Sajnos csak a hard reset segített.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
-FreaK-
veterán
válasz Black&White #9983 üzenetére
Nem, win 10 pro, meg egy win8-as laptop. Lollipop előtt ment. Nem a PC oldalon van a gond. A telefonon nem jön be a csatlakozás választó menü valamiért, ott a bibi. Úgy rémlik, hogy ez egy menüben is megtalálható valahol, csak nem tudom, hogy hol.
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Az alap szoftver mennyire smooth? A feleségemnek vennénk telefont, ezt ajánlották samu a5 ellenében.
Igazából ő nem akar se mókolni, se semmit, csak hogy folyamatosan müködjön...
htc 8x lesz cserélve.előre is köszi
#proudfather
-
Black&White
addikt
válasz -FreaK- #9984 üzenetére
Én pl. egy hete raktam újra a win-t (8.1x64).
PC-re feldobtam a Hisuite alkalmazást.Telefonon usb hibakeresés be, összedug (én hátlapi, USB2-es portot használok).
Első csatlakozásnál telepíti a drivereket, illetve a telefonra is felteszi a Hisuite app-et, amit védett alkalmazásnak állítok be.
Ezek után még jön egy kérdés az usb hibakereséssel kapcsolatban, ahol írja a PC RSA kulcsát, mindig megbízok benne majd okézom.
Innentől 4 féle lehetőség adott:
-töltés
-fotók
-fájlok
-usb meghajtó[ Szerkesztve ]
-
BorsóKorsodi
tag
Segítség. h6 L04-em van , próbálok frissíteni lollira. De bármit próbálok be rakni dload mappába kb a felénél ki írja h az eszköz eltűnt és rendesen meg is szakad a kapcsolat a géppel amíg nem húzom ki be. Teló is irt egy hiba üzenetet de csak egyszer és sajnos nem írtam le. Próbáltam már h egy másik mappába rakom be az APP-t abba bele is ment és telon fájlkezelőben át helyezni dload-ba de ott meg azt írta h a file eltűnt pedig ugyan úgy ott volt benne. Gyári belítás se segített :S
Ryzen 5600//TUF gaming B550M WIFI II//NITRO RX 580 4GB// G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz//Samsung 980 1TB M.2 PCIe//RM550X 550W 80 Plus// LG 27MP59G-P
-
Shingen
addikt
válasz darthsmoke #9972 üzenetére
Be tudod állítani, hogy a kezelő gombokat az üveglapon érzékelje, annyival nagyobb lesz a kijelződ.
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
XDModesty
aktív tag
Sziasztok! Végre megvan nekem is a telefon. Egy kérdés rögtön felmerult. Minden launcher meg ilyesmi módosítás nélkül a dupla kattintás a sötét kijelzore dolog működik valahogy? Havernak honor 4c-je van és abban van ilyen funkció,ami azért fura mert elvileg ugyanaz a szoftver.
-
Black&White
addikt
-
-FreaK-
veterán
Igen volt, miután telepítettem a B521-es frissítést.
(#9991) kasee: Jajj, hát ez igen rosszul hangzik :/ egyelőre megoldottam úgy, hogy wifi-n másoltunk rá, de ez max ideiglenes megoldásnak jó. Lehet, hogy akkor szerviz lesz belőle. Így viszont gyanús, hogy akkor a frissítés cseszett el valamit.
-
papeti01
senior tag
tudnátok valami jó tokot ajánlani fehér h6-hoz?
#proudfather
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest